Ένα μωρό φώκια στη μέση του πάγου θα σας κλέψει την καρδιά - Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες

O φωτογράφος Alexey Trofimov πέρασε τρία ολόκληρα χρόνια προσπαθώντας να φωτογραφίσει φώκιες στον πάγο. Τα χαριτωμένα ζώα είναι πολύ επιφυλακτικά και ντροπαλά και είναι δύσκολο να φωτογραφηθούν. "Εάν μία μικρή φώκια δεν είναι πολύ φοβισμένη, τότε θα αρχίσει να σας κοιτάζει με περιέργεια", είπε ο φωτογράφος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Αυτή είναι η 24χρονη Ελληνίδα που έγινε η νεότερη δήμαρχος σε πόλη της Αυστραλίας (ΦΩΤΟ)

Η ομογενής Δήμητρα Κλεισάρη είναι μόλις 24 ετών και ήδη δήμαρχος στην πόλη Στόνινγκτον στην Αυστραλία, με την ψήφο δημοτικών συμβούλων οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν σχεδόν τη διπλάσια ηλικία και ανήκουν σε αντίθετη πολιτική παράταξη. Η νεότερη δήμαρχος της Βικτώρια,

Μονομαχία Ζιπέ-Σαρκοζί στον δεύτερο γύρο των προκριματικών εκλογών, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις

Ο Αλέν Ζιπέ και ο Νικολά Σαρκοζί είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι του δεύτερου γύρου των προκριματικών εκλογών της γαλλικής δεξιάς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Η δημοσκόπηση της εφημερίδας Le Monde (Cevipof και Ipsos-Sopra Steria) δίνει στον πρώην

Βραζιλία: Διαδηλωτές κατέλαβαν το Κογκρέσο - Επεισόδια και συλλήψεις

Περίπου 60 διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτίριο του Κογκρέσου στη Μπραζίλια της Βραζιλίας. Φρουροί έσπευσαν για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, ορισμένοι από τους οποίους φώναζαν συνθήματα εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων που σχεδιάζει η κεντροδεξιά κυβέρνηση του προέδρου Μισέλ Τέμερ.

«Είμαι αμαρτωλός αλλά όχι απατεώνας» είπε ο Εφραίμ στη δίκη του Βατοπεδίου

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη για τις ανταλλαγές της Μονής Βατοπεδίου με το Ελληνικό Δημόσιο. Σήμερα απολογήθηκαν οι τελευταίοι δυο κατηγορούμενοι: ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος. Και οι δυο υποστήριξαν ότι βάσει των στοιχείων που υπάρχουν η λίμνη Βιστωνίδα ανήκει στο Βατοπέδι καθώς και οι παραλίμνιες εκτάσεις αυτής. Ισχυρίστηκαν ότι ο,τι έκαναν το έκαναν με συμβιβαστική διάθεση και στόχος τους ήταν να σωθούν και να προστατευθούν τα ιερά κειμήλια της Μονής.

«Προχωράω σε κάθαρση, ας το πάρουν χαμπάρι» λέει ο Κουτσοκούμνης

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στα «ποδοσφαιρικά καρτέλ» Ελλάδας και Κύπρου είναι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, που δεν δείχνει να πτοείται από τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία εταιρίας συμφερόντων του στη Λεμεσό. Ο επιτετραμμένος FIFA και UEFA τόνισε -μιλώντας στον Σπορ FM- πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα,

Απόφαση του Αρείου Πάγου, κόλαφος για τον Αθανασίου: Αντισυνταγματικός ο νόμος που αμνήστευε τους καταχραστές του Δημοσίου

Ομόφωνα αντισυνταγματικός κρίθηκε από τον Άρειο Πάγο ο νόμος που πέρασε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου τον Απρίλιο του 2014, με τον οποίο ουσιαστικά απάλλασσε τους εμπλεκόμενους σε υποθέσεις κατάχρησης δημοσίου χρήματος. Αναλυτικότερα,

Ο χαλαρός περίπατος του Ομπάμα στο Βερολίνο με τον καφέ στο χέρι (pics)

Τον περίπατο του στο Βερολίνο και συγκεκριμένα μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου, απόλαυσε νωρίτερα ο Μπαράκ Ομπάμα.

 Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Αμερικανός Πρόεδρος, συνοδευόμενος από τους άνδρες ασφαλείας του, έκανε μια χαλαρή βόλτα στο Βερολίνο κρατώντας μάλιστα και έναν καφέ στο χέρι.

