Σακελλαρίδης: "Αυτοί που χρεοκόπησαν την ελληνική κοινωνία καλό είναι να μην προκαλούν"

«Αυτοί που κατέστησαν την Ελλάδα πρωταγωνίστρια διεθνώς στη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή, καλό είναι μερικές φορές να επιλέγουν τη σιωπή. Αυτοί που χρεοκόπησαν την ελληνική κοινωνία καλό είναι να μην προκαλούν.

Γερούν Ντάισελμπλουμ * Χωρίς πτυχίο στα οικονομικά πίστεψε ότι θα μπορούσε να απειλήσει έναν ολόκληρο λαό

«Μέθοδοι χρηματοδότησης ιρλανδικών γαλακτοκομικών συνεταιρισμών από μία ολλανδική οπτική». Αυτή ήταν η μεταπτυχιακή εργασία στην οποία «συμμετείχε» ο επικεφαλής του Εurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στο πανεπιστημιακό κολέγιο του Κορκ της Ιρλανδίας, όπως ενημέρωσαν οι αρχές του πανεπιστημίου την «Κ».

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;

Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει διπλωματικές μάχες, ο Άδωνις συλλέγει τα αρνητικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου
Ο δήθεν υπερπατριώτης και εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά που επί υπουργίας του αποθέωνε την τρόικα, τώρα ανεβάζει στο twitter τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου εναντίον της κυβέρνησης, με εντολή - προφανώς - του κρυπτόμενου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ REUTERS ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ!

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ... Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποδεχθεί τις προτάσεις που διέρρευσαν στο πρακτορείο Reuters διαμηνύει κατηγορηματικά το Μέγαρο Μαξίμου. «Δεν θα δεχθούμε περικοπές συντάξεων, παραμονή της τρόικας και σκληρά μέτρα» το μήνυμα που στέλνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός στην κυρία Μέρκελ,

Η ΕΚΤ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Την ανανέωση - για δύο εβδομάδες - του προγράμματος παροχής ρευστότητας στις τράπεζες, μέσω του ELA, από την Τράπεζα της Ελλάδας, αποφάσισε την Τετάρτη (4/2) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπως αναφέρουν πληροφορίες παραγόντων που συνδέονται με την ΕΚΤ.

Οχι σε όλα λέει η Μέρκελ στην Ελλάδα

Γερμανική άρνηση σε όλες τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης και διατήρηση της σκληρής γραμμής της απαρέγκλιτης τήρησης των υπεσχημένων αποκαλύπτει γερμανικό έγγραφο το οποίο βρίσκεται στην κατοχή του πρακτορείου Reuters και το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο EuroWorking Group της Πέμπτης.

Ολάντ σε Τσίπρα: «Τηρήστε τις δεσμεύσεις, θα σας βοηθήσουμε»

Την ανάγκη σεβασμού της ψήφου του ελληνικού λαού, μιας ψήφου που σήμανε ότι η λιτότητα ως μόνη προοπτική δεν είναι πλέον ανεκτή, υπογράμμισε ο γάλλος πρόεδρος Φ. Ολάντ, κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του με τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Καμαριέρα» Στρος Καν: Ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Ν.Υ.

Η Ναφισάτου Ντιαλό, η πρώην καμαριέρα που είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την αγωγή κατά του Στρος Καν, ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Νέα Υόρκη
Κι ενώ χθες, ξεκίνησε στη Γαλλία η δίκη του Ντομινίκ Στρος-Καν -για υπόθεση μαστροπείας- σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την υπόθεση στο Sofitel της Νέας Υόρκης,

Γιούνκερ σε Τσίπρα: «Αλέξη, πρέπει να υποβάλλεις αίτημα για παράταση...»

Το πιο απτό, μέχρι στιγμής, και ξεκάθαρο μήνυμα της Ευρώπης προς τον Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην πρωινή τους συνάντηση.
“Αλέξη συμμερίζομαι και σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά πρέπει να υποβάλλεις αίτημα για παράταση του ελληνικού προγράμματος”, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του theTOC ο κ. Γιούνκερ στον έλληνα πρωθυπουργό.

