Παραιτήθηκε η επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά

Την παραίτησή της από τη θέση της επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ανακοίνωσε σήμερα η Μαριλένα Κοππά, διαμαρτυρόμενη για την απόφαση του συνεδρίου του κόμματος «να αποκλείσει από το κεντρικό πολιτικό όργανό του τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

«Sold out» η ομιλία Τσίπρα στο London School of Economics.

Μετά το Ινστιτούτο Brookings και το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να μιλήσει στις 14 Μαρτίου στο φημισμένο London School of Economics. Θέμα της ομιλίας του θα είναι «Η έξοδος της Ελλάδας από την Κρίση» και συντομνιστής ο Κέβιν Φέδερστοουν, καθηγητής και διευθυντής της έδρας Ελληνικών Σπουδών στο LSΕ.

ΗΠΑ: Μωρό με τον ιό του AIDS θεραπεύτηκε, λένε επιστήμονες

Αμερικανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν πως ένα μωρό που γεννήθηκε με τον ιό του AIDS, πιθανότατα θεραπεύτηκε, χάρη στην έγκαιρη χορήγηση αντιρετροϊκής θεραπείας, μόλις λίγες ώρες μετά τη γέννησή του.

Ρώμη: Έτοιμα τα άμφια του νέου Πάπα

Πυρετώδεις ήταν οι εργασίες το τελευταίο διάστημα στο κατάστημα του οίκου Γκαμαρέλι στη Ρώμη, που από το 1978 ράβει τα άμφια για τον εκάστοτε Πάπα.
Οι τρεις στολές, που βρίσκονται στη βιτρίνα του καταστήματος αντιστοιχούν σε τρία διαφορετικά μεγέθη: μικρό, μεσαίο, μεγάλο.

«Σώθηκε» προς το παρόν το Τείχος του Βερολίνου

Οι περισσότεροι από 6.000 διαδηλωτές στη γερμανική πρωτεύουσα πέτυχαν το στόχο τους και η κατεδάφιση μέρους του Τείχους του Βερολίνου αναβλήθηκε για τα μέσα Μαρτίου.
Κατασκευαστικές εταιρείες σχεδιάζουν να δημιουργήσουν συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων στην περιοχή,

Θεσσαλονίκη Νέα δίωξη στους αδελφούς Ψωμιάδη για τα «45άρια»

Συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος του έκπτωτου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη και του αδελφού του Διονύση, για τα λεγόμενα «45άρια», τα έργα που φέρεται να ανέθετε απευθείας η Νομαρχία Θεσσαλονίκης με πρόχειρους διαγωνισμούς, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Σύγκριση της παραγωγής των δύο χωρών Εβδομήντα κιλά ντομάτας ανά τετραγωνικό στην Ολλανδία, επτά στην Ελλάδα!

Εκτενές ρεπορτάζ για τον τρόπο παραγωγή ντομάτας στην Ελλάδα και την Ολλανδία, περιλαμβάνει το περιοδικό TIME το οποίο αναφέρεται στον απαρχαιωμένο τρόπο με τον οποίοι λειτουργούν οι Έλληνες παραγωγοί. Συγκεκριμένα, συγκρίνει την παραγωγή και την εξαγωγή ντομάτας χωρών της Μεσογείου

Παναγροτικό συλλαλητήριο στην Πλατεία Βάθη

Στους δρόμους βγαίνουν και πάλι σήμερα οι αγρότες, πραγματοποιώντας αυτή τη φορά παναγροτικό συλλαλητήριο στις 13.00 στην Πλατεία Βάθη, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.