Η Sylvie Meis στη Μύκονο: Το βρήκαμε το κορμί, πατριώτη!

Στα 36 της χρόνια, η πρώην σύζυγος του Ολλανδού άσου Rafael van der Vaart εντυπωσίασε τους λουόμενος στην παραλία με το σούπερ σέξι μαύρο μπικίνι της, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τις τέλειες αναλογίες της
Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η καλλονή Sylvie Meis, η οποία επισκέπτεται τη χώρα μας μετά τις διακοπές της στο St. Tropez.

Tom Hanks: Για φαγητό στην Πάρο Μαζί με την σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, αλλά και τον μικρότερο γιο τους, Truman

Έχει έρθει στη χώρα μας εδώ και αρκετές εβδομάδες και όπως όλα δείχνουν δεν σκοπεύει και να φύγει άμεσα, μιας και δείχνει να περνάει πολύ καλά!

Ο λόγος για τον Tom Hanks όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, αλλά και τον μικρότερο γιο τους, Truman.

Τη συνωμοσία σιωπής στα κανάλια για τη σκανδαλώδη τροπολογία, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την παρέμβαση του ΕΣΡ για τη συνωμοσία σιωπής στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και τα ραδιόφωνα γύρω από την προκλητική τροπολογία που κατέθεσε και ψήφισε η κυβέρνηση στη Βουλή για τα Μέσα Ενημέρωσης, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πέθανε ο Iσπανός ιερέας που είχε μολυνθεί από Έμπολα στη Λιβερία * Λιβερία: «Πράσινο φως» από Ομπάμα για το πειραματικό φάρμακο για τον Έμπολα

Ο 75χρονος Παζάρες μεταφέρθηκε αεροπορικώς από τη Λιβερία στην πατρίδα του στις 7 Αυγούστου
Κατέληξε στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί ο ισπανός ιερέας Μιγκουέλ Παζάρες, ο πρώτος Ευρωπαίος που μολύνθηκε από τον ιό Έμπολα, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε 1.000 ανθρώπους στη Δυτική Αφρική, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος των αρχών υγείας στη Μαδρίτη.

Το ντουέτο της Μπάρμπρα Στρέιζαντ με τον Έλβις Πρίσλεϊ

Στο νέο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, «Partners», περιλαμβάνονται ντουέτα, με διάσημους άνδρες έρμηνευτές, ανάμεσα τους και ο βασιλιάς της rock n' roll, Έλβις Πρίσλεϊ
Ένα σπάνιο ντουέτο της Μπάρμπρα Στρέιζαντ με τον Έλβις θα κυκλοφορήσει στο νέο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, με τίτλο «Partners».

Νεκρός ο ηθοποιός Robin Williams - Ολα δείχνουν αυτοκτονία *Ομπάμα: «Ήταν ένας και μοναδικός στο είδος του»

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια - Έδινε μάχη με την κατάθλιψη το τελευταίο διάστημα - Το τελευταίο tweet του ηθοποιού – Η συγκινητική ανακοίνωση του Ομπάμα
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός Robin Williams βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στη βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Σερβία: «Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε κυρώσεις στη Ρωσία - Θα χάναμε ένα δισ. ευρώ»

Η Σερβία δεν μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία επειδή «κάτι τέτοιο θα της κόστιζε τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο ευρώ» δήλωσε ο Σέρβος πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Έτοιμη η Ρωσία να μπει στην Ουκρανία - Συμφωνήθηκε με το Κίεβο αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

Νωρίτερα σήμερα, το γραφείο τύπου της ρωσικής προεδρίας, εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μανουέλ Μπαρόζο, ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να αποστείλει, από κοινού με τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, κονβόι ανθρωπιστικής βοήθειας στην ανατολική Ουκρανία.

Ορθόδοξη πανστρατιά: Σέρβοι Τσέτνικ αναχαίτισαν ουκρανική επίθεση με άρματα μάχης

Μία δύναμη Ορθόδοξων Σέρβων μαχητών Τσέτνικ, που πολεμούν στο πλευρό των ρωσόφωνων αδελφών τους στη Νέα Ρωσία, από την αρχή του πολέμου, αμύνθηκε με επιτυχία τις θέσεις της στην γραμμή Krasnodon-Λουγκάνσκ, διαφυλάσσοντας έτσι ανοικτό τον διάδρομο Ντόνετσκ-Λουγκάνσκ.

Μόσχα προς Αγκυρα: "Ελάτε να αντικαταστήσετε εσείς τα ελληνκά αγροτικά προϊόντα"!

Επικίνδυνες καταστάσεις για τα εθνικά συμφέροντα δημιουργούνται πλέον από την επιμονή της Δύσης να "τιμωρήσει" την Ρωσία για την ουκρανική κριση που η ίδια η Δύση δημιούργησε, ανατρέποντας το νόμιμα εκλεγμένο προεδρο της Ουκρανίας, Β.Γιανουκόβιτς.

Πρόεδρος Δημοκρατίας με το θριαμβευτικό 55%, ο Ερντογάν *Outgoing President Gül signals return as AKP draws road map for post-Erdoğan era

Θριαμβευτική εκλογή στην προεδρία της Δημοκρατίας της Τουρκίας, έδωσαν οι κάλπες στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο 60% των καταμετρημένων ψήφων, συγκεντρώνει πάνω από 55%!
Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Ερντογάν συγκεντρώνει το 55,5%, ο Ιχσάνογλου, το 36,0% και ο Ντεμίρτας το 8,5%.

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν παίρνει 55,5%, ο Ιχσάνογλου 38,55% και ο Ντεμίρτας 8,92%.