Άνετα χιονισμένα σαλέ

Η απομόνωση δεν ήταν ποτέ τόσο προκλητική. «Αγκαλιάστε» τον χειμώνα σ’ αυτά τα βελούδινα σαλέ..

Σοκ στην Ευρώπη από τον διεφθαρμένο υπουργό!..Στα εξοπλιστικά ο Ροσσώνης, στο ΤΑΙΠΕΔ η Ελ. Παπακωνσταντίνου

Ο πολιτικός που διέσυρε όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς την  στα διεθνή μέσα ενημέρωσης «διεφθαρμένη χώρα», προκαλεί έναν ακόμα διασυρμό με τις αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπό του οι οποίες φιλοξενούνται στα πρωτοσέλιδα  των μεγαλύτερων μέσων ενημέρωσης..

Catástrofes 2012 ..KATAΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ 2012

Έτος της «Ημέρας της Κρίσεως», έχει επισημανθεί από της πολλές φυσικές καταστροφές που έχουν στοιχίσει χιλιάδες ζωές και άφησε εκατομμύρια άστεγους. Η γη κουνήθηκε πολλές φορές σε χώρες.

Μουσικό μήνυμα γιά την Πρωτοχρονιά απο το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού Βίντεο

Το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS), έχει ηχογραφήσει ένα ειδικό μήνυμα βίντεο που απευθύνεται σε όλους εμάς,Καλά Χριστούγεννα και  μια ευτυχισμένη νέα χρονιά,Σημειώστε ότι το πλήρωμα του ΔΔΣ..

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 3 άλλοι είναι σε κρίσιμη κατάσταση σε συνετρίβη αεροπλάνου κοντά στο αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας [5] Βίντεο, φωτογραφίες

Ένα επιβατικό αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο Βνούκοβο πλησίον της Μόσχας αφήνοντας πέντε νεκρούς, αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Εσωτερικών.
Το Tu-204 ξέφυγε από το διάδρομο στο αεροδρόμιο Vnukovo και έπιασε φωτιά στις 16:35 ", δήλωσε  πηγή του Υπουργείου Εσωτερικών.

194 επιβάτες του Queen Mary 2 προσβλήθηκαν από άγνωστο ιό

Εκατόν ενενήντα τέσσερις επιβάτες και έντεκα μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Queen Mary 2 προσβλήθηκαν από μια άγνωστη μέρη στιγμής ασθένεια, η οποία προκαλεί στομαχικές και εντερικές διαταραχές, δήλωσαν την Παρασκευή ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι υγείας..

Χρυσός: άλλη μία επικερδής βιομηχανία της Ελβετίας

Επεξεργάζεται τα δυο τρίτα της παγκόσμιας ποσότητας του ευγενούς μετάλλου, Τρία από τα τέσσερα μεγαλύτερα εργοστάσια επεξεργασίας χρυσού στην Ελβετία βρίσκονται στο ιταλόφωνο καντόνι του Τιτσίνο,FOTO.
Ανθεί τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία επεξεργασίας χρυσού στην Ελβετία, καταρρίπτοντας το μύθο πως η κεντροευρωπαϊκή.

Τι προβλέπουν οι αρχισυντάκτες του BBC για το 2013


Ανάλογα με τον τομέα στον οποίο ειδικεύονται, συντάκτες του BBC κάνουν προβλέψεις για το 2013 και επισημαίνουν ποια πρόσωπα, κατά την γνώμη τους, πρόκειται να μονοπωλήσουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Λιζ Ντουσέ, συντάκτρια Διεθνών Ειδήσεων: «Συρία, Ιράν και Βόρειος Κορέα, ο νέος άξονας του κακού».

Καρέλιας: Εκτακτες παροχές ύψους 2 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους


Επενδύσεις ύψους 7 εκατ. έκανε μέσα στο 2012 η καπνοβιομηχανία,Στο ποσό των 7 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι επενδύσεις της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια για το 2012 και στο 1.8 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι επιπλέον παροχές προς τους εργαζομένους της Εταιρείας. ..

Οι Ρώσοι δεν ρισκάρουν τον δανεισμό της Κύπρου

«Τεράστιο ρίσκο» θεωρεί η ρωσική κυβέρνηση τον δανεισμό της Κύπρου, είτε για να στηρίξει την οικονομία της, είτε για να στηρίξει τις τράπεζές της. Αυτό δήλωσε ο ρώσος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Σεργκέι Στόρτσακ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακόμα και αν η Μόσχα συμμετείχε στο πρόγραμμα στήριξης που ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ενωση, δεν θα ήταν εκ των βασικών πιστωτών..