Η Rihanna με ράστα μέχρι τον αστράγαλο Το νέο λουκ της τραγουδίστριας

Δεν φοβάται τις αλλαγές και έχει δείξει πάμπολλες φορές πως τολμά να πειραματίζεται με το λουκ της. Η τραγουδίστρια μέσα από τις επιλογές της δημιουργεί τάσεις, με πολλά κορίτσια να την αντιγράφουν.
Αυτή τη φορά δεν επέλεξε κάποια εκκεντρική ενδυματολογική εμφάνιση αλλά τόλμησε και έκανε τα μαλλιά της ράστα..
Και επειδή όπως φαίνεται η επιθυμία της για εντυπωσιακές και εκκεντρικές εμφανίσεις είναι ασυγκράτητη, αποφάσισε μαζί με την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι,

Η σχεδιάστρια μαγιό που εντυπωσιάζει Οι φωτογραφίες της Chloe Wess είναι σκέτη απόλαυση

H 26χρονη Chloe Wess αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας που δεν είναι απλά όμορφη, αλλά ταλαντούχα και ανεξάρτητη.
Έχει δουλέψει ως μοντέλο για αρκετές εταιρείες ρούχων, ενώ κατάγεται από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Είναι επίσης ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια μόδας της εταιρείας Batari.

Heel, απολαύστε την νέα συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016-17

Κάτι περισσότερο από μια εταιρεία ενδυμάτων, το ελληνικό εργαστήρι μόδας HEEL προτείνει ένα εναλλακτικό μοντέλο παραγωγής που βασίζεται στην ομαδικότητα, την ισότητα και την εργασία με δίκαιους όρους.

Διαζύγιο 350 εκατ. λιρών για διάσημο και ζάμπλουτο ζευγάρι της Βρετανίας

Ο 68χρονος Βρετανός πολυεκατομμυριούχος Richard Caring θα βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη μετά την απόφασή του να αφήσει τη σύζυγό του Jacqui για να ζήσει με την 35χρονη Βραζιλιάνα ερωμένη του. Το διαζύγιό του με την 67χρονη πρώην πλέον γυναίκα του χαρακτηρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο επιχειρηματίας- είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων στο Λονδίνο- έφυγε από το σπίτι του στο Βόρειο Λονδίνο- το οποίο αποκαλείται «οι Βερσαλλίες του Hampstead»- όπου έμενε εδώ και 45 χρόνια με την Jacqui.

Αποκαλύπτεται ότι ο σωματοφύλακας της Καρντάσιαν πτώχευσε με χρέη πάνω από 1 εκατ. ευρώ

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της ληστείας σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν. Πλέον ταράζει τα νερά η αποκάλυψη ότι ο σωματοφύλακάς της, ο Γερμανός Πασκάλ Ντουβιέρ, πριν από δέκα εβδομάδες είχε υποβάλει αίτηση πτώχευσης για την γερμανική εταιρεία security που διαθέτει καθώς τα χρέη της είχαν ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ.

7 διάσημες γυναίκες μιλούν ανοιχτά και περήφανα για το γυναικείο αυνανισμό

Εν έτει 2016, ο αυνανισμός παραμένει κάτι το αποδεκτό για τους άντρες αλλά κατά τα άλλα ακούγεται απλά «αστείος» όσον αφορά στις γυναίκες.
Ευτυχώς, όμως, κάποιες διάσημες κυρίες δε φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά στον κόσμο και να δηλώσουν πως ο γυναικείος αυνανισμός δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρεπόμαστε.

Άνδρες, μέλη της «ΝοFap», απέχουν ακόμη και για χρόνια από τον αυνανισμό και περιγράφουν την εμπειρία τους

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα μπορούσε να σας συμβεί εάν σταματούσατε να αυνανίζεστε για 700 ημέρες, δηλαδή για περίπου δύο χρόνια;
Την απάντηση για εσάς που ίσως να μην θέλετε να το δοκιμάσετε, φαίνεται να έχουν τα 200.000 μέλη της on line κοινότητας «ΝοFap» που έχουν αρνηθεί την αυτο-ικανοποίηση. Όχι για πάντα. Αλλά για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Αρκετοί, όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις τους στο Reddit επιλέγουν να μην παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό και να μην αυνανίζονται

Τι μπορεί να φέρει μια γυναίκα σε «οργασμό»; Η διαφήμιση που δεν έχει το τέλος που όλοι πιστεύουμε

Καταπληκτικό! Αυτή η γυναίκα έρχεται στην κορύφωση όπως δεν της έχει συμβεί ποτέ στη ζωή της. Αλλά δεν ολοκληρώνει για τους λόγους που νομίζετε.
Η διαφήμιση η οποία έχει γίνει Viral τις τελευταίας μέρες στη Γαλλία αφορά το BRAVOLOTO ( ένα app 100% δωρεάν).

Στην Κρήτη δύο ακόμα κοσμοναύτες για την αποκατάστασή τους

Σε προορισμό τον οποίο επιλέγουν Ρώσοι κοσμοναύτες για την αποκατάστασή τους, όταν επιστρέφουν από το διάστημα, καθίσταται η Κρήτη, καθώς δύο ακόμα, βρίσκονται στο νησί.
Πρόκειται για τους Όλεγκ Σκρίποτσκα και Αλεξέι Οβτσίνιν, που, κατά την εκδήλωση υποδοχής τους σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης, από τις τοπικές αρχές, μίλησαν με θερμά λόγια για το νησί, το οποίο χαρακτήρισαν αγαπημένο προορισμό,

Γιατί όλο το διαδίκτυο έχει ξετρελαθεί με αυτή την καθηγήτρια;

Δεν πρόκειται να σας παρουσιάσω για άλλη μια φορά την ιστορία μιας καθηγήτριας η οποία αποπλάνησε κάποιον ή κάποιους μαθητές της και αφού την έπιασαν στα πράσα μπήκε φυλακή.
Η πρωταγωνίστρια του βίντεο που έχει τίτλο: «Να ένας σοβαρός λόγος για να παραμένεις στο σχολείο» απλά διδάσκει το μάθημά της.

Εξωγήινοι έφτιαξαν στο Ιράκ το πρώτο αεροδρόμιο της Γης, πριν 7.000 χρόνια

Οι θεωρίες του Έριχ φον Νταίνικεν, του Ρομπέρ Σαρρού, του Πίτερ Κολοσίμο και πολλών άλλων περί αρχαίων αστροναυτών/ επισκεπτών από το Διάστημα, προηγμένων πολιτισμών (εξωγήινων ή μη) που άφησαν τα αποτυπώματά τους στη Γη και στη μνήμη της ανθρωπότητας υπό τη μορφή μύθων και θρύλων, αλλά και μέσω «περίεργων» τεχνουργημάτων κ.α. είναι γνωστές σε πολλούς. Ανέκαθεν ασκούσαν έντονη γοητεία, τόσο λόγω του «εξωτικού» τους χαρακτήρα, που συνδυάζει χαρακτηριστικά επιστημονικής φαντασίας με πραγματικά ιστορικά δεδομένα

Ξύλο σε ευρωβουλευτή του UKIP από συνάδελφό του

Ο ευρωβουλευτής του UKIP Στίβεν Γουλφ είναι "καλά", δεν έχει εγκεφαλική αιμορραγία, μετά τη λιποθυμία του έπειτα από "διαπληκτισμό" σε συνεδρίαση του κόμματος.
Ο ευρωβουλευτής του ξενοφοβικού κόμματος UKIP Στίβεν Γουλφ, εισήχθη κατεπειγόντως σε νοσοκομείο έπειτα από έναν διαπληκτισμό μεταξύ μελών του ίδιου κόμματος στο Στρασβούργο.

Πώς ο Ρόμπι Γουίλιαμς έκανε τη Ρωσία να στραφεί εναντίον του. video.

O Ρόμπι Γουίλιαμς επέστρεψε με φασαρία. Αυτό είναι κυριολεκτικό. Στο νέο του single ο Γουίλιαμς σατιρίζει το ηδονιστικό lifestyle των Ρώσων ολιγαρχών και προκαλέσει αντιδράσεις στη χώρα του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Το τραγούδι "Party Like A Russian" (Πάρταρε ως Ρώσος) μιλάει για τοα χρυσά κλουβιά με τις όμορφες γυναίκες, τους αγέλαστους, πάμπλουτους κλεπτοκράτες που πίνουν βότκα και καταναλώνουν MDMA και τους κακοποιούς που λύνουν τις διαφορές τους με "στρατιωτικές μπότες".

Υπόνοιες για απόπειρα χειραγώγησης Δικαστών αφήνει ο πρόεδρος του ΣτΕ

«Το δικαστήριο και οι δικαστικοί λειτουργοί του ΣτΕ δεν χειραγωγούνται από τους διαδίκους, ούτε χρησιμοποιούνται ως όχημα ικανοποίησης πολιτικών επιδιώξεων».

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα , στην οποία οι πρόεδροι των ανωτάτων δικαστηρίων έλαβαν διαβεβαιώσεις για τα μισθολόγιά τους.

Η… εξομολόγηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο «SPORTS DOC» (video)

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «sports doc» . Ο πολυνίκης προπονητής και δάσκαλος του μπάσκετ μίλησε για όλους και για όλα χωρίς υπεκφυγές.

Αλ. Τσίπρας: Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία της Συνταγματικής Αναθεώρησης

«Παίρνουμε μία πρωτοβουλία που δεν θέλουμε να είναι κυβερνητική, γι’ αυτό κι εσείς είστε εδώ. Εκπροσωπείτε όχι μόνο διαφορετικούς επαγγελματικούς ή ακαδημαϊκούς χώρους, αλλά και το ευρύτερο φάσμα των απόψεων που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο Πρωθυπουργός υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τα μέλη που συγκροτούν την Οργανωτική Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Αστρονομικό το κόστος του Brexit για τη Σκωτία - Ζοφερό το μέλλον της χώρας

Το Ινστιτούτο Fraser of Allander μελέτησε το κόστος που θα έχει το Brexit στην οικονομία για λογαριασμό της Σκωτσέζικης κυβέρνησης και τα ευρήματα προκαλούν τρόμο για το μέλλον της χώρας.
Σύμφωνα με τη μελέτη, αν η Σκωτία χάσει την πρόσβαση στην Ευρωπαϊκή αγορά τότε το κόστος στην οικονομία θα ανέλθει στα 8 δισ. λίρες μέσα σε μια μόλις δεκαετία.

Κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος Βγενόπουλου και μεγάλης εφοπλίστριας

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε η Εισαγγελία Διαφθοράς σε βάρος του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου και ακόμα 14 στελεχών της τράπεζας ΜΑΡΦΙΝ, αλλά και σε βάρος εφοπλίστριας για υπόθεση επισφαλούς δανειοδότησης περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς αφορά δάνειο ύψους περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ που χορήγησε η τράπεζα χωρίς εξασφαλίσεις,

Φιλιππίνες: Tο 64% βλέπει θετικά τον εδώ και 90 μέρες πρόεδρο Ντουτέρτε

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, αξιολογείται “θετικά” σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για τη συμπλήρωση των πρώτων 90 ημερών από την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων του.

«Αποκαλύψεις» του Πάνου Καμμένου για τον Καλογρίτσα

"Ο κ. Καλογρίτσας με είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία, παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου", αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στον πρωτοφανή πόλεμο που δέχεται η κυβέρνηση και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Φίλης: Η εκπαίδευση είναι θέμα του κράτους με σεβασμό στην άποψη της Εκκλησίας - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Βουλή μίλησε για το θέμα των Θρησκευτικών ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.
«Έγινε μια προσπάθεια καταλαγής ανάμεσα στις σχέσεις της πολιτείας με την εκκλησία. Η χθεσινή συνάντηση βοήθησε την κατεύθυνση να αρθούν παρεξηγήσεις. Την ευθύνη για την εκπαίδευση στη χώρα μας την έχει το κράτος. Βεβαίως, η εκκλησία μπορεί να εκφράζει την άποψή της», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης και συνέχισε:

Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση Τσίπρα-Ιερώνυμου-Πώς βρέθηκε η χρυσή τομή (video)

Στις αμοιβαίες εξηγήσεις και διευκρινίσεις αλλά και σε «αποκαλύψεις», εστιάζεται η άρση των παρεξηγήσεων, στις οποίες αναφέρθηκε εμφατικά ο Αρχιεπίσκοπος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του altsantiri.gr, το κλίμα διαμορφώθηκε εξ΄ αρχής, όταν ο Ν.Φίλης πληροφόρησε τον κ. Ιερώνυμο ότι οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας,