NIKOΣ ΒΕΡΤΗΣ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.. ELA me wav

         ΝΙΚΟΣ   ΒΕΡΤΗΣ

                    EΛΑ





ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO>>>>..

Hellas Power: Βασίλης Μηλιώνης, Τον πήγαν στο ψυχιατρείο αντί για τη φυλακή..

Οι άνθρωποι της φυλακής δέχθηκαν ότι ο Μηλιώνης, ο οποίος µέχρι τη στιγµή της σύλληψής του γυρνούσε τον κόσµο και ξηµεροβραδιαζόταν στα µπουζούκια, έχει… ψυχολογικά προβλήµατα κι έτσι δεν τον έστειλαν σε κελί των φυλακών. Η απόφαση να θεωρηθεί ασθενής και όχι κρατούµενος στηρίχθηκε σε ένα περσινό (!) χαρτί ιδιώτη ψυχιάτρου, ο οποίος είχε κρίνει ότι ο Μηλιώνης πάσχει από κρίσεις πανικού και αγχώδη συµπεριφορά…

Το παρασκήνιο, η επιχείρηση, τα λάθη και η δολοφονία του διαβόητου τρομοκράτη Μπιν Λάντεν..

"Στο όνομα του Αλλάχ, του πιο ευχάριστου του πιο ελεήμων...Τον αγαπημένο αδερφό, Sheikh Mahmud, ο Αλλάχ να τον προστατεύσει. "..

Επικεφαλής ο Loeb, πλησιάζει στη νίκη και στην Ισπανία

Ο Sebastian Loeb συμμετέχει στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του ως εργοστασιακός οδηγός με πλήρη εμπλοκή στο WRC. Το Ράλλυ Ισπανίας είναι ο τελευταίος αγώνας του 2012. Η πρώτη μέρα του αγώνα περιλάμβανε χωμάτινες ειδικές με συνολικό μήκος 150,22 χιλιόμετρα. Η παρουσία της βροχής «ανακάτεψε» την τράπουλα καθώς η επιλογή της σειράς εκκίνησης αλλά και η επιλογή ελαστικών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο..

SUPER LEAGUE ..ΝΕΤ Αθλητικα.

SUPER LEAGUE

Πολύτιμη νίκη πήρε ο Λεβαδειακός, που επικράτησε με 2-1 στη Λιβαδειά του Άρη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και πήρε βαθιά βαθμολογικά ανάσα.Τα τέρματα των Βοιωτών πέτυχαν οι Ζησόπουλος (22`)…
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 22:07 | SUPER LEAGUE


Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού έμεινε τελικά ο Κώστας Μανωλάς για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου. Κανονικά προπονήθηκε ο Τζιμπούρ που…
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 20:09 | SUPER LEAGUE..

Με μεγάλη συμμετοχή, κυρίως Ελλήνων δρομέων, διεξάγεται σήμερα ο 30ος Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας.

Με μεγάλη συμμετοχή, κυρίως Ελλήνων δρομέων, διεξάγεται την Κυριακή ο 30ος Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα αγωνιστή της Ειρήνης και Βαλκανιονίκη, Γρηγόρη Λαμπράκη, από τη γέννηση του οποίου συμπληρώθηκαν φέτος 100 χρόνια και 49 από τη δολοφονία του στις 22 Μαΐου 1963 στη Θεσσαλονίκη από παρακρατικούς.

Ήρθε η ευκαιρία ν’ αποδείξει ότι το DNA της μεγάλης ομάδας δεν αλλοιώνεται Η ΑΕΚ είναι εδώ

Οι φίλοι της έχουν αναρωτηθεί πολλές φορές φέτος αν «αυτό που βλέπουμε είναι όντως ΑΕΚ».

Ε, ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία ν’ αποδείξει ότι το DNA της μεγάλης ομάδας δεν αλλοιώνεται..

Ο Κώστας Γαβράς δημιουργεί τον «Ρομπέν των πλουσίων»

Ο Ελληνας σκηνοθέτης τα βάζει, για άλλη μια φορά, με το κατεστημένο.
Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο
Οι δημοσιογράφοι που είχαν περικυκλώσει τον Κώστα Γαβρά στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, αιφνιδιάστηκαν όταν άκουσαν τον σκηνοθέτη να μιλά στη μητρική του γλώσσα..

Φονικό «χτύπημα» του Εγκέλαδου στην Μιανμάρ [Βιρμανία]

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο από την ισχυρή σεισμική δόνηση που συγκλόνισε σήμερα την Μιανμάρ κοντά στη Μανταλάι, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, με τις αρχές να εκτιμούν πως οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι περιορισμένες, καίτοι αγνοούνται αρκετοί απασχολούμενοι σε κατασκευαστικά εργοτάξια..

Παιχνίδια για το «φιλέτο» «Οικόπεδο 9»: Έκαναν No 1 την 5η στη κατάταξη Total-Novatec-Gasprom

Η γαλλορωσική κοινοπραξία επιλέχθηκε παρά το γεγονός ότι η βαθμολογία της ήταν κατά 20% πιο χαμηλή στην αξιολόγηση της κυβερνητικής συμβουλευτικής Επιτροπής.Λευκωσία: Η κυβέρνηση πήρε από την 5η θέση τη κοινοπραξία Total – Gasprom- Novatec.

«Βουλιάζουμε» όσο καθυστερούν τη δόση.......

Οι τελικές αποφάσεις των δανειστών μας παίρνουν χρόνο και πυροδοτούν έναν νέο κύκλο αβεβαιότητας και πρόσθετων δυσκολιών..

«Παιδί μου πες το password για να φας»

O τρωγλοδύτης M. Cyaneus ζητά από τα μικρά του κωδικό για να τα ταΐσει.
Λονδίνο 
Μια καταπληκτική ανακάλυψη έκαναν ερευνητές στην Αυστραλία. Διαπίστωσαν ότι ένα είδος τρωγλοδύτη (Malurus cyaneus) εκπαιδεύει τα παιδιά του όσο αυτά βρίσκονται ακόμη εντός των αβγών τους μαθαίνοντας τους έναν κωδικό επικοινωνίας τον οποίο τους ζητούν να πουν για να τα ταΐσουν..

Ελληνικές μελωδίες... στο Παρίσι του μπαρόκ

Σουίτες από όπερες των Λουλί, Ραμό και Γκλουκ συναντούν νέα έργα των Κουμεντάκη, Κούκου και Παπαδημητρίου, παιγμένα με όργανα εποχής
Tρία νέα έργα του Γιώργου Κουμεντάκη, του Περικλή Κούκου και του Δημήτρη Παπαδημητρίου παρουσιάζει η Καμεράτα με όργανα εποχής..