Ανέδειξε το υπέροχο σώμα της... Αποκαλυπτική η Charlize Theron στο «Vanity Fair»

Στο φακό του διάσημου φωτογράφου Terry Richardson για το περιοδικό «Vanity Fair»..

Μόνο με τα εσώρουχά της στο γαλλικό «FHM» «Ξανακόβει» τις ανδρικές ανάσες η Olivia Munn

Είναι μία από τις πιο σέξι μελαχρινές του Hollywood..

«Turn Me On» Ο David Guetta και η Nicki Minaj ενώνουν τις δυνάμεις τους

H τραγουδίστρια Nicki Minaj και ο διάσημος Γάλλος DJ και παραγωγός David Guetta..

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ!

«Πέρασε» από τη Βουλή η σχετική τροπολογία..

Τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Ζητούν ανέγερση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Τροπολογία για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος..

Φουρέιρα: «Ο Σάκης Ρουβάς είναι πολύ ξεχωριστός για μένα»

Στη μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε χθες η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα. Η καστανοκόκκινη πλέον αοιδός παρουσίασε το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο«Reggaeton» και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σάκη Ρουβά και την Νατάσα Θεοδωρίδου για την άψογη συνεργασία..

Τέλος καλό, όλα καλά... Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σάκης Ρουβάς!

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύτηκε την Τρίτη ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς! Ο λόγος; Ένας ανεξήγητος πόνος στη μέση του, τον ανάγκασε να επισκεφτεί το νοσοκομείο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Όντως το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να πάρει άμεσα εξιτήριο.

Εμείς να του ευχηθούμε «Περαστικά».

Η σέξι Franziska Klein

Για το αντρικό περιοδικό «FHM» του Φεβρουαρίου φωτογραφήθηκε η Franziska Klein, η οποία θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα. Η Klein, με τις τέλειες..

Ξανά μαζί οι Σπάις Γκέρλς

Ξανά μαζί οι Σπάις Γκέρλς Οι επαγγελματικοί δρόμοι των Σπάις Γκερλς έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά..

«E-COUP» Ερευνα στην Τουρκία για το «ηλεκτρονικό πραξικόπημα»

Υποκινητής του «e-coup» θεωρείται ο τότε επικεφαλής των ένοπλων δυνάμεων, ο στρατηγός Γιασάρ Μπουγιούκανιτ Την διενέργεια έρευνας διέταξε εισαγγελέας στην Αγκυρα σχετικά με ένα τελεσίγραφο που είχε απευθύνει ο στρατός το 2007 προς την ισλαμική συντηρητική κυβέρνηση και είχε προκαλέσει σοβαρή πολιτική και θεσμική κρίση στην Τουρκία, γράφει σήμερα ο τουρκικός Τύπος..

Οι τραγωδίες που «σημάδεψαν» το ποδόσφαιρο

Τραγικές σκηνές στάδιο Χέιζελ των Βρυξελλών το 1985, όπου 39 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους πριν από την έναρξη του αγώνα Λίβερπουλ - Γιουβέντους. Βρετανοί χούλιγκαν εισέβαλαν σε κερκίδα όπου βρίσκονταν Μία από τις μελανότερες σελίδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου γράφτηκε χθες στο Πορτ Σάιντ της Αιγύπτου..

«Η Ελλάδα δεν είναι αποικία. Είναι έθνος με ψυχή, περηφάνεια και ιστορία»

Γνωστός για τον πύρινο λόγο του, ο βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φαράζ «χτυπά ξανά» με μια ομιλία-κόλαφο στο ευρωκοινοβούλιο, κατακεραυνώνοντας την γερμανική πρόταση για επιτροπεία την οποία..

Πούτιν: Σε φαύλο κύκλο η Ελλάδα - Δεν την άφησαν να εξυγιανθεί

Πούτιν: Σε φαύλο κύκλο η Ελλάδα - Δεν την άφησαν να εξυγιανθεί Σε μια ηχηρή και πρωτοφανή ως προς την ένταση και τον χαρακτήρα της παρέμβαση, ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν..

Το Facebook καταθέτει τα χαρτιά για είσοδο στο χρηματιστήριο Η επιστολή του Mark Zuckerberg προς τους υποψήφιους μετόχους

Πριν από λίγες ώρες το Facebook έκανε την αίτηση για να προχωρήσει η είσοδος του στο χρηματιστήριο, μία κίνηση που ο κόσμος του Internet περίμενε με ανυπομονησία..

Julian Assange: the whistleblower ....WikiLeaks ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Τα πάντα γύρω από το πρόσωπο του είναι περίεργα. Καταρχάς, ο Julian Assange - ιδρυτής, διοικητής, δημόσιος εκπρόσωπος και καθοδηγό πνεύμα της παγκόσμιας υπηρεσίας διαρροών..

Χοσέ Eladio Armesto , Κοσμήτορας του Κολλεγίου στο RT πιστεύω ότι για να απολαύσουμε μια πραγματική δημοκρατία ο κόσμος χρειάζεται τη Wikileaks συνεχίσει το έργο της .

Με την τύχη του Julian Assange στο προσκήνιο μετά την έναρξη της δίκης να ασκήσει έφεση κατά την έκδοσή του στη Σουηδία για την υποτιθέμενη σεξουαλικά εγκλήματα, πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι για να απολαύσετε μια πραγματική δημοκρατία, ο κόσμος χρειάζεται ο ιδρυτής της Wikileaks συνεχίσει το έργο της ..

Mitt Romney Newt Gingrich Καταφεύγουν στο φόβο του "εξευρωπαϊσμού" της χώρας ως «όπλο» εκλογικό εναντίον του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.


Mitt Romney και Newt Gingrich, η ΔΑΠ αγαπημένο τους υποψηφίους για να μπει στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ..

Η Ρωσία δεν σκοπεύει να αμβλύνει τη θέση του σχετικά με τη σύγκρουση της Συρίας


Η Ρωσία δεν σκοπεύει να αμβλύνει τη θέση του σχετικά με τη σύγκρουση της Συρίας,..

Αρκτικό κρύο ήρθε στην Τουρκία

Η Κωνσταντινούπολη βιώνει το σφοδρότερο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών κρύο. Σε ορισμένες περιοχές της Τουρκίας, η θερμοκρασία την Τετάρτη έπεσε στους  30 βαθμούς κάτω από το μηδέν Κελσίου..

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ Μειώσεις στα φωτοβολταϊκά

Μειώσεις στα φωτοβολταϊκά Για τους οικιακούς παραγωγούς που θα βάλουν φωτοβολταϊκά στη στέγη της κατοικίας, οι μειώσεις είναι 5% και οι τιμές θα αλλάζουν ανά εξάμηνο, ενώ για τους μεγαλύτερους παραγωγούς θα είναι 12,5% και έπειτα ανά εξάμηνο 7%..

ΟΔΙΕ Χειροπέδες σε πρόεδρο ΔΕΚΟ

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ιπποδρομιών Ελλάδος, Αλέξανδρος Ζαχαρής (Ένθετη φωτογραφία) Ο Αλέξανδρος Ζαχαρής δεν απέδωσε..

WALL STREET JOURNAL «Η διαμάχη Γερμανίας - ΔΝΤ καθυστερεί την συμφωνία»

«Η διαμάχη Γερμανίας - ΔΝΤ καθυστερεί την συμφωνία» Στις διαφορετικές απόψεις μεταξύ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Γερμανίας σχετικά με τη διαμόρφωση του νέου οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας..

Τέλος το «πογκρόμ» για αγορά μεγάλου κυβισμού ΙΧ

Νέες ανατροπές στη φορολογία των αυτοκινήτων, με στόχο τις μειώσεις στις τιμές των εισαγομένων μεταχειρισμένων ΙΧ καθώς και στις τιμές των καινούργιων ΙΧ μεγάλου κυβισμού, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών..

Ο... υπεράτυχος του «El Gordo» Κέρδισαν όλοι εκτός από τον... Μητσοτάκη!

Τελικά η "γκαντεμιά" έχει ονοματεπώνυμο και μάλιστα ελληνικό ακόμη και αν ψάξει να την βρει κάποιος στην Ισπανία. Εκεί στο μικρό άγνωστο αγροτικό χωριό, ονόματι Σοντέτο, με περίπου 70 νοικοκυριά που  κέρδισε το πρώτο βραβείο της ισπανικής Λοταρίας, 950 εκατομμύρια..

Fashion πάρτι στο Παρίσι Η μόδα στη μάχη κατά του AIDS

H υψηλή ραπτική μπορεί να πεθαίνει στο Παρίσι και η οικονομική κρίση να επιτρέπει σε λίγους Άραβες και Ρώσους να αγοράζουν φορέματα των 15.000 ευρώ, αλλά τα πάρτι καλά κρατούν στην Πόλη του Φωτός..

Απίστευτη τραγωδία στην πόλη Πορτ Σάιντ Δεκάδες νεκροί σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αίγυπτο

Εβδομήντα τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 1.000 τραυματίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε επεισόδια που ξέσπασαν μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα στην πόλη Πορτ Σάιντ στην Αίγυπτο μεταξύ οπαδών των ομάδων Αλ-Μασρί και Αλ-Αχλί..

«Μοσχοβίτες, κάνει κρύο, μην διαδηλώνετε»

Ο επικεφαλής των ρωσικών Υπηρεσιών Υγείας Γκενάντι Ονιτσένκο συνέστησε σήμερα στους Μοσχοβίτες να μην διαδηλώσουν το Σάββατο, οπότε έχουν προγραμματιστεί μεγάλες κινητοποιήσεις κατά του καθεστώτος Πούτιν, επειδή η θερμοκρασία θα φτάσει τους -18 βαμούς Κελσίου..

Αρχαιοκάπηλος από την Ουκρανία έκανε ανασκαφές στη Ρόδο

Το μόνο  που τον ενδιέφερε για την  πατρίδα του ένα νεαρό ομογενή από την Ουκρανία, ήταν ότι διαθέτει υπέδαφος πλούσιο σε… αρχαία αντικείμενα! Γι’ αυτό βάλθηκε να ψάχνει για πολύτιμα ευρήματα με έναν ανιχνευτή μετάλλων σε έναν αρχαιολογικό χώρο στη Λίνδο της Ρόδου, χωρίς φυσικά την απαιτούμενη άδεια!..

«Ανέπαφη» φυλή του Περού Σπάνιες φωτογραφίες ιθαγενών Ινδιάνων στον Αμαζόνιο

Ζουν σε δικό τους χωροχρόνο και είναι ένα με τη φύση και τις επιταγές της. Ο λόγος για μία φυλή ιθαγενών Ινδιάνων του Αμαζονίου, στο Περού, γνωστή ως Mashco-Piro..

219 διασωθέντες από το ναυάγιο, ανοικτά της Παπούα-Νέας Γουινέας

Διακόσιοι δεκαεννιά άνθρωποι έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής από το ναυάγιο οχηματαγωγού, με περισσότερους από 300 επιβαίνοντες, ανοικτά της Παπούα-Νέας Γουινέας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν τα συνεργεία διάσωσης..