Σε δύο τμήματα «έσπασε» την εκταμίευση της δόσης το Eurogroup

Την έγκριση της εκταμίευσης των 1,1 δισ. που συνδέονται με την ολοκλήρωση των 15 προαπαιτούμενων αποφάσισε το Eurogroup. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Eurogroup η Ελλάδα υιοθέτησε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό, τον τομέα ενέργειας καθώς και σε ό,τι αφορά τη διακυβέρνηση των τραπεζών, την ανεξάρτητη υπηρεσία εσόδων και το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων.

Βαρύ το κλίμα που επικρατεί γύρω από τη Deutsche Bank

Ειδική μεταχείριση στη Deutsche Bank επιφυλάχθηκε κατά τις καλοκαιρινές ασκήσεις αντοχής (stress tests) των πιστωτικών ιδρυμάτων της ΕΕ, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times. Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, η μετοχή της οποίας υποχώρησε κατά 22% τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των φόβων ότι μπορεί να αντιμετωπίσει πρόστιμο έως και 14 δισεκ.

Οι Pink Floyd επανενώνονται για την υπόθεση των Παλαιστινίων

Με στόχο να υποστηρίξουν τις γυναίκες που επέβαιναν στο «Πλοίο των Γυναικών για την Γάζα», το οποίο παρεμποδίστηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στη Λωρίδα της Γάζας, επανενώνονται τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Pink Floyd.

Αλκίνοος Ιωαννίδης και το πρόγραμμα της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Μικρή Βαλίτσα», ο αγαπημένος τραγουδοποιός πραγματοποιεί μία περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά από τη μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη την άνοιξη αλλά και την καλοκαιρινή περιοδεία σε Κύπρο και Ελλάδα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι, βγαίνουν ξανά στο δρόμο για τέσσερις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Π.Τσαρούχας: «Τα κανάλια κατέστρεψαν μια χώρα και θα τους λυπηθούμε επειδή θα μείνουν άνεργοι;»

Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τις τηλεοπτικές άδειες και το «μαύρο» στα κανάλια. «Καταρχήν να ξεκινήσουμε από το αν θα έπρεπε να υπάρχουν κανάλια. Δεν παίζουν τίποτα, παίζουν σκουπίδια. Κανείς δεν βλέπει τηλεόραση, όλοι ενημερώνονται ή ψυχαγωγούνται από το διαδίκτυο. Ποια τηλεόραση; Η δική σας; Το alpha; Το Mega;

Παραλίγο να καταστραφεί από κυβερνο-επίθεση χάκερ το γαλλικό κανάλι TV5Monde το 2015

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο γενικός διευθυντής του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού TV5Monde, Ίβς Μπιγκό, το 2015 ο σταθμός δέχθηκε μια μεγάλη κυβερνο-επίθεση που κόντεψε σχεδόν να τον καταστρέψει. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2015, μαύρο εμφανίστηκε στις οθόνες των τηλεθεατών καθώς ο σταθμός σταμάτησε να εκπέμπει.

Πληθαίνουν τα σενάρια για τηλεοπτικό «γάμο» Κοντομηνά – Αλαφούζου

Σε φάση προσέγγισης, αλλά όχι ακόμα και συμφωνίας φαίνεται ότι βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, του οποίου ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο. Με τεχνικό σύμβουλο την εταιρεία Deloitte,

H θρυλική και αγέραστη Μπο Ντέρεκ μαγνήτισε τα βλέμματα στον κολυμβητικό μαραθώνιο των Σπετσών (Photos)

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που μεσουρανούσε στο τηλεοπτικό στερέωμα αλλά η ιδιότητα της Μπο Ντέρεκ να μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα παραμένει.

Η θρυλική ηθοποιός βρέθηκε στις Σπέτσες κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακού και συμμετείχε στον κολυμβητικό μαραθώνιο που διοργανώθηκε στο νησί.

Κοσμοσυρροή για ένα τατουάζ από τον Γιώργο Μαυρίδη - Περιμένουν μέσα στη βροχή (Video)

Μια χαμογελαστή φατσούλα σχεδίασε για καλό σκοπό ο Γιώργος Μαυρίδης και ήδη η ουρά που έχει σχηματιστεί έξω από το μαγαζί του (Tattoligans) στην οδό Συγγρού 9 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι μεγάλη.
Ο δημοφιλής tattoo artist έχει απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για σήμερα Δευτέρα, σε όσους επιθυμούν να ''χτυπήσουν'' τη συγκεκριμένη φατσούλα με 20 ευρώ, τα οποία θα συγκεντρωθούν σε ειδικό κουτί στο στούντιό του.

Ευτυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα: Έλληνες μαθητές υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα τα προσφυγόπουλα στο σχολείο τους

Φωνάζοντας «καλωσήρθατε» υποδέχθηκαν οι μαθητές του 67ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης, τα 23 προσφυγόπουλα που έφτασαν στις 3 μετά το μεσημέρι στο σχολείο τους.
Τα παιδιά, που μεταφέρθηκαν με λεωφορείο από κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Δερβένι, κρατούσαν με χαρά τις ολοκαίνουργιες -κάποιες ακόμα με τα ταμπελάκια επάνω- τσάντες τους και φαινόντουσαν ενθουσιασμένα από τη θερμή υποδοχή.

To NBC έθεσε σε διαθεσιμότητα τον παρουσιαστή που ακούγεται στο σεξιστικό βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC έθεσε σε επ΄αόριστον διαθεσιμότητα τον παρουσιαστή της εκπομπής «Today» Μπίλι Μπους, μετά τη συμμετοχή του στο βίντεο του 2005 με την χυδαία συνομιλία για τις γυναίκες που είχε με τον ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ.

