Facebook: Πώς μπορείς να δεις όλες τις φωτογραφίες που έχει κάνει κάποιος like

Το Facebook σε αφήνει να δεις όλες τις φωτογραφίες που έχεις κάνει like εσύ ή άλλος χρήστης με μια απλή αναζήτηση (Pics)
Adtech Ad
Από τότε που το Facebook αποφάσισε να ενεργοποιήσει το κουμπί του like, πριν από 7 χρόνια περίπου, είναι λογικό να έχεις ξεχάσει σε πόσες φωτογραφίες έχεις χαρίσει τον χαρακτηριστικό υψωμένο αντίχειρα του Facebook.

Επίδειξη μόδας της Chanel στη χώρα του Φιντέλ Κάστρο

Γεγονός είναι η πρώτη στην ιστορία επίδειξη μόδας του οίκου Chanel ς στην Αβάνα της Κούβας. Διασημότητες παγκόσμιου βεληνεκούς μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Vin Diesel και το σούπερ μόντελ Gisele Bundchen έκαναν απόβαση νησιωτικό κράτος της Καραϊβική και μετέτρεψαν τους γραφικούς δρόμους της Αβάνας σε πασαρέλα.
Όπως δήλωσε ο Karl Lagerfeld, η νέα συλλογή ήταν εμπνευσμένη από τον "πολιτιστικό πλούτο" της Κούβας.

Η πικρή αλήθεια με γερμανική ομολογία: Έρευνα δείχνει ότι από τα 220 δισ. των Μνημονίων, στην Ελλάδα κατέληξαν μόλις τα 10!

Κάτω από το 5% των δανείων, ύψους 220 δισ. ευρώ, που δόθηκαν για τη σωτηρία της Ελλάδας στα πέντε πρώτα χρόνια των μνημονίων, κατέληξαν στον ελληνικό προϋπολογισμό, τη στιγμή που τα υπόλοιπα πήγαν στη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών, σύμφωνα με 24σέλιδη έρευνα της "Ευρωπαϊκής Σχολής Μάνατζμεντ και Τεχνολογίας" (ESMT) του Βερολίνου, η οποία δημοσιεύεται στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Ο χάρτης του Champions League 2016-17

Η σεζόν στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και το Sport24.gr παρουσιάζει την εικόνα που θα έχει το Champions League της νέας περιόδου, τόσο στα προκριματικά όσο και στους ομίλους. Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού και του νικητή των πλέι οφ της Super League στον 3ο προκριματικό γύρο.

Η Μπάγερν νίκησε 2-1 την Ατλέτικο, αλλά η ομάδα της Μαδρίτης προκρίθηκε στον τελικό του Champions League

Έπειτα από μία ρεβάνς-θρίλερ στο Μόναχο, η Μπάγερν νίκησε 2-1 την Ατλέτικο, αλλά η ομάδα της Μαδρίτης προκρίθηκε στον τελικό του Champions League για τρίτη φορά στην ιστορία της. Ήρωας ο Γκριεζμάν, ο πρώτος ημιτελικός με δύο χαμένα πέναλτι (videos)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προκρίθηκε για τρίτη φορά σε τελικό Champions League στην ιστορία της, παρά την ήττα της από την

Βίντεο: Αυτός είναι ο αληθινός Iron Man και κατάγεται από τη Γαλλία

Δεν είναι πουλί, δεν είναι αεροπλάνο... είναι ο ιπτάμενος άνθρωπος. Πέταξε για 2,2 χλμ πάνω σε ένα hoverboard και έσπασε το ρεκόρ Γκίνες (vid)