Δείτε την Irina Shayk σε πόζες που κολάζουν ( Φωτογραφίες και βίντεο )

Ο φακός των παπαράτσι κατάφερε για άλλη μια φορά να συλλάβει την 28χρονη σύντροφο του ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo να παίρνει πόζες με σέξι εσώρουχα σε ένας μέρος του παραθαλάσσιου Positano
Με μια βαλίτσα στο χέρι φαίνεται πως ζει η πανέμορφη Ρωσίδα Irina Shayk, η οποία πριν από την πρόσφατη επαγγελματική της φωτογράφηση στο Μαϊάμι είχε προσγειωθεί στην Ιταλία για να κάνει Πάσχα αλλά και για να ποζάρει για άλλη μια φορά.

Πώς θα αποκτήσετε τις καμπύλες της Jennifer Lopez;-Ξυπνάει χαράματα στις 4 ώρα το πρωί για να κάνει γυμναστικη-H γυμναστική των star

H Jennifer Lopez χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, διαθέτει ένα από τα πιο ωραία και καλογυμνασμένα κορμιά της παγκόσμιας show biz.
Σήμα κατατεθέν της είναι οι υπέροχες και φυσικά θανατηφόρες καμπύλες, που χαζεύετε σε όλες τις φωτογραφίες της που κυκλοφορούν τόσο στα περιοδικά, όσο και στο Internet.

Rihanna: Χωρίς σουτιέν και με τσαντάκι της... δικιάς μας Patricia Field

Σε αγώνα των Brooklyn Nets βρέθηκε η αφροαμερικανή τραγουδίστρια, και τους άφησε όλους άφωνους με την άνεση της να κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν και με ημι-διάφανο μπλουζάκι

Η Rihanna, εκτός από τα προκλητικά βίντεο, είναι γνωστή και για τα προκλητικά της ντυσίματα και αυτή τη φορά, χάρισε μια ωραιότατη θέα σε όσους αγαπούν το μπάσκετ.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος :Απίστευτο χάος στην Εθνική Οδό και στην Αθήνα με το κομβόι των οπαδών του ΠΑΟΚ

«Διαλύθηκε» η Αθήνα για τον τελικό - Ολονύκτιος γολγοθάς εκατοντάδων οδηγών - Έκλεισε η Εθνική στα διόδια των Αφιδνών για 4 ώρες - Μποτιλιαρίσματα, ταλαιπωρία και εκνευρισμός και στους γύρω από το ΟΑΚΑ δρόμους 
Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος έφερε η «κάθοδος» των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, με αφορμή το μεγάλο ματς για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε το προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου με πρωταγωνίστρια τη «Θεοπούλα»

Η αγαπημένη Έφη Παπαθεοδώρου εξηγεί τι πραγματικά συμβαίνει με τα απορρίματα και γιατί πρέπει να βάλουμε ένα τέλος.

Πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση: Στην Ελλάδα ΣΥΡΙΖΑ, στην Ευρώπη Δεξιά

Οι συνηρητικοί κερδίοζυν έδαφος έναντι των σοσιαλιστών - «Κόκκινη» η Ελλάδα, στα χρώματα της Αριστεράς
Νίκη της Δεξιάς στην Ευρώπη, αλλά της Αριστεράς -και πιο συγκεκριμένα του ΣΥΡΙΖΑ- δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης για τις ευρωεκλογές, που διεςξήχθη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και δόθηκε στη δημοσιότητα από το think tank «Poll Watch».

Καραμπόλα πέντε πούλμαν του ΠΑΟΚ στην εθνική! -ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Σε καραμπόλα, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματίες, ενεπλάκησαν πέντε πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου.

 Από το ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος του Βελεστίνου στον Βόλο λίγο μετά τις 6.30 το πρωί, σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Βέβαια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χρειάστηκε να περιμένουν ώρες για να έρθουν άλλα λεωφορεία να τους παραλάβουν.

Ινδονησία : Μοναδικές εικόνες από το ηφαίστειο με την μπλε λάβα! -Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες και σπάνιο βίντεο

Ο φωτογράφος Olivier Grunewald κατέγραψε ένα εντυπωσιακό και σπάνιο φυσικό φαινόμενο
Υπάρχει αφθονία φυσικών «θησαυρών» κρυμμένων στα πιο ανυποψίαστα μέρη στη Γη. Ένας από αυτούς είναι και το ινδονησιακό ορυχείο θείου «Kawah Ijen» που αποτελεί μέρος του ηφαιστείου «Ijen», στην ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας.