Εθνική Βιβλιοθήκη: 3.000 καλοκαιρινές περιπέτειες πνεύματος στην Ελλάδα

Οι βιβλιοθήκες αποτελούν σημεία γύρω από τα οποία πλέκονται ιστορίες, μεγαλώνουν παιδιά, γεννιούνται δυνατότητες, χτίζονται κοινότητες. Είναι σημεία συνάντησης. Τα σημεία των βιβλιοθηκών συνδέονται μεταξύ τους και δημιουργούν δίκτυα. Οι βιβλιοθήκες είναι πυλώνες πολιτισμού και πύλες στο χωροχρόνο της γνώσης και της φαντασίας και η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το

Mετά τον Έλτον Τζον το θεόρατο έργο τέχνης επιστρέφει στην πατρίδα του

Συλλέκτης φωτογραφικών αριστουργημάτων αλλά και εκλεκτικών έργων σύγχρονης τέχνης ο Έλτον Τζον "παρέδωσε" ένα από τα πολλά έργα που του ανήκουν επιστρέφοντας το στη χώρα που ανήκει, την Αυστραλία των Αβορίγινων.
Μετά από δύο δεκαετίες το έργο άλλαξε χέρια με τιμή πώλησης τα 414.000 δολάρια Αυστραλίας (312.110 δολάρια ΗΠΑ/ 278.300 ευρώ).

Goran Bregovic - Πετρολούκας Χαλκιάς VRACHON THEATRE, VYRONAS

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης που μας συγκίνησε με τις εξαιρετικές κινηματογραφικές μελωδίες του και τα διονυσιακά γλέντια του, ο Goran Bregovic, υπόσχεται ένα βράδυ που θα μας μείνει αξέχαστο με μουσικές και τραγούδια που ξεσηκώνουν!
Πάντα μαζί με τους Wedding and Funeral Band θα μας ταξιδέψει στους ήχους των Βαλκανίων και θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Πετρολούκα Χαλκιά, έναν από τους ζωντανούς μύθους της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς.
Tην Παρασκευή 14/07 στο Θέατρο Βράχων, δύο λάτρεις της παράδοσης θα πυροδοτήσουν μουσικές συγκινήσεις αναμειγνύοντας φαινομενικά διαφορετικά ακούσματα.

Η «νέα εποχή» του εμβληματικού μπαρ της Κέρκυρας Πηγή: www.greekguide.com

Φωτογραφίες: Νάντια Μασσαχού

Όταν πρωτολειτούργησε (με την υπάρχουσα ιδιοκτησία) το 2009, αποτέλεσε το «θέμα συζήτησης» των ντόπιων. Όλοι έδιναν ραντεβού στο νέο café bar της πόλης που ανέβασε ξεκάθαρα των πήχη του νησιού και γοήτευσε όσους αναζητούν στέκια με προσωπικότητα.

Πριν παρουσιάσει το Gay Pride η Σ. Μουτίδου 'υπακούει στη δική της σεξουαλικότητα'

Η Σοφία Μουτίδου βάφεται στα χρώματα της διαφορετικότητας και της αποδοχής και μιλά για όλους εκείνους που υποκρίνονται, αλλά και τους άλλους που τολμούν με κίνδυνο να χάσουν τη στοργή όσων αγαπούν (vid)
Το φετινό Athens Gay Pride έχει σλόγκαν "είναι θέμα παιδείας" και θέλει να βγάλει προς τα έξω την ανάγκη μιας μερίδας ανθρώπων να μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, αποδεκτοί και αγαπητοί από την υπόλοιπη κοινωνία. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επέλεξαν φέτος την Σοφία Μουτίδου

Athens Pride 2017: 'Η Αθήνα πρωτεύουσα της ελευθερίας και της δημοκρατίας'

Στις 19.00 ξεκινά η παρέλαση για τη φετινή χρονιά. Δήμαρχος Αθηναίων και κυβερνητικός εκπρόσωπος έστειλαν τα δικά τους μηνύματα ενόψει της έναρξης του Athens Pride 2017 στο Σύνταγμα. Το News 24/7 βρίσκεται στην καρδιά της γιορτής (pics +vids)
Για μια ακόμα χρονιά, τη δωδέκατη συνεχόμενη, η πολύχρωμη γιορτή του Athens Pride, πραγματοποιείται στην Αθήνα, για πρώτη φορά, όμως, στην «καρδιά της πόλης», στην πλατεία Συντάγματος.

Φίλιππος Πλιάτσικας στο Ραδιόφωνο 24/7: Η EMI ήθελε να διώξει τους Πυξ Λαξ

Μια εκ βαθέων συνέντευξη-αναδρομή στην ελληνική ροκ έδωσε ο γνωστός μουσικός στην εκπομπή "Ένα μύθο θα σας πω" με τον Ηλία Μπενέτο
Από το Μενίδι, και τα εφηβικά συγκροτήματα στα υπόγεια της δυτικής Αττικής στις «Παλιές Αγάπες», το «Πούλα με» και τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ήταν το Σάββατο καλεσμένος στην εκπομπή "Έναν μύθο θα σας πω" με τον Ηλία Μπενέτο στο Ραδιόφωνο 24/7, όπου ξεδίπλωσε την ιστορία των «Πυξ Λαξ» και μίλησε για τη σύγχρονη ελληνική ροκ σκηνή.