Η Celine Dion πουλάει τη βίλα της στη Φλόριντα

Την έπαυλή της στη Φλόριντα των ΗΠΑ βγάζει στο «σφυρί» η Celine Dion έναντι 45,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η 47χρονη τραγουδίστρια, η οποία διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της μετά το θάνατο του άντρα της, Rene Angelil και του αδελφού της, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει σκοπό να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λας Βέγκας.
Αρχικά η έπαυλη είχε ανακοινωθεί ότι πωλείται στο ποσό των 72,5 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά μετά από μερικούς μήνες το κόστος έπεσε στα 62,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Rihanna προτείνει μπότες για το… κρεβάτι Η στιλιστική πρόταση της τραγουδίστριας

Η Rihanna συνηθίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις της και να κάνει αίσθηση κάθε φορά που φωτογραφίζεται ή δίνει μια συνέντευξη.
Αυτή τη φορά, η 28χρονη τραγουδίστρια μιλάει μεταξύ άλλων για τη νέα της συνεργασία με τον Manolo Blahnik και φωτογραφίζεται τόπλες φορώντας ένα σακάκι ανοιχτό και ένα ζευγάρι τζιν μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο και φέρουν την υπογραφή της.
Η Rihanna μάλιστα εξηγεί στη βρετανική Vogue και για ποια περίσταση προορίζονται αυτές οι μπότες.

Παντρεύτηκε ο μεγιστάνας του Τύπου, Ρόμπερτ Μέρντοχ

Ο αυστραλο-αμερικανός μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ νυμφεύθηκε την Αμερικανίδα Τζέρι Χολ, πρώην μανεκέν, σε μέγαρο του Λονδίνου, μετέδωσε σήμερα το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων PA.
Ο γάμος ετελέσθη στο Σπένσερ Χάουζ, το οποίο περιγράφεται στην ιστοσελίδα του

Η γυμνή Irina Shayk και ο… ξιφίας Δείτε τη φωτογράφιση της ρωσίδας καλλονής

Κάθε φορά που αποφασίζει να φωτογραφηθεί κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για την Irina Shayk που ποζάρει ναι μεν γυμνή αλλά όχι μόνη.
Αγκαλιά με έναν ξιφία, ο οποίος κρύβει τα επίμαχα σημεία, φορώντας βατραχοπέδιλα και μάσκα, το 30χρονο supermodel ποζάρει στο φακό του Mert Alas και μας δίνει μία γεύση από την ασπρόμαυρη φωτογράφισή της.

Με σέξι μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες η Britney Spears

Εντυπωσιακή είναι η Britney Spears στη νέα της φωτογράφιση για το V Magazine. Η 34χρονη τραγουδίστρια αφέθηκε στα χέρια του διάσημου φωτογράφου Mario Testino και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Η Britney Spears ποζάρει με σέξι μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες και βγάζει στο φακό όλο το νάζι και τον ερωτισμό της.
Οι φωτογραφίες έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και φυσικά δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν υποστεί πολύ photoshop.

Αντιδράσεις για ρατσιστική αναφορά του Πρετεντέρη στα άτομα με αυτισμό

         Απάντηση σε άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη, στο οποίο αναφέρει τη λέξη "αυτισμός" για να κάνει κριτική στην κυβέρνηση από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία
Adtech Ad
Λίγες μέρες μετά τη ρατσιστική αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου - μέσω Σόιμπλε - στα άτομα με αναπηρία, ο Γιάννης Πρετεντέρης έγραψε στα Νέα άρθρο, στο οποίο κάνει χρήση του όρου "αυτισμός" για να κατακρίνει την κυβερνητική πολιτική.

OJ Simpson: 25 χρόνια μετά τους φόνους ερευνάται μαχαίρι, που βρέθηκε στο σπίτι του

         Απαλλάχθηκε των κατηγοριών με ομόφωνη απόφαση των ενόρκων και δεν μπορεί να δικαστεί για την ίδια υπόθεση δεύτερη φορά. Πού "κρυβόταν" για σχεδόν 20 χρόνια, μαχαίρι που μπορεί να αποδεικνύει περίτρανα την ενοχή του OJ Simpson (Pics+Vids)
Adtech Ad
Ένα μαχαίρι που βρέθηκε θαμμένο στην έκταση, όπου κάποτε βρισκόταν το σπίτι του OJ Simpson, εξετάζεται από τις Αρχές στο περιθώριο πλέον της "δίκης του αιώνα".

Καρφί Κουτσούμπα για Λεβέντη: Ανά μία πρόταση, ζητάει οικουμενική

Ο γγ του ΚΚΕ αποχώρησε από τη σύσκεψη, που συνεχίζεται με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να συντάσσουν κοινό ανακοινωθέν
 Την εμμονή του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη να ζητά οικουμενική κυβέρνηση, σχολίασε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αποχωρώντας από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου παραμένουν οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί συντάσσοντας το κοινό (πλην ΚΚΕ) ανακοινωθέν.

Aυτό είναι το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο, και είναι ελληνικό

 Μια νέα και σχετικά άγνωστη εταιρεία από την Καρδίτσα σαρώνει τα βραβεία ποιότητας και γεύσης στους παγκόσμιους διαγωνισμούς νερού
Adtech Ad
To περασμένο Σάββατο στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια, 700 νερά από όλο τον πλανήτη διαγωνίστηκαν στο 26ο ετήσιο Berkeley Springs International Water Tasting, τον παλαιότερο και σημαντικότερο γευστικό διαγωνισμό στον χώρο του νερού.

Ελληνίδα δημοσιογράφος persona non grata στις ΗΠΑ!

