Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα Γρεβενά (vid)

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στα τέλη Οκτωβρίου, ωστόσο τα πρώτα χιόνια της χρονιάς έπεσαν στην Βασιλίτσα Γρεβενών.

 Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι νιφάδες του χιονιού «στόλισαν» τα Γρεβενά, η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή και έκαναν το τοπίο να θυμίζει... χειμώνα.

«Έξυπνο» φορτηγό διανέμει μπίρες Budweiser χωρίς οδηγό στο κάθισμά του! - ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Τα αυτόνομα οδηγούμενα φορτηγά έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν ισάξια με τα φορτηγά που οδηγούνται από έμπειρους οδηγούς, ενώ έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομούν μεγαλύτερες ποσότητες καυσίμων. Ωστόσο μέχρι πρότινος μειονεκτούσαν σε κάτι: Δεν μπορούσαν να διανείμουν τα προϊόντα που μετέφεραν χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η εταιρεία Οtto, θυγατρική της Uber, έδωσε τη δική της απάντηση σε αυτό το πρόβλημα διανέμοντας ένα φορτίο 50.000 τεμαχίων μπίρας Budweiser στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Λειτουργεί και πάλι το Jeep Camp στην Γλυφάδα προσφέροντας αυθεντική εμπειρία off road

Οι ικανότητες των μοντέλων της Jeep στην κίνηση εκτός δρόμου είναι παγκοσμίως γνωστές εδώ και 75 χρόνια με τα μοντέλα της εμβληματικής εταιρίας να κατακτούν απάτητα μονοπάτια σε όλο τον πλανήτη.
Η off-road οδήγηση πίσω από το τιμόνι ενός Jeep είναι μία πραγματικά απίστευτη εμπειρία και τώρα, οι φίλοι της εταιρίας μπορούν να την ζήσουν από πρώτο χέρι στο Jeep Camp στην Γλυφάδα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο off-road περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύπτει τα εντυπωσιακά όρια πρόσφυσης των μοντέλων της μάρκας, πάντα με ασφάλεια.

Έτσι θα γίνει το Ελληνικό- ΦΩΤΟ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επένδυση για την ανάπλαση του Ελληνικού. Συγκεκριμένα επτά περιοχές κατοικίας, έντεκα κτίρια–τοπόσημα, μια μεγάλη εμπορική περιοχή κι ένα καζίνο είναι τα βασικά «συστατικά» του masterplan της Lamda Development. Οι περιοχές κατοικίας αναπτύσσονται περιμετρικά του πάρκου, ενώ οι εμπορικές χρήσεις «ακουμπούν» στο μέτωπο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το βάρος πέφτει στο παραλιακό μέτωπο, στον σχεδιασμό του οποίου κυριαρχούν ένας πύργος κατοικιών δίπλα στη μαρίνα κι ένα ενυδρείο.

Στιγμιότυπα από τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη Δείτε τις φωτογραφίες


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, η οποία ξεκίνησε στις 11 το πρωί, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη.

«Παγίδευσα τα ιταλικά άρματα στα έλη του Καλαμά, όπως ο Μιλτιάδης το περσικό ιππικό στον Μαραθώνα».


Η αποκάλυψη του στρατηγού Κατσιμήτρου πως απέκρουσε τους Ιταλούς εισβολείς και εξουδετέρωσε τα τεθωρακισμένα... Γράφει ο ιστορικός Κώστας Λαγός

Στις 11 η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, παρουσία Παυλόπουλου - Καμμένου

Με τη στρατιωτική παρέλαση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, στις 11 το πρωί, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, ολοκληρώνονται στη Θεσσαλονίκη οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

28η Οκτωβρίου 1940 – Η επέτειος του «ΟΧΙ» (εικόνες)

Η Επέτειος του «ΟΧΙ» μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον Έλληνα Δικτάτορα που έφερε τίτλο Πρωθυπουργού, Ιωάννη Μεταξά.

«Ιστορική η επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λ.Οίκου (video)

«Ιστορική» χαρακτήρισε την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ. 
«Θα ανέμενα ότι ο Πρόεδρος θα αφιερώσει χρόνο σ’ αυτό το ταξίδι επαινώντας την ελληνική κυβέρνηση για την επιτυχία που είχε στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που έχει δεσμευτεί να κάνει.

Παρουσία του ΠτΔ η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη -Στον Άη Στράτη ο Αλ. Τσίπρας

Με την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη στις 11 το πρωί κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε Αθήνα και Πειραιά από τις 9 το πρωί έως το τέλος των μαθητικών παρελάσεων.
Δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε τίποτα, διεμήνυσε την Πέμπτη από τη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, χαρακτηρίζοντας πράξη ανεύθυνη και επικίνδυνη την αμφισβήτηση των συνόρων μας.

O Σεργκέι Λαβρόφ, 1 – 3 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Συμφωνία διμερών διαβουλεύσεων σε επίπεδο υπουργείων Εξωτερικών μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας, για τα έτη 2017 – 2019, αναμένεται να υπογράψουν ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς και ο ρώσος ομόλογός του στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει ο Σεργκέι Λαβρόφ, 1 – 3 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Euroleague: μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια με σούπερ Σπανούλη Βιντεο-Φωτο.

Όπως και πέρυσι, ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της Μπασκόνια με 95-90 (έπαιξε και πάλι χωρίς τον Μπαρνιάνι) σε ένα παιχνίδι με καταπληκτικές επιθέσεις και από τις δύο ομάδες. Ο Σπανούλης έκανε ρεκόρ με ασσίστς στην Euroleague, που έχει πλέον την πρώτη τριάδα στην κατηγορία αμιγώς Ελληνική, με Διαμαντίδη, Σπανούλη και Παπαλούκα.
Η πρώτη περίοδος στην Βιτόρια είχε δαιμονισμένο ρυθμό με τις επιθέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά ο Ολυμπιακός

Ισπανία: Οι Σοσιαλιστές καταψήφισαν τον Μαριάνο Ραχόι στην πρώτη ψηφοφορία στο κοινοβούλιο

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα (PSOE) έστειλε σήμερα ένα προειδοποιητικό μήνυμα στον Μαριάνο Ραχόι (Mariano Rajoy) πως δεν σκοπεύει να εγγυηθεί τη σταθερότητα της μελλοντικής κυβέρνησης, ακόμα κι αν επιτρέψει τον σχηματισμό της, προκειμένου να αρθεί το πολιτικό αδιέξοδο που συνεχίζεται στην Ισπανία εδώ και δέκα μήνες.

Ο Ραχόι έχασε την πρώτη ψήφο εμπιστοσύνης στο κοινοβούλιο, όμως αναμένεται ότι θα κερδίσει την επόμενη, που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο, ώστε να σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας.