ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ* Χωρίς ρεύμα το μεγαλύτερο μέρος της Λαμίας – άγνωστο πότε θα διορθωθεί η βλάβη

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκεται από τις 8:00 το πρωί το μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διακοπή οφείλεται σε βλάβη που προκλήθηκε στο υπόγειο δίκτυο κατά τη διάρκεια τεχνικών έργων.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η ζημιά είναι μεγάλη και άγνωστο παραμένει το πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ δίπλα στη Χαλκίδα
Η δόνηση έγινε έντονα αισθητή σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών σημειώθηκε στις 12:46 το μεσημέρι μεταξύ Εύβοιας και Αθήνας, σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Το επίκεντρο εντοπίζεται σε απόσταση περίπου 13 χιλιομέτρων ανατολικά της Χαλκίδας και 56 χιλιομέτρων βόρειας της πρωτεύουσας.Η δόνηση έγινε έντονα αισθητή σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Με μπλόκο στο άνοιγμα καταστημάτων την Κυριακή απειλούν οι εργαζόμενοι
Να μην επιτρέψουν το άνοιγμα των καταστημάτων την ερχόμενη Κυριακή απειλούν οι φορείς των εμποροϋπαλλήλων με αφορμή την απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων σε 10 περιοχές της χώρας.

Να μην ανοίξουν τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ζητούν οι εμπορικοί σύλλογοι, ενώ σε 24ωρη απεργία κατέρχονται την Κυριακή οι εργαζόμενοι στα εμπορικά καταστήματα, με απόφαση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ).

Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου, αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 30 Αυγούστου.

Επίσης, στις 20 Ιουλίου ημέρα Κυριακή, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.
Μάχη με τις φλόγες στην Πύλο, καλύτερη εικόνα στην Υλίκη

Ελέφαντες προσπαθούν να προστατεύσουν τα μικρά τους από τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ!

Τα ζώα φιλοξενούνται εδώ και χρόνια σε ζωολογικό κήπο στην Ραμάτ Γκαν κι έχουν πλέον συνηθίσει στον ήχο των σειρήνων που προειδοποιούν για αεροπορικούς βομβαρδισμούς!