Σάλο στον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας προκαλεί η άρνηση της αμερικανικής πρεσβείας να χορηγήσει βίζα στη δημοσιογράφο Λένα Παγώνη, γιατί όπως της διεμήνυσαν, θεωρείται… ανεπιθύμητο πρόσωπο στις ΗΠΑ!
Η δημοσιογράφος –που έχει πολλάκις επισκεφθεί τις ΗΠΑ στο παρελθόν χωρίς κανένα πρόβλημα- μετά την αρχική της έκπληξη κι αφού ο Αμερικανός πρέσβης David D. Pearce δήλωσε αναρμόδιος για να τη βοηθήσει,

Ύμνοι του Αυστριακού ΥΠΕΞ για τους Σκοπιανούς: «Η Μακεδονία κάνει τα πάντα - Θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς εκθείασε τις προσπάθειες της ΠΓΔΜ σχετικά με τον έλεγχο των προσφυγικών-μεταναστευτικών ροών από την Ελλάδα και εξέφρασε την ετοιμότητα της χώρας του να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια προς την ΠΓΔΜ για τον σκοπό αυτό.
«Η Μακεδονία κάνει τα πάντα για την υπεράσπιση των συνόρων της με την Ελλάδα, με σκοπό τη ρύθμιση της εισόδου των μεταναστών, και εμείς εκτιμούμε ιδιαίτερα αυτές τις προσπάθειες.

Το άδοξο τέλος ενός πάρτι: Μπαλκόνι καταρρέει και παρασύρει το κοινό (Photo/Video)

Άσχημη κατάληξη είχε για περισσότερους από 10 παρευρισκόμενους η συναυλία μιας ροκ μπάντας στην πόλη Dunedin της Νέας Ζηλανδίας. Το συγκρότημα Six60 έδινε συναυλία σε πάρτι, στο οποίο διασκέδαζαν 1.500 φοιτητές του Πανεπιστημίου του Otago, όταν ένα μπαλκόνι κατέρρευσε παρασύροντας από τα τρία μέτρα το κοινό που βρισκόταν πάνω. Στο βίντεο φαίνονται οι άνθρωποι που βρίσκονταν κάτω από το μπαλκόνι να κρατούν τα διαλυμένα κομμάτια της κατασκευής.

Απόπειρα Λεβέντη για «βέτο» - «Αν δε συζητηθεί το ζήτημα της οικουμενικής δεν υπογράφω κοινό ανακοινωθέν»

Να θέσει το ζήτημα του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης επιχείρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Λεβέντης στη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών.
Συγκεκριμένα ο Βασίλης Λεβέντης φέρεται να απείλησε ότι αν δεν συζητηθεί και το ζήτημα της οικουμενικής δεν θα συνυπογράψει το κοινό ανακοινωθέν, μετά το πέρας της σύσκεψης.

Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό..Αποχώρησε ο Δ.Κουτσούμπας - Εν αναμονή κοινού ανακοινωθέντος

Κλίμα συναίνεσης φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να διαμορφώνεται στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή την ώρα πραγματοποείται διάλειμμα για τη σύνταξη ανακοινωθέντος, το οποίο δεν θα στηρίξει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
Αποχώρηση Κουτσούμπα
Αποχώρησε από το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πετώντας με drone πάνω από το Ναύπλιο

Απολαύστε εκπληκτικά πλάνα από πτήση με drone πάνω από το γραφικό και ιστορικό Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Εντυπωσιακά πλάνα από Μπούρτζι, Παλαμήδι, Ακροναυπλία και από την Παλιά Πόλη.

Η Χαλκίδα από drone - Η Μυστηριώδης Παλίρροια του Ευρίπου από ψηλά

Πετώντας πάνω από τη Χαλκίδα, στις τοποθεσίες: Παλιά γέφυρα, Νέα γέφυρα, Λιανή άμμος, Κόκκινο Σπίτι, Φάρος. Παρατηρήστε το νερό της θάλασσας που ρέει σαν ποτάμι και αλλάζει κατεύθυνση κάθε έξι ώρες!
Η Χαλκίδα είναι η πρωτεύουσα και ο κύριος λιμένας του νομού Εύβοιας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Είναι κτισμένη στις δύο πλευρές του πορθμού του Ευρίπου με το ένα κομμάτι της να βρίσκεται στην νήσο Εύβοια και το άλλο της στην Στερεά

ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ :Όταν έγειρε ο Άρης…

Πριν από περίπου 3,5 δισ. χρόνια, η επιφάνεια του νεαρού τότε ακόμη πλανήτη “Αρη πήρε μια κλίση 20 έως 25 μοιρών και λόγω αυτής ο πλανήτης έγινε στη συνέχεια γεωλογικά και κλιματολογικά αγνώριστος. Μία νέα γαλλική επιστημονική έρευνα αποδίδει το κατακλυσμικό αυτό γεγονός σε συνεχείς και τεράστιες ηφαιστειακές εκρήξεις.
Οι εκρήξεις αυτές, από όπου διέρρευσαν στην επιφάνεια τεράστιες ποσότητες λάβας, σχημάτισαν την εκτεταμένη ηφαιστειακή

Χαρίτσης: Και τα έργα του ΕΣΠΑ 2007-2013 θα ολοκληρωθούν και θα δοθούν 6,75 δισ. ευρώ για δημόσιες επενδύσεις το 2016

Οι δημόσιες επενδύσεις (ΠΔΕ) για το 2016 θα φθάσουν τα 6,75 δισ. ευρώ, ενώ είναι διασφαλισμένα όλα τα χρήματα για την πλήρη χρηματοδότηση των έργων του ΕΣΠΑ 2007-2013 τα οποία βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης, ώστε να αποφύγει η χώρα να επιστρέψει πολύτιμα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Αυτό τονίζει ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξης Χαρίτσης, με δήλωσή του που απαντά στον βουλευτή της