Η Rihanna φτάνει στην Τουρκία με… 200 φορτηγά!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη συναυλία που θα δώσει στη χώρα η Rihanna κινείται η Τουρκία, για μια συναυλία που είναι ήδη sold-out και θα γίνει στο ιστορικό στάδιο της Κωνσταντινούπολης İnönü Stadium στις 30 Μαΐου.

Τα δάκρυα της Αντωνίας Καλλιμούκου

Η Αντωνία Καλλιμούκου ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη λόγω της έντονης φημολογίας των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομα της στο σκάνδαλο πορνείας στη Βουλγαρία!

Ο Τζάστιν Μπίμπερ κατέρρευσε επί σκηνής!

Ο έφηβος καναδός ποπ τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ, κατέρρευσε επί σκηνής, καθώς παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή κατά τη διάρκεια μουσικής παράστασης στο Λονδίνο, ανέφεραν την Πέμπτη, οι εκπρόσωποί του.

Με χάρη και στυλ… επαγγελματία στην πίστα Ερμής στον Παρνασσό Ο Γιώργος Λιάγκας «σκίζει» τα χιόνια

Δεινός κολυμβητής και φοβερός τενίστας! Αν νομίζετε ότι αυτά είναι τα μόνα σπορ που αγαπά ο Γιώργος Λιάγκας κάνετε λάθος. 

Ο παρουσιαστής τα πάει εξίσου καλά και στο… σκι. 

redbull video: McConkey Movie Official Teaser

"McConkey," a feature-length documentary to be released in 2013, is a heartfelt examination of the legacy one athlete left to the progression of his sports, and the path he paved to conquer his dreams.

«Φωτιές» άναψε πάλι η Ρουμάνα εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Κύπρο

Ένταση επικράτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνάντηση του διοικητή της Κεντρικής Tράπεζας της Κύπρου, Πανίκου Δημητριάδη, με τους εκπροσώπους της Tρόικας.
Αφορμή ήταν η στάση της εκπροσώπου του ΔΝΤ, Ντέλιας Βελκουλέσκου, η οποία απέρριψε τους υπολογισμούς του οίκου Pimco για το ποσό που απαιτείται για την ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών.

Απαγόρευση κάθε μορφής πορνογραφίας ζητούν ευρωβουλευτές

Διαμάχη έχει ξεσπάσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναφορικά με το ψήφισμα της επόμενης Τρίτης.  Το ψήφισμα αφορά την απαγόρευση της πορνογραφίας, σε κάθε μορφή της.

N. Korea threatens 'aggressors' with preemptive strike, UNSC backs new sanction

The members of UN Security Council have unanimously agreed to step up sanctions against North Korea, a month after the Communist state carried out a third nuclear test.

Θα ανταποκρίνεται στο βλέμμα το νέο Galaxy 4 της Samsung;

Λίγες ημέρες έμειναν για την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου της Samsung, του Galaxy S4, και οι φήμες για την εμφάνιση αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δίνουν και παίρνουν.

'Like Lenin': Chavez to be embalmed, put on eternal display

Chavez will become the 14th world leader to be embalmed - when his body's left for all the world to see at the Museum of Revolution which is still under construction. RT's Anissa Naouai looks back at the tradition of making late prominent leaders a lasting symbol..

«SOS» για τα εμφράγματα στην Ελλάδα μετά την οικονομική κρίση

Τα εμφράγματα παρουσίασαν αύξηση στην Ελλάδα μετά το ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης, ιδίως μεταξύ των γυναικών και των ανθρώπων άνω των 45 ετών, σύμφωνα με στοιχεία που αφορούν κυρίως τη Μεσσηνία και παρουσίασε ο καρδιολόγος Εμμανουήλ Μάκαρης του Γενικού Νοσοκομείου της Καλαμάτας.

Δείτε live τον πρώτο αγώνα Red Bull X-Fighters στο Μεξικό!


Σκληρές κόντρες μέχρι τελικής πτώσης, συγκλονιστικοί αγώνες στα  πιο απίθανα μέρη του κόσμου, άλματα και ακροβατικά που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας, εκατομμύρια θεατές και οι καλύτεροι riders του κόσμου,θα αποτελέσουν για ακόμα μία φορά τα απαραίτητα συστατικά του κορυφαίου Red Bull X-Fighters World Tour που ξεκίνησε το 2001 στη Βαλένθια.

Διετάχθη έρευνα απο την εισαγγελία πρωτοδικών Καταγγελία - βόμβα από εφοριακό στη Θεσσαλονίκη

Ερευνα για να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών εφοριακού στη Θεσσαλονίκη διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Ο εφοριακός ο οποίος
υπηρετούσε στη ΦΑΕ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης καταγγέλει ότι δέχτηκε πολιτικές πιέσεις αλλά και από συναδέρφους του προκειμένου να "κλείσει" υπόθεση προστίμων που επιβλήθηκαν σε επιχείρηση.

Αυτά είναι τα προϊόντα με το αλογίσιο κρέας που αποσύρει ο ΕΦΕΤ,Αμεση ανάκληση επτά ακόμη προϊόντων

Την άμεση ανάκληση από την ελληνική αγορά επτά ακόμη προϊόντων, στα οποία ανιχνεύθηκε DNA αλόγου, ζήτησε ο Ενιαίος Φορέας Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προϊόντα:

Η Lucy Pinder βγήκε (ξανά) από τα ρούχα της

Για το περιοδικό «Loaded» φωτογραφήθηκε η 29χρονη Βρετανίδα Lucy Pinder, της οποίας η καριέρα ως μοντέλο ξεκίνησε το 2003 όταν κάποιος κυνηγός ταλέντων και φωτογράφος την είδε να κάνει τόπλες ηλιοθεραπεία σε μια παραλία.

whitehouse news:President Obama Holds a Cabinet Meeting

President Obama delivers remarks before the first cabinet meeting of the second term.