FORMULA 1 «Πρίγκηπας» στο Μονακό ο Νίκο Ρόσμπεργκ

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ με Mercedes ήταν ο μεγάλος νικητής στο γκραν πρι του Μονακό και μάλιστα για τρίτη συνεχή χρονιά.
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ με Mercedes ήταν ο μεγάλος νικητής στο γκραν πρι του Μονακό και μάλιστα για τρίτη συνεχή χρονιά, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari και στην τρίτη τον ομόσταβλό του Λιούις Χάμιλτον.

Eurovision 2015: Μονς Σελμερλόβ* Το 2005 ήταν γκαρσόνι στη Ρόδο, χθες κέρδισε τη Eurovision!

Ηταν σερβιτόρος σε μπαρ της Ρόδου, έχει πέσει θύμα bullying και έχει γλιτώσει από τσουνάμι! Αυτός είναι ο Μονς Σελμερλόβ που χθες κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.
Παίζει τένις, χορεύει, κολυμπάει, ενώ το 2004 ο ίδιος και η οικογένειά του γλίτωσαν από το τσουνάμι της Ιαπωνίας.

Θα ζαλιστείτε! Τα παγκόσμια ρεκόρ του Τζόκερ προκαλούν ίλιγγο

Ζαλίζουν τα νούμερα από τα παγκόσμια ρεκόρ του Τζόκερ. Ποιο είναι το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία;
Πανικός επικρατεί στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, καθώς σήμερα είναι η μεγάλη κλήρωση του Tζόκερ που μοιράζει 5,5 εκατομμύρια ευρώ.
Αν και πολλοί θα ήθελαν να αποκτήσουν τα χρήματα και να αλλάξουν τη ζωή τους,

Το σχέδιο απόφασης της πλειοψηφίας στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ

Η πληρωμή μισθών και συντάξεων έχει απόλυτη προτεραιότητα έναντι των δόσεων των δανείων, επισημαίνεται στο σχέδιο απόφασης της πλειοψηφίας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Η πληρωμή μισθών και συντάξεων έχει απόλυτη προτεραιότητα έναντι των δόσεων των δανείων, επισημαίνεται στο σχέδιο απόφασης της πλειοψηφίας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Χουντής: Η ελληνική κυβέρνηση δεν επιδιώκει ρήξη αλλά δεν θα δεχτεί εκβιασμούς

Η ελληνική κυβέρνηση δεν επιδιώκει τη ρήξη με τους εταίρους και δανειστές αλλά δεν θα δεχτεί εκβιασμούς, κατέστησε σαφές, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «'Αλφα», ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χουντής.

Σκουρλέτης: Η ρευστότητα αποτελεί την προϋπόθεση για να συνεχίσουμε να συζητάμε

Συνέντευξη του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πάνου Σκουρλέτη στην εφημερίδα Η ΕΠΟΧΗ, στον Παύλο Κλαυδιανό (Κυριακή 24/5/2015)

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη 

Τι συμπεράσματα προκύπτουν από τη Σύνοδο Κορυφής στη Ρίγα, κατά τη γνώμη σου;

Βαρουφάκης: Τώρα εναπόκειται στους θεσμούς να κάνουν τη δική τους κίνηση

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε σήμερα ότι η Αθήνα έχει κάνει «τεράστια βήματα» για να καταλήξει σε συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Βούτσης: Δεν θα πληρώσουμε τη δόση στο ΔΝΤ στις 5 Ιουνίου βίντεο

«Το 1.6 δισ. των δόσεων προς το ΔΝΤ τον Ιούνιο δεν θα δοθεί γιατί αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης.

Δέκα Playmate που βρήκαν τραγικό θάνατο σε νεαρή ηλικία: Από την Merilyn Monroe στην Anne Nicole Smith

Ο Hugh Hefner δημιούργησε το περιοδικό Playboy στο Σικάγο, το 1953. Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας ξεκίνησε δυναμικά καθώς στο πρώτο του εξώφυλλο είχε την Marilyn Monroe κάτι που έκανε το περιοδικό να ξεπουλήσει μέσα σε λίγες μέρες. Μέχρι το 1974 περίπου ένας στους τέσσερις Αμερικανούς ήταν συνδρομητής του περιοδικού. Το Playboy μέσα στα χρόνια κατάφερε να γίνει ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα περιοδικά στον κόσμο.

Συνοδός πολυτελείας καταδικάστηκε για τον θάνατο διοικητικού στελέχους της Google

Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε μια 27χρονη συνοδός πολυτελείας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής την Τρίτη, καθώς ομολόγησε ότι έδωσε θανάσιμη δόση ηρωίνης σε ένα διοικητικό στέλεχος της Google.
H αναπάντεχη ομολογία της Alix Catherine Tichelman έκανε την δίκη να λήξει πρόωρα με την ίδια να καταδικάζεται για την ακούσια ανθρωποκτονία του 51χρονου

Τι θα συμβεί αν αναζητήσεις το όνομά σου στους χάρτες της Google;

Τον τελευταίο καιρό οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ξεκινήσει να αναζητούν το ονοματεπώνυμό τους στους χάρτες της Google για να βρουν το... αγαπημένο τους στέκι.
Όλα ξεκίνησαν ότι ο ρεπόρτερ της Guardian, Alex Hern, έγραψε το όνομά του στους χάρτες της Google, ανακαλύπτοντας πως η εφαρμογή εντόπισε στον χάρτη την αγαπημένη του Pub.

Mans Zelmerlöw Eurovision 2015 : Το απόλυτο φαβορί, ο Mans Zelmerlow με το τραγούδι Heroes, κέρδισε τη φετινή Eurovision.

Με 365 βαθμούς το σουηδικό τραγούδι με τα εντυπωσιακά εφέ άφησε δεύτερη τη Ρωσία και τρίτη την Ιταλία - Στην 19η θέση η Ελλάδα με μόλις 23 βαθμούς - Ο διαγωνισμός άνοιξε με την Κοντσίτα στα φούξια «να πετά» πάνω από το κοινό