Eλλάδα Καιρός:Ξαναβγάλτε μπουφάν και ομπρέλες – Κρύο και βροχές τη Δευτέρα (Foto&Video)

Επιδείνωση του καιρού, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και βροχές, αναμένεται τη Δευτέρα, αλλάζοντας το ανοιξιάτικο σκηνικό.
Αναλυτικότερα, νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά,

Επίτροπος στην ΑΕΠΙ: «Θετικό πρώτο βήμα , συνεχίζουμε για την παύση της διοίκησης», λένε οι δημιουργοί

Ως θετικό πρώτο βήμα βλέπουν οι 450 την χθεσινή τροπολογία για την τοποθέτηση επιτρόπου στην ΑΕΠΙ, θεωρούν ωστόσο ότι η μεγάλη μάχη θα δοθεί στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο που ρυθμίζει το τοπίο στην πνευματική ιδιοκτησία. Υπενθυμίζουν το βασικό αίτημά τους που είναι η παύση της διοίκησης της ΑΕΠΙ κι ένας επίτροπος κρατικός διορισμένος από την υπουργό.

Ποια ήταν πράγματι η πεντάδα που έφτιαξε τον Ολυμπιακό

Ο «δάσκαλος», ο «ποδάρας», ο «μπουλούκος», ο «κελεμές» και ο «στραβοσουγιάς»

«Ο Πειραιάς δεν είναι μόνο το λιμάνι, το Πασαλιμάνι και η Καστέλλα... Είναι ο Ολυμπιακός και το γήπεδο Καραϊσκάκη. Είναι οι σκληρές γειτονιές Τρούμπα, Δραπετσώνα, Ταμπούρια, Καμίνια, Κοκκινιά, Πέραμα και τα άγρια Μανιάτικα σφηνωμένα ανάμεσα σε βράχια και λασπόνερα.

Νίκολα Τέσλα: Η Βιογραφία μιας Παράξενης Μεγαλοφυΐας

Αυτή είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που άλλαξε το πρόσωπου του πλανήτη μας, βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι η ιστορία ενός σύγχρονου Προμηθέα, που έκλεψε το μυστικό του φωτός από τη Φύση και το χάρισε στην ανθρωπότητα. Ενός οραματιστή κι ανθρωπιστή επιστήμονα, που εξερεύνησε νέα και άγνωστα πεδία γνώσης, ήρθε σε ρήξη με το κατεστημένο της εποχής του και τόλμησε ν’ αγγίξει τα άστρα.

Το σχέδιο «Atlantropa» και πώς θα ενωνόταν μέσω φραγμάτων στη Μεσόγειο η Ευρώπη με την Αφρική

Η κολοσσιαία ουτοπία που απέρριψε ο Χίτλερ και λίγο έλειψε να πάρει σάρκα και οστά με τη βοήθεια των Συμμάχων!
Όσο η Ευρώπη πάλευε με τους συνεχείς πολέμους, την καταραμένη φτώχεια και τον υπερπληθυσμό, ένας γερμανός αρχιτέκτονας στράφηκε για έμπνευση στην Αφρική.
Την ώρα που εκατομμύρια πρόσφυγες διέσχιζαν τις ηπείρους δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις, ο Herman Sörgel ανέπτυξε ένα τουλάχιστον εξωφρενικό σχέδιο στη δεκαετία του 1920 για τη μετεγκατάσταση εκατομμυρίων Ευρωπαίων στην Αφρική!