Θ.Σκυλακάκης για αγρότες: «Δεν υπάρχει ίχνος δημοσιονομικού χώρου από εδώ και πέρα για την περίπτωσή τους»

 Την ώρα που οι αγρότες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη χθεσινή συνάντηση που είχε 15μελής επιτροπής τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, τόνισε πως «δεν υπάρχει ίχνος δημοσιονομικού χώρου από εδώ και πέρα για την περίπτωση των αγροτών».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «ανοιχτός διάλογος μπορεί να υπάρχει πάντα, αλλά με ανοιχτούς δρόμους».

Γενικός Εισαγγελέας της Δυτικής Βιρτζίνια: «Να επικαλεστεί η Κ.Χάρις την 25η τροπολογία και να καθαιρέσει τον Τ.Μπάιντεν»!

 Ο Γενικός Εισαγγελέας της Πολιτείας της Δυτικής Βιρτζίνια Πάτρικ Μορισέι κάλεσε την Αμερικανίδα αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις να επικαλεστεί την 25η τροπολογία του Συντάγματος κατά του προέδρου Μπάιντεν και να τον καθαιρέσει με το σκεπτικό ότι δεν είναι σωματικά και διανοητικά ικανός να εκτελέσει τα καθήκοντα που επιβάλει η θέση του!

Ο Μορισέι  υποστήριξε ότι η ψυχική-νοητική υγεία του Μπάιντεν προκαλούν σοβαρή ανησυχία μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Χουρ, 388 σελίδων την περασμένη εβδομάδα, που περιγράφει τον πρόεδρο ως «καλοπροαίρετο, ηλικιωμένο άνδρα με κακή μνήμη».

Οι Ουκρανοί βύθισαν το ρωσικό αποβατικό πλοίο Ceasar Kunikov στη Μαύρη Θάλασσα (φώτο-βίντεο)

 Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, χτύπησαν με πυραύλους μεγάλο ρωσικό αποβατικό πλοίο Ceasar Kunikov στη Μαύρη Θάλασσα με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί.  

«Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, μαζί με την μονάδα πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας, κατέστρεψαν το μεγάλο αποβατικό πλοίο Ceasar Kunikov (της Ρωσίας).

Απέρριψαν οι αγρότες τις προτάσεις Κ.Μητσοτάκη: Χιλιάδες τρακτέρ ετοιμάζουν έφοδο στην Αθήνα!

 Οι αγρότες απέρριψαν τις προτάσεις του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, αποχώρησαν εξαιρετικά δυσαρεστημένοι από την συνάντηση μαζί του και ξεκινούν την πολιορκία της Αθήνας, κατά τα πρότυπα των Ευρωπαίων αγροτών!

Από Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Μακεδονία και Δυτική Ελλάδα, όλοι οι αγρότες κλείνουν τα πάντα

Οι Μακεδόνες αγρότες, αποφασίζουν μπλόκα παντού. Το πρώτο μπλόκο μετά τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη σημειώνεται στον τελωνειακό σταθμό των Ευζώνων από τις 8 μέχρι τις 9 το βράδυ μόνο για τα φορτηγά.

Για πρώτη φορά οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν τον υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Zircon κατά ουκρανικών στόχων

 Η Ρωσία χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον προηγμένο υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Zircon κατά ουκρανικών στόχων, λένε οι Ουκρανοί και όπως παραδέχτηκαν αποτελεί μία νέα πρόκληση για την ήδη επιβαρυμένη αεράμυνα της χώρας.