Business Insider: Ο πιο ενδιαφέρων άνδρας στον πλανήτη είναι ο Βαρουφάκης

Πρώτο θέμα και στο Bussiness Insider ο Γιάνης Βαρουφάκης. «Η θέση του σε σχέση με το τί πρέπει να γίνει, αλλάζει από μέρα σε μέρα, αλλά αυτό είναι προς όφελος του».
Πρώτο θέμα και στο Bussiness Insider ο Γιάνης Βαρουφάκης. Σε σημερινό δημοσίευμα, με τίτλο «Αυτός ο έλληνας γκουρού της θεωρίας των παιγνίων είναι ο πιο ενδιαφέρων άνδρας στον πλανήτη»

Σούλτς: Καιρός να πληρώσουν οι κατέχοντες

«Οι απλοί πολίτες στην Ελλάδα πληρώνουν τον λογαριασμό τα τελευταία χρόνια και τώρα είναι καιρός όσοι έβγαλαν τα χρήματά τους από τη χώρα, οι έχοντες και κατέχοντες, να συνεισφέρουν στις λύσεις των προβλημάτων», δήλωσε ο Μάρτιν Σουλτς. 

Γ. Σούρλας: Με εγκύκλιο Θεοχάρη δώρο, τουλάχιστον 660 εκατ. ευρώ, από φόρους σε off shore (Video)

Σύμφωνα με σοβαρότατες καταγγελίες που έκανε ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας Γ. Σούρλας, ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Εσόδων και νυν βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης ευθύνεται για την απαλλαγή από φόρους και πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ εταιρειών που δραστηριοποιούνται μέσω off shore.

Βαρουφάκης για συνάντηση με Ντράγκι: Η συνομιλία απέδωσε καρπούς

FAZ: Πρόταση Βαρουφάκη να δοθούν στο EFSF οι μετοχές των τραπεζών - Η ελληνική πλευρά προτείνει ανταλλαγή δανείων με μετοχές που κατέχει το ελληνικό δημόσιο στις τράπεζες, αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα
Είχαμε μια συνάντηση που απέδωσε καρπούς, δήλωσε αμέσως μετά το ραντεβού με τον διοικητή της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. 

Euronews: «Τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ λιώνουν για τον Βαρουφάκη»

«Ταξιδεύει στην οικονομική θέση και επισκέπτεται Ευρωπαίους ηγέτες για να προωθήσει μια οικονομική πολιτική κατά της λιτότητας για την  χώρα του»...
Νέο άρθρο, αυτή τη φορά από το Euronews, ασχολείται με το πρόσωπο των ημερών που δεν είναι άλλο από τον υπουργό Οικονομικών της νέας ελληνικής κυβέρνησης, τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Τσίπρας-Γιούνκερ: Μπήκαν χεράκι, βγήκαν χωρίς δηλώσεις

Reuters: Οι σημερινές διαπραγματεύσεις ενδέχεται πάντως να είναι λιγότερο αρμονικές από την διασκεδαστική εικόνα της άφιξης - Δεν έγιναν δηλώσεις - Πολύ θερμό κλίμα, στις φωτογραφίες, πριν ξεκινήσει η συζήτηση - Αργότερα ο πρωθυπουργός βλέπει Ολάντ
Σχεδόν μιάμιση ώρα διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες.

Πτήση GE 235 της TransAsia - Δείτε καρέ-καρέ τη συντριβή αεροσκάφους στην Ταϊβάν

Στην πτήση GE 235 της TransAsia βρίσκονταν 58 επιβαίνοντες - Στους 19 ανέρχονται οι νεκροί  - 24 οι αγνοούμενοι
Αεροπλάνο της TransAsia που πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση στην Ταιβάν συνετρίβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στον ποταμό Κeelung, αμέσως μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Songshan της Ταιπέι.