«Πλάι Πλάι» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Με την προσωπική του ζωή να είναι πιο καλά από ποτέ και την σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ο δημοφιλής τραγουδιστής ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού «Πλάι Πλάι»..

«Under New Zealand» O Τζακ Γουάιτ βγάζει καινούργιο dvd!

Οι ορκισμένοι φαν των White Stripes κάνουν πρώιμα Ανάσταση μιας και ο Jack Stripe ανακοινώσε την κυκλοφορία του Under New Zealand
Παρόλο που ορκίζεται ότι δεν υπάρχει περίπτωση, καμία..

Δεν είναι μόνο το ανάκτορο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου H μυθική ακίνητη περιουσία του "ωραίου Μπρούμελ"

Στα 6,5 εκατ. ευρώ κοστολογείται η επένδυση της συζύγου... του κ. Τσοχατζόπουλου στο γνωστό σπίτι τςη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ωστόσο, η ακίνητη περιουσία συμφερόντων του πρώην "ωραίου Μπρούμελ" προσλαμβάνει ...μυθικές διαστάσεις στα..

Διώκεται για ξέπλυμα και δωροδοκία - Βρέθηκαν πλάκες χρυσού στα σπίτια της κόρης του

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί άφωνη - αλλά και, προφανώς, διακατεχόμενη από αίσθημα απόδοσης δικαιοσύνης σε αυτήν την χώρα - τις δραματικές εξελίξεις που ακολουθούν την πρωινή σύλληψη του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δωροδοκία...
phgh

8,9 Ρίχτερ και προειδοποίηση για τσουνάμι στην Ινδονησία

Προειδοποίηση για τσουνάμι εκδόθηκε, έπειτα από σεισμό μεγέθους 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στα ανοιχτά του Ατσέχ της Ινδονησίας, σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις της Γεωφυσικής Υπηρεσίας της χώρας και του Αμερικανικού Γεωφυσικού Ινστιτούτου..

Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης άντρες της ασφάλειας, του ΣΔΟΕ και δικαστικοί υπάλληλοι, εκτελώντας το ένταλμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, συνέλαβαν τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο, έξω από το σπίτι του, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου..