Ο Ντανίλοφ υποσχέθηκε να μην εκτελέσει τον #Πούτιν.

 Ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Ντανίλοφ υποσχέθηκε να μην εκτελέσει τον #Πούτιν.

«Η μόνη εγγύηση ασφάλειας που μπορεί να παρασχεθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία είναι η απουσία της θανατικής ποινής για τον Πούτιν»

Ελλάδα-Τουρκία: Μυστικές συζητήσεις με «μενού» την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου

 Οι εκπρόσωποι του Κ.Μητσοτάκη, Ρ.Τ.Ερντογάν και Ο.Σολτς συναντήθηκαν μυστικά στην Γερμανία

Αποστρατικοποίηση του νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, μείωση του Εθνικού Εναέριου Χώρου στα 6 μίλια αναγνώριση της συμφωνία ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης και σε αντάλλαγμα δεν θα ανακηρύξει μονομερώς ΑΟΖ στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ήταν το περιεχόμενο της πρότασης της Άγκυρας στην συνάντηση της περασμένης Παρασκευής των δύο χωρών υπό την «ομπρέλα» του Βερολίνου.

Δήμαρχος Κιέβου: «Ρωσικά drones έπληξαν καίριες υποδομές της πρωτεύουσας»

Χωρίς ηλεκτροδότηση μεγάλο μέρος της πόλης

Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν σήμερα «υποδομές καίριας σημασίας» στο Κίεβο και στα περίχωρά του, όπως παραδέχτηκαν οι αρχές της Ουκρανίας.

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο είπε πως κατά τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξαν θάνατοι οι τραυματισμοί στα πλήγματα, διευκρινίζοντας πως στελέχη κοινωφελών υπηρεσιών εργάζονται σε διάφορες τοποθεσίες στις συνοικίες Σολομιάνσκι και Σεβτσενκίβσκι.

Το φιάσκο του γερμανικού στρατού: Βγήκαν για άσκηση με 18 ΤΟΜΑ νέας γενιάς τύπου Puma & χάλασαν όλα!

 Δοκιμάζονταν για να ενταχθούν στην Δύναμη Ταχείας Επέμβασης του ΝΑΤΟ

Σε φιάσκο εξελίχθηκε μια άσκηση του γερμανικού στρατού όταν από μια ολόκληρη ίλη (Panzergrenadier που ανήκουν στα τεθωρακισμένα) αποτελούμενη από 18 ΤΟΜΑ τύπου PUMA απλά… έμεινε από τεχνικά προβλήματα στο πεδίο καθώς και τα 18 καθηλώθηκαν στα διάφορα στάδια της εκπαίδευσης.

Και όλοι πλέον αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την άλλοτε κραταιά γερμανική βιομηχανία τεθωρακισμένων και φόβοι υπάρχουν για τα νεότερα σχέδια που προτείνει στις διάφορες χώρες (όπως το LYNX για τον ΕΣ).