Με ένα φιλί στο μάγουλο υποδέχθηκε η Μέρκελ τον Ομπάμα

Ιδιαίτερη θερμή ήταν η υποδοχη της Άνγκελα Μέρκελ, στον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, στο Βερολίνο. 
Το «κτήνος» στο οποίο είχε επιβιβαστεί ο Αμερικανός Πρόεδρος έφθασε στην Καγκελαρία της Γερμανίας υπό βροχή και η Άνγκελα Μέρκελ περίμενε να τον υποδεχτεί στην είσοδο.

Επέτειος Πολυτεχνείου: Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις - Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις μνήμης για την 43η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία στις 3 το μεσημέρι.
Το κτίριο της Πατησίων θα είναι ανοικτό από τις 8:30 έως τις 13:00
και πλήθος κόσμου αναμένεται να καταθέσει στεφάνια και ένα λουλούδι. Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί, κεκλεισμένων των θυρών η καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του Πολυτεχνείου.

Euroleague: η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε στο σουτ τον Παναθηναϊκό, που έκανε μεγάλη εμφάνιση

Καταπληκτική εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό στην Μαδρίτη, όμως δύο λάθη του καλύτερου του παίκτη, Τζέιμς Φελντέιν, στα τελευταία δευτερόλεπτα έδωσαν τη νίκη με τρεις πόντους (87-84) στην Ρεάλ Μαδρίτης, που είδε τον Σέρχιο Γιουλ να κάνει απίθανη εμφάνιση. Η ήττα περνά σε δεύτερη μοίρα για τους "πράσινους" καθώς τραυματίστηκε ο Τζέιμς Γκιστ και λογικά δεν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπυ της Euroleague με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή. Video-Panathinaikos-Highlights: Olympiacos.

Με στεφάνια και λουλούδια η δεύτερη μέρα της επετείου του Πολυτεχνείου (εικόνες)

Στεφάνια αλλά και λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων του Πολυτεχνείου καταθέτουν για δεύτερη μέρα εκπρόσωποι της κυβέρνησης και πολιτικών κομμάτων, αλλά και απλοί άνθρωποι που προσέρχονται στο ιστορικό κτίριο απλά για να αφήσουν ένα γαρύφαλλο στο μνημείο που βρίσκεται στο προαύλιο.
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας των τριήμερων εορτασμών για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου,

Αυτή είναι η γυναίκα που ίσως γίνει η πρώτη πρόεδρος της Αμερικής

Μία από τις πολλές συνέπειες της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ το βράδυ της Τρίτης είναι ότι το έθνος θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια για να δει μια γυναίκα να εκλέγεται πρόεδρος.
Η ήττα της Χίλαρι Κλίντον πλήγωσε πολλούς ανθρώπους στις ΗΠΑ που ανυπομονούσαν να δουν μια γυναίκα να ανεβαίνει στην εξουσία. Όμως ανάμεσα στους νικητές της Τρίτης είναι η νεοεκλεγείσα Γερουσιαστής της Καλιφόρνια, Καμάλα Χάρις, που ίσως αποτελέσει την γυναίκα που θα σπάσει την «γυάλινη οροφή».

Βρετανία: Πώς ένας 14χρονος κέρδισε 2 εκατ. λίρες από μια σειρά...επιχειρηματικών κινήσεων

Ένας δαιμόνιος...14χρονος μαθητής έγινε ο νεότερος αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος της Βρετανίας, μέσα από μια σειρά επιχειρηματικών συμφωνιών, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής The Sun. 

Περιμέναμε τον Ομπάμα στο αεροδρόμιο για 182 λεπτά: Ο «άτακτος» ρεπόρτερ της Βild, οι ελεύθεροι σκοπευτές και το στραβό χαλί

Οι οδηγίες ήταν αυστηρές για όσους δημοσιογράφους ήθελαν να καλύψουν την άφιξη του Προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα: Eκτός από την απαραίτητη διαπίστευση έπρεπε να είμαστε 8 ή ώρα, δυόμισι ώρες πριν την άφιξη του δηλαδή, στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Βρεθήκαμε στην άγνωστη για τους περισσότερους πύλη 9,στολισμένη για την περίσταση με εορταστικές σειρές από αμερικάνικες και ελληνικές σημαίες. Περάσαμε από εξονυχιστικούς ελέγχους ασφαλείας,