Αισχρό πάρτι με τις κομματικές επιχορηγήσεις εις βάρος της κοινωνίας, δόθηκαν 32 εκατ. σε 9 μήνες στα κόμματα της Βουλής

 Μπορεί ο Ελληνικός λαός να μαστίζεται στη μεγάλη του πλειοψηφία από την ανεργία, την ακρίβεια και τον υψηλό πληθωρισμό, έχοντας φτάσει σε σημείο να απαιτείται ένας ολόκληρος βασικός μισθός για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος σε μέση περιοχή της Αττικής, αυτό δε φαίνεται όμως να επηρεάζει στο ελάχιστο το πάρτι εκατομμυρίων που έχει στηθεί εδώ και δεκαετίες με τις κρατικές επιχορηγήσεις των κομμάτων.

Η αγωνία Μαξίμου να τα βρει με Βαρδινογιάννη - Μαρινάκη και η μεταγραφή δημοσιογράφου που προβλημάτισε τον Μητσοτάκη

 Σε ένα κατακερματισμένο πολιτικό σύστημα με διάχυτη τη δυσαρέσκεια του κόσμου, το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να διατηρήσει τα ερείσματα που έχει με μεγάλα επιχειρηματικά κέντρα, την ώρα που είναι βέβαιο ότι έχει διαρρήξει τις σχέσεις του με τις μεγάλες ομάδες της κοινωνίας.


Τα μεγάλα παράπονα Βαρδινογιάννη προς τον Μητσοτάκη

Έτσι εξηγείται όταν πριν από μέρες ο Πρωθυπουργός προσπάθησε να έρθει κοντά με επιχειρηματίες που έχουν δυσαρεστηθεί με τις αποφάσεις του το τελευταίο διάστημα.

To colpo grosso Κόκκαλη - Αγοράζει μετοχές Intralot για να κερδίσει πάνω από 6 εκατ. ευρώ

 Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια αναφέρει η λαϊκή παροιμία.

Και στην περίπτωση της χθεσινής(23/9) αγοράς 14,173 εκ μετοχών από τον όμιλο Ιντρακόμ, η παροιμία επιβεβαιώνεται και προαναγγέλλει και νέες αγορές μετοχών πριν τη λήξη της χρονιάς.
Ειδικότερα, ο Σωκράτης Κόκκαλης με την αγορά των μετοχών στέλνει το μήνυμα ότι η Ιντρακόμ Συμμετοχών πιστεύει στην προοπτική της Ιντραλότ η οποία έχει αλλάξει σελίδα μετά την αύξηση κεφαλαίου και την αναδιάρθρωση των δανείων και, ταυτόχρονα, είναι έτοιμος να κερδίσει τουλάχιστον 6 εκ ευρώ από την απαλλαγή του φόρου υπεραξίας που συνεπάγεται η υπέρβαση του 10% στο μετοχικό κεφάλαιο της Ιντραλότ.

Η Ρωσία έχει ενισχύσει τις σχέσεις με ένα από τα κορυφαία κράτη της Αφρικήςτην Αίγυπτο.

 Ωστόσο, ακόμη και ενόψει της συνεχιζόμενης πίεσης, η Ρωσία βρίσκει τρόπους να διατηρεί καλές σχέσεις με πολλά κράτη. Συγκεκριμένα, η Ρωσία έχει έναν ισχυρό εταίρο στην Αφρική, αναφέρει το L-frii. «Η Ρωσία έχει βρει έναν ισχυρό σύμμαχο στη Βόρεια Αφρική, μπορεί να ενεργήσει ως τέτοιος εταίρος», λέει το υλικό. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ συναντήθηκε πρόσφατα με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Μπαντρ Άμπντελ Άτι.

Αναφορά από το μέτωπο: οι Ρώσοι μπήκαν στο Ugledar, οι FAB ξεκινούν «ενεργές επιχειρήσεις» στο Zaporozhye,

 Παρουσιάζουμε ρεπορτάζ από το μέτωπο για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου. Απελευθέρωση του Ντονμπάς 
Ο ρωσικός στρατός έφτασε στα περίχωρα του Ugledar, η κατάσταση, σύμφωνα με τους μαχητές των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, είναι δύσκολη, αφού οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις «εκμεταλλεύονται την εξάντληση του ουκρανικού στρατού».