Τα πρώτα χελωνάκια του 2016 κολυμπάνε στα νερά της Κρήτης

Την έλευση των πρώτων νεοσσών που για φέτος «επέλεξαν» την Κρήτη σαν σημείο εκκίνησης της περιόδου εκκόλαψης, ανακοίνωσε ο σύλλογος «ΑΡΧΕΛΩΝ» και η ομάδα εθελοντών του Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με τον Σύλλογο, τα ίχνη από τα πρώτα χελωνάκια εντοπίστηκαν την Τετάρτη 13 Ιουλίου το πρωί, στην περιοχή του Άδελε στο Ρέθυμνο.

Σερ για Μπόρις Τζόνσον: Είναι ένας γ… ηλίθιος

Το υπουργείο Εξωτερικών ανέθεσε στον Μπόρις Τζόνσον η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι. Η απόφαση όμως δεν βρήκε καθόλου σύμφωνη την διάσημη τραγουδίστρια Σερ η οποία άστραψε και βρόντηξε.
Η τραγουδίστρια που σπανίως τοποθετείται σε θέματα πολιτικού ενδιαφέροντος δεν άντεξε και απάντησε μέσω twitter  στην ερώτηση του δημοσιογράφου Νικ Ράιλι «πώς σας φαίνεται ο Τζόνσον σαν υπουργός Εξωτερικών:

Η Τέιλορ Σουίφτ των $170 εκατομμύριων το χρόνο το Χρυσό Κορίτσι του Forbes

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να είναι εκείνη που καλείται να κάνει το τεύχος του περιοδικού Forbes να πουλήσει καθώς είναι εξώφυλλο ως η πλέον επιτυχημένη επιχειρηματίας των ψηφιακών καιρών μας (η Καρντάσιαν κερδίζει εκατομμύρια κυρίως μέσω του app και των Kimoji της) ωστόσο η sweetheart της ποπ Αμερικής Τέιλορ Σουίφτ είναι στην κορυφή.

Μέριλιν Μονρόε και Ράκελ Ουέλς τα πιο ιστορικά μπικίνι του αιώνα

Εμβληματικές σεξοβόμβες της έβδομης τέχνης αλλά και ανερχόμενες καλλονές όπως η Κέιτ Άπτον και η Κέλι Μπρουκ είναι μερικά από τα ονόματα που διεκδικούν μια θέση στην ιστορία του πιο σέξι μικρού υφάσματος που φοριέται ιδανικά βρεγμένο, το μπικίνι.
Μισό αιώνα από τότε που η Ουέλς εντυπωσίασε το κοινό ως αμαζόνα των

Φάτε μάτια ψάρια. Το #FishBra θέλει τις γυναίκες να «φοράνε» ψάρια

Κάποτε είχαμε το “planking”, το “owling”, το “Vadering” ή το “unicorning.” ;Oλα τα παραπάνω ήταν μανίες που γιγαντώθηκαν στο διαδίκτυο με τους πάντες να επιδίδονται σε ανοησίες για να διασκεδάσουν την online ανία τους. Σήμερα η μανία που έχει κατακλύσει τα social media λέγεται “fishbra” και απαιτεί από γυναίκες να ποζάρουν με ψάρια μπροστά από το γυμνό στήθος τους.

«Ακούω το ποτάμι εδώ δίπλα» – Η νέα μεγάλη μάχη για τον Αμαζόνιο

Στην καρδιά του Αμαζόνιου βρίσκεται το Sawre Muybu. Οι Μουντουρούκου, οι αυτόχθονες κάτοικοί του, ζουν εδώ, γενιές ολόκληρες. Η λεκάνη του ποταμού Tapajos είναι το σπίτι τους. Αλλά και σπίτι χιλιάδων ειδών. Η κυβέρνηση της Βραζιλίας σχεδιάζει να κατασκευάσει φράγματα για την παραγωγή υδροηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή. Το ένα από αυτά θα «πνίξει»

Στους Ιταλούς περνά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναντι 45 εκατ. ευρώ

Στην ιταλική εταιρεία σιδηροδρόμων Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A. περνά έναντι 45 εκατ. ευρώ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.
Η δεσµευτική οικονοµική προσφορά  της εταιρείας για την διάθεση του 100% του µετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έναντι του ποσού των 45 εκατ. ευρώ, αποσφραγίστηκε την Παρασκευή.

Ε.Ε.: Με πρόστιμο 6,6 δισ. ευρώ απειλείται η Google για το λειτουργικό Android

Παράταση 6 εβδομάδων, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, δόθηκε στη Google σχετικά με την αντιμονοπωλιακή υπόθεση που αφορά στο λειτουργικό της σύστημα για φορητές συσκευές Android.

Η Google θα έχει το επιπλέον χρονικό περιθώριο προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την αντιμονοπωλιακή της στρατηγική

Βουδιστές μοναχοί αγόρασαν εκατοντάδες αστακούς και τους απελευθέρωσαν στον ωκεανό

Σε μια συμβολική, όσο και ουσιαστική κίνηση προχώρησε ομάδα Βουδιστών μοναχών που ζουν στον ανατολικό Καναδά.
 πως γράφει η βρετανική Metro, οι μοναχοί επισκέφθηκαν ψαραγορά και αγόρασαν αστακούς συνολικού βάρους 272 κιλών, τους οποίους φόρτωσαν σε μια ψαρόβαρκα.
Στη συνέχεια βγήκαν στα ανοικτά και τους απελευθέρωσαν στον ωκεανό,

Η Paris Hilton DJ στη Μύκονο. Η αστρονομική αμοιβή της

Τι κι αν δεν ξέρει πόσα λεφτά έχει; Το ποσό που θα πάρει για να κάνει τη dj για ένα βράδυ θα σας κάνει να ζαλιστείτε (Vid) 
 
Η διάσημη και βαθύπλουτη Paris Hilton ήρθε πριν λίγες ημέρες στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο, για διακοπές, όντας καλεσμένη στον γάμο της Άνα Μπεατρίς Μπάρος και του Καρίμ Ελ Σιάτι. Όπως έγραψε στα social media, ανυπομονεί μάλιστα να επισκεφθεί το νησί των ανέμων, ξανά.

Ξεκίνησε η λειτουργία των ΕΛΤΑ ως προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν την έναρξη της λειτουργίας τους ως προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, για τις εγκαταστάσεις τους που βρίσκονται στο διασυνδεδεμένο δίκτυο.

Ήδη από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, 640 εγκαταστάσεις ΕΛΤΑ, Καταστήματα, Μονάδες Διανομής και Κέντρα Διαλογής, λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια που τους προμηθεύουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Χαμηλή πτήση ελικοπτέρου για διάσωση τραυματία μέσα στο φαράγγι της Σαμαριάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τετάρτη ελικόπτερο AB−205 της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου, με σκοπό τη μεταφορά ενός τραυματία ρωσικής καταγωγής από το φαράγγι της Σαμαριάς, του νομού Χανίων.

Παρέμβαση Καψή: Ο διαγωνισμός για τις άδειες γίνεται για να κλείσει το Mega (BINTEO)

Παρέμβαση στην εκπομπή Κοινωνία Ωρα Mega έκανε ο διευθυντής Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, Μανώλης Καψής. Ο κ. Καψής άφησε αιχμές για το ρόλο των τραπεζών, λέγοντας πως αυτές έχει φέρει σε αδιέξοδο το κανάλι, ενώ τόνισε πως ο διαγωνισμός για άδειες γίνεται για να κλείσει το Mega και πιθανώς το ΣΚΑΪ.

Raquel Benetti: Η Βραζιλιάνα που κάνει κόλπα με τη μπάλα με τακούνια και μίνι φούστα (vid)

Αυτή η Βραζιλιάνα αθλήτρια με το όνομα Raquel Benetti εντυπωσιάζει με το ταλέντο της και τα ποδοσφαιρικά της κόλπα με έναν εναλλακτικό τρόπο.

Το βίντεο της 25χρονης έχει χιλιάδες προβολές σε λίγες μέρες και όχι άδικα.

Παίζει με τη μπάλα φορώντας τακούνια και ένα κοντό φόρεμα προκαλώντας

Όταν κάποιος ξεπερνά τον ίδιο του τον εαυτό! Άνθρωποι-λάστιχο που εντυπωσιάζουν (vid)

Το πόσο ελαστικό μπορεί να αποδειχθεί το ανθρώπινο σώμα μάλλον κανείς δεν μπορεί να το φανταστεί. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται στο βίντεο που ακολουθεί, όπου περιπτώσεις ανθρώπων πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Δείτε τις απίστευτες εικόνες.

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο: Νέο διαφημιστικό σποτ (vid)

- Ο Ροναλντίνιο «μαγεύει» και στην άμμο κόντρα σε αστυνομικούς..
Τα διαφημιστικά σποτ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο αρχίζουν να κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους όλο και πιο έντονα όσο πλησιάζει η τελετή έναρξης. Σε ένα από αυτά μάλιστα, πρωταγωνιστεί ο Ροναλντίνιο.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ Το φρούτο που σβήνει τις ρυτίδες και κόβει την όρεξη!

Η φύση έχει σχεδόν για όλα τα θέματα τη λύση. Πλούσιο σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες, μειώνει τις ρυτίδες, επιταχύνει την καύση λίπους και «κόβει» την όρεξη και τις λιγούρες.

Σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret του Εδιμβούργου, το ρόδι είναι το «θαυματουργό» φρούτο κατά της αντιγύρανσης.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ Ρόδι: Ένας αληθινός θησαυρός … μακροζωίας

Το ρόδι είναι μια μεγάλη πηγή από αντιοξειδωτικές ουσίες, ωμέγα 5 πολυακόρεστο λιπαρό οξύ, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την αναγέννηση των κυττάρων και τον πολλαπλασιασμό τους. Επιστήμονες από την Ελβετία υποστηρίζουν ότι ένα συστατικό του ζουμερού αυτού φρούτου δυναμώνει τους μύες και χαρίζει μακροζωία.

16χρονος κλέβει ακριβά αμάξια, κάνει κούρσες και η αστυνομία δεν τολμά... (βίντεο)

Χαμός στους σουηδικούς δρόμους:
Στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto (GTA) παραπέμπει η δράση ενός 16χρονου στη Σουηδία, ο οποίος κλέβει ακριβά αυτοκίνητα και κάνει κούρσες σε ταχύτητες μέχρι 200 χλμ/ ώρα, προκαλώντας την αστυνομία να τον καταδιώξει.
Μέχρι τώρα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Russia Today, η σουηδική αστυνομία δεν τολμά να το κάνει.