Τεχνολογία: TF-X ™ Το ιπτάμενο αυτοκίνητο του σήμερα.The flying car of today. ( picture+video )

Το TF-X ™ είναι η πρακτική υλοποίηση του ονείρου των αμέτρητων οράματων για το μέλλον? έχει σχεδιαστεί για να είναι το ιπτάμενο αυτοκίνητο για όλους μας. Για την επίτευξη αυτού του μακράς περιζήτητα όραμα, Terrafugia εχει επικεντρωθεί στο πρόγραμμα TF-X ™ με σαφείς στόχους

Dave Mirra: Αυτοκτόνησε ο θρύλος του BMX (Φωτό+Βίντεο)

Ο Dave Mirra ήταν ο ζωντανός θρύλος του BMX με 24 μετάλλια στην καριέρα του. Τα τελευταία χρόνια, ήταν και παρουσιαστής του MTV (Vids)
Adtech Ad
Ο θρύλος του BMX, Dave Mirra, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, το ξημέρωμα της Παρασκευής. Οι αρχές ανακοίνωσαν πως αυτοκτόνησε με το πιστόλι που είχε μέσα στο όχημα του.

Οι 10 πλουσιότερες γυναίκες όλων των εποχών. Από την Κλεοπάτρα στη νέα 'βασίλισσα' της Κίνας

Η λίστα περιλαμβάνει τιτάνες του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και οι ηγέτιδες της αρχαίας Αιγύπτου (Pics)
Adtech Ad
Πολλές γυναίκες έχουν κληρονομήσει τεράστιες περιουσίες από τους άνδρες τους, όμως υπάρχουν κι αυτές που τα έχουν καταφέρει από δική τους προσωπική προσπάθεια.

Ρόκι vs Απόλλο: Σπάνιες φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θυμάται τον αγώνα του Ρόκι με τον Απόλλο. Το ματς που δημιούργησε ένα θρύλο (Pics)
Adtech Ad
Αν δεν ήταν ο θρυλικός Απόλλο Κριντ,  τον οποίο ο Σταλόνε επινόησε από τον παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας  Μοχάμεντ Άλι, η καριέρα του Ρόκι δεν θα είχε εκτοξευθεί ποτέ, μιας και ο ίδιος ξεκίνησε σαν ένα outsider, που κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί στον απόλυτο μαχητή εντός του ρινγκ.

Αυτά παθαίνεις αν πίνεις μόνο νερό για τριάντα μέρες

Οι καθημερινές ανάγκες ενός ατόμου σε νερό ποικίλουν και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις συνθήκες ζωής του, αλλά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του οργανισμού του. Ωστόσο, είναι απαραίτητο. Δείτε τι συμβαίνει αν πίνουμε μόνο νερό για τριάντα μέρες
Adtech Ad
Το σώμα μας εξαρτάται από το νερό που πίνουμε για να παραμένει ενεργό και σε καλή κατάσταση.

Τεχνολογία: Πώς ένα συμβατικό αυτοκίνητο γίνεται υβριδικό (Φωτό+Βίντεο)

Πώς μπορούμε να μετατρέψουμε ένα πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο σε υβριδικό και να κινείται με την ηλιακή ενέργεια; Την απάντηση έχουν ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Σαλέρνο.
Έχουν ανακαλύψει μια συσκευή που αποκαλείται HySolarKit, η οποία επαναφορτίζει την μπαταρία, με τη βοήθεια λεπτών, εύκαμπτων πάνελ, αλλά και της μηχανικής ενέργειας του αυτοκινήτου. Τα πάνελ μπορούν να προσφέρουν μέχρι 2 κιλοβάτ την ώρα. Αυτό αποτελεί το 25% της ενέργειας που χρειάζεται ένα αυτοκίνητο στην πόλη.

Πέθανε ο ιδρυτής του συγκροτήματος Earth, Wind & Fire, Μορίς Ουάιτ

Ο Μορίς Ουάιτ, ιδρυτής του συγκροτήματος Earth, Wind & Fire, πέθανε στο Λος Άντζελες σε ηλικία 74 ετών.
Ο μουσικός υπέφερε από τη νόσο του Πάρκινσον από το 1994.
Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο αδελφός του Βέρντιν, μέλος και αυτός του συγκροτήματος.
Το Earth, Wind & Fire ιδρύθηκε από τον Ουάιτ, που ήταν ντράμερ, το 1969.
Το συγκρότημα, είχε κερδίσει έξι βραβεία Γκράμι

«Δεσμευτική νομικά η απόφαση του ΟΗΕ» δηλώνει ο Τζούλιαν Ασάνζ (Φωτό+Βίντεο)

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου μέσω σύνδεσης βίντεο από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, ο Τζούλιαν Ασάνζ χαρακτήρισε «δικαίωση» την απόφαση του ΟΗΕ.
Ο Ασάνζ έκανε λόγο για μια «πολύ σημαντική νίκη που έφερε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του».
«Διάβασα το πρωί τις προσβλητικές δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας.

Λίστα Μπόργιανς: Από ανέργους μέχρι επιχειρηματίες. 'Ανεπάγγελτος' είχε καταθέσεις 7.000.000 ευρώ

Ως ύποπτοι καλούνται οι καταθέτες της τράπεζας UBS, για να δικαιολογήσουν τα δυσανάλογα ποσά στους λογαριασμούς τους σε σχέση με τις φορολογικές τους δηλώσεις. Περιπτώσεις καταθετών που προκαλούν πολλά ερωτηματικά
Adtech Ad
Έμποροι, συνταξιούχοι, γιατροί, ακόμη και ....ανεπάγγελτοι αναμένεται να κληθούν τις επόμενες ημερες από τους οικονομικούς εισαγγελείς, και μάλιστα με την ιδιότητα του υπόπτου, προκειμένου να δικαιολογήσουν

Αστυνομικοί στο Μαξίμου: 'Αλέξη γιατί σκοτώνεις τον λαό σου;' (Φωτό+Βίντεο)

Αιφνιδιαστική κινητοποίηση αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με πάνινα πλακάτ που είχαν κρύψει κάτω από τις στολές τους
Adtech Ad
Για δεύτερη φορά κατάφεραν διαδηλωτές να αιφνιδιάσουν τους αστυνομικούς που φρουρούν την οδό Ηρώδου του Αττικού και να στήσουν πανό με συνθήματα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Τζούλιαν Ασάνζ: Δικαιώθηκε ο ιδρυτής του WikiLeaks από τον ΟΗΕ

Αυθαίρετη έκρινε την κράτηση του Τζούλιαν Ασάνζ η επιτροπή του ΟΗΕ. Καλούν "τις σουηδικές και τις βρετανικές αρχές" να θέσουν τέλος στην κράτησή του και να τον αποζημιώσουν
Adtech Ad
Η επιτροπή του ΟΗΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι θεωρεί παράνομη την κράτηση του ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ, που ζει έγκλειστος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο

Τεχνολογία: ΝΕΟ ! Σκάφος με Γυάλινο Πάτο για περιήγηση ( Θεατής 350)

Είμαστε περήφανοι να παρουσιάσει καλύτερα με γυάλινο πάτο σκάφος
"Θεατής 350"!
Όλα μας εμπειρία σε γυάλινο πάτο κατασκευή σκαφών και σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο "θεατής 350". Το σκάφος επιδεικνύει εντυπωσιακή stabilty και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου! Και όπως όλα τα άλλα σκάφη γυαλί PARITETBOAT κάτω, δείχνει υψηλή ταχύτητα, εξαιρετική αξιοπλοΐα σε ταραγμένη θάλασσα και ασφάλεια!

Βαρουφάκης στο TEDGlobal: Το 'φάντασμα' της ΕΣΣΔ και το μεγαλύτερο του λάθος σαν υπουργός

Γιάνης Βαρουφάκης: "Ο καπιταλισμός θα φάει τη δημοκρατία αν δεν μιλήσουμε υπέρ της"

Ολόκληρη η ομιλία του πρώην υπουργού Οικονομικών στο TEDGlobal της Γενεύης σχετικά με το μέλλον της δημοκρατίας και του καπιταλισμού. Το μεγαλύτερο του λάθος και το παράδειγμα της ΕΣΣΔ (Vid)

Αντιφασιστική μπλούζα Ισπανίδας ευρωβουλευτή Μαρίνας Αλμπιόλ εξαγρίωσε τον Φουντούλη της Χ.Α.

Επεισόδιο στο ευρωκοινοβούλιο με αφορμή το αντιφασιστικό μπλουζάκι που φορούσε η Ισπανίδα βουλευτής Μαρίνα Αλμπιόλ (Vids)
Adtech Ad
H Μαρίνα Αλμπιόλ της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL, είναι γνωστή για την αντιφασιστική της δράση.

AdTech Ad
Μέσα στον Δεκέμβριο ήταν επικεφαλής της ημερίδας ενάντια στον φασισμό υπό τον τίτλο "Στρατηγικές ενάντια στην άνοδο της Άκρας Δεξιάς στην Ευρώπη"