Άλογο γλίτωσε από το σφαγείο κι έγινε πρωταθλητής

Το εικονιζόμενο άλογο όδευε κατευθείαν προς το σφαγείο. Ο επονομαζόμενος Bear- στους αγώνες τρέχει ως Hawkwell Versuvius- είναι πόνι Exmoor, είδος που βρέθηκε υπό απειλή και προστατεύεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για τον έλεγχο του πληθυσμού ο Bear θα ήταν μεταξύ των αλόγων που θα εξολοθρεύονταν, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Καθώς όμως το τέλος έμοιαζε αναπόδραστο μπήκε στη ζωή του η γητεύτρα των αλόγων Dawn Westcott που αποκατέστησε την εμπιστοσύνη του στον άνθρωπο και τον εκπαίδευσε να κατακτήσει την κορυφή στο είδος τους.

ΠΚ 2018: αλλάζει 11άδα ο Σκίμπε για το ματς με την Εσθονία

Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, λόγω των τραυματισμών του Φορτούνη και του Τζαβέλλα αναμένεται να παραταχθεί η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην Εσθονία την Δευτέρα το βράδυ επιδιώκοντας την 3η σερί νίκη της στον όμιλο.
Ο Γερμανός Ομοσπονδιακός θέλει μεγαλύτερη κίνηση από τα άκρα στην επίθεση, ώστε να μπορέσει να κτυπήσει στην κόντρα την Εσθονία και με τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη

Στρατηγικής σημασίας οι σχέσεις Ελλάδας – Αλβανίας

«Ευτυχώς, το αλβανικό πολιτικό φάσμα δεν περιέχει κανένα κόμμα κάποιας σημασίας, το οποίο να έχει εθνικιστική ατζέντα» δηλώνει ο πρόεδρος της αλβανικής Βουλής, πρώην πρωθυπουργός και πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενόψει της σημερινής του επίσκεψης στην Αθήνα, και χαρακτηρίζει τις σχέσεις Ελλάδας- Αλβανίας «σχέσεις στρατηγικής σημασίας, πρακτικών συναλλαγών και ζωτικής σημασίας και για τις δυο χώρες».

Κυβερνοπόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας

Νέο ρήγμα στις σχέσεις των δύο μεγάλων δυνάμεων προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις του WikiLeaks, με τις ΗΠΑ να κατηγορούν τη Ρωσία, ότι κρύβεται πίσω από τις διαρροές.

Αμερικανός αξιωματούχος: «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα συμφέροντά της στον κυβερνοχώρο και θα επιλέξει τον τόπο και τον χρόνο που θα ανταποδώσει στη Ρωσία»Η αμερικανική κυβέρνηση είναι «πεπεισμένη» ότι η Ρωσία ευθύνεται για τις πρόσφατες κυβερνοεπιθέσεις εναντίον προσώπων και πολιτικών θεσμών στις ΗΠΑ,

Παρθενικό ταξίδι στο Ναύπλιο για το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Seven Seas Explorer»

Με κόστος 450 εκατομμύρια δολάρια, το «Seven Seas Explorer» με σημαία νήσων Marshall χαρακτηρίζεται ως το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.

Tο «Seven Seas Explorer» φιλοξενεί, αποκλειστικά σε σουίτες, 738 επιβάτες. Το πλοίο διαθέτει επίσης έξι gourmet εστιατόρια, ένα τεράστιο Canyon Ranch Spa Club καθώς και ένα μεγάλης χωρητικότητας εντυπωσιακό θέατρο.

ΚΑΙΡΟΣ* Νέο χαμηλό βαρομετρικό με βροχές – καταιγίδες – χαλάζι

Μεταβολή του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού έως και την Τετάρτη. Σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού ήδη στη βόρεια Ελλάδα ο καιρός είναι βροχερός ενώ θα σημειωθούν καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους. 

Η αμήχανη στιγμή που Μπιλ Κλίντον και Μελάνια Τραμπ ανταλλάσσουν χειραψία (video)

Το δεύτερο προεδρικό ντιμπέιτ στις ΗΠΑ δεν είχε καν ξεκινήσει όταν πήραμε μία δόση για το πόσο αμήχανο θα μπορούσε να γίνει. 
Η αρχή έγινε όταν η κάμερα έκανε κοντινό στο πρόσωπο της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, σε ένα πολύ «άγριο ενσταντανέ».

Δημοσκόπηση CNN: Το 57% «βλέπει» νικήτρια την Κλίντον στο δεύτερο ντιμπέιτ

Τη Χίλαρι Κλίντον έβγαλε νικήτρια του δεύτερου ντιμπέιτ η δημοσκόπηση του CNN, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 57% όσων παρακολούθησαν την τηλεμαχία μίλησαν για ξεκάθαρη νίκη της υποψηφίου των Δημοκρατικών ενώ το 34% είπε ότι νικητής ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζον Μακέιν αποσύρει επίσημα την στήριξή του στον Τραμπ

Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν, ένα από τα πλέον αξιοσέβαστα στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, απέσυρε επισήμως την στήριξη του χθες στον Ντόναλντ Τραμπ, έπειτα από την αποκάλυψη των χυδαίων εκφράσεων του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, σε βίντεο που έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα η εφημερίδα Washington Post.

Με αλληλοκατηγορίες και απειλές το δεύτερο ντιμπέιτ Κλίντον – Τραμπ (video)

Οι υποψήφιοι για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ των Ρεπουμπλικάνων και Χίλαρι Κλίντον των Δημοκρατικών ανέβασαν τους τόνους των απαντήσεών των σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και του κοινού ασκώντας κριτική ο ένας στον άλλο ενώ απαντούσαν, μερικές φορές ξεφεύγοντας από το θέμα, και αρνούμενοι τις κατηγορίες ο ένας του άλλου ως ψέμματα.