«Πέταξε» η πρόκριση για τoν Ατρόμητο, 1-3 από Άλκμααρ

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Ατρόμητος στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του EuropaLeague, καθώς γνώρισε οδυνηρή ήττα με 3-1 μέσα στο Περιστέρι από την Άλκμααρ και πλέον η ρεβάνς στην Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα αποκτά τυπικό χαρακτήρα.

Louis Vuitton Cup: Γερό προβάδισμα για τη Νέα Ζηλανδία

Δύο ακόμη βήματα προς την κατάκτηση και του φετινού Louis Vuitton Cup έκανε η ομάδα της Νέας Ζηλανδίας την Τετάρτη.

Οι Νεοζηλανδοί επικράτησαν στην 4η και 5η κούρσα του 30ού τελικού και ετοιμάζονται, αφού διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, να αντιμετωπίσουν την αμερικανική ομάδα στον 34ο τελικό του America’s Cup τον επόμενο μήνα.

Μαλαισία- Δεκάδες νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

Τουλάχιστον 37 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την πτώση τουριστικού λεωφορείου σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων σε ορεινό θέρετρο της Μαλαισίας.

Ιαπωνία: Διαστημικός ήρωας βοηθά τους επιβάτες στο μετρό

Ο 27 χρόνος Τανταχίρο Κανεμάσου δεν είναι ένας συνηθισμένος νέος. Εδώ και τρεις μήνες, φοράει την διαστημική του στολή και πηγαίνει στους σταθμούς του μετρό.

Βοηθάει γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους και ταξιδιώτες με αποσκευές. Στο Τόκιο είναι γνωστός ως ο ήρωας του μετρό και είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε μικρούς και μεγάλους.

Βίντεο: Χόβερκραφτ... «έδεσε» σε παραλία με λουόμενους

Η προσάραξη έγινε στο πλαίσιο εκπαιδευτικής άσκησης, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
Απίστευτο και όμως...ρωσικό! Ένα στρατιωτικό χόβερκραφτ έκανε «απόβαση» σε παραλία στο Καλίνινγκραντ

Τσίπρας: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθουμε στο θεσμικό πλαίσιο της ΕΡΤ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το «μόρφωμα» της Δημόσιας Τηλεόρασης
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, με αιχμή τα όσα έγιναν με τη Δημόσια Τηλεόραση, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τις εγκαταστάσεις του σταθμού Κέρκυρας της ΕΡΤ.

Στα χέρια του FBI «οι εγκέφαλοι» των Anonymous

Στα χέρια του FBI, βρίσκονται οι «εγκέφαλοι» των Anonymous, της διαδικτυακής κολεκτίβας που από το 2010 πλήττει ηλεκτρονικούς στόχους, υποστηρίζει ανώτατο στέλεχος. Από τα τέλη του 2010, οι Anonymous προσέλκυσαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον μέσα από μια σειρά επιθέσεων εναντίον αμερικανικών επιχειρήσεων και κυβερνητικών οργανισμών (κλοπές δεδομένων, κατάρρευση ιστοσελίδων κ.ά.)

Από την... Κερκόπορτα στα χέρια των Ρώσων η Τράπεζα Κύπρου

Αλλού φαινόταν πως έγερνε η πλάστιγγα, αλλού κατέληξε να γέρνει: Το σκληρό πόκερ που παίχθηκε τον Μάρτιο μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας με επίκεντρο τη «διάσωση» της κυπριακής οικονομίας δεν σήμανε, τελικά, το τέλος ενός χρηματοδοτούμενου από ρωσικά κεφάλαια μοντέλου, όπως έσπευσαν να πανηγυρίσουν οι Ευρωπαίοι, αλλά φαίνεται πως οδηγεί σε ρωσικά χέρια μία από τις λεγόμενες συστημικές τράπεζες της Ευρώπης.

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στη περιοχή Καρούζα Κεφαλλονιάς

Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στη περιοχή Καρούζα Κεφαλλονιάς. Επιχειρούν τρία αεροσκάφη και ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Καλύτερη είναι αυτή την ώρα η εικόνα από την πυρκαγιά στη Ρόδο, έπειτα από ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες στις περιοχές Καλαβάρδα και Σαλακό.

Την πρώτη του νίκη στην Ευρώπη θα κυνηγήσει ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος θα παραταχθεί απέναντι στην Άλκμααρ (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr)
Την περσινή σεζόν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Νιούκαστλ, όμως ο Ατρόμητος – όνομα και πράγμα – έδειξε πως δεν είχε τίποτα να φοβηθεί.

Αν δεν ήταν τα διαιτητικά λάθη, οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να είχαν κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Πέθανε ο πατέρας που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο Άργος

Το κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση
Την τελευταία του πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου άφησε τα ξημερώματα ο 41χρονος πατέρας που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο κέντρο του Άργους, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει στα πάνελ της Δημόσιας Τηλεόρασης

Με ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει το νέο φορέα «κυβερνητική καρικατούρα»
Σε ανακοίνωσή του για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα ξεκαθαρίζοντας ότι τα μέλη του κόμματος δεν θα λαμβάνουν μέρος στα τηλεοπτικά πάνελ της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Χρυσή» ισοπαλία απέσπασε ο ΠΑΟΚ από τη Σάλκε στη Γερμανία

Τη τύχη και τη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κρατάει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από την Σάλκε στο Γκεζελκίρχεν. Πλέον ο ΠΑΟΚ θα παίξει για δύο αποτελέσματα στη ρεβάνς της άδειας (λόγω τιμωρίας) Τούμπας την ερχόμενη Τρίτη καθώς με «λευκή» ισοπαλία ή νίκη θα προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ERT NET ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 21/08/2013-18/08/2013-20/08/2013

...

Με γκολ του Μίροσλαβ Στοχ στο 73' ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Σάλκε στην «Φέλτινς Αρίνα»

Με γκολ του Μίροσλαβ Στοχ στο 73' ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Σάλκε στην «Φέλτινς Αρίνα» και πλέον η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ορθάνοιχτη ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα στις 27 του μήνα!

ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Η Αρσεναλ «άλωσε» την Πόλη (vds)!


Ουτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Αρσεναλ δεν θα περίμενε η ομάδα του να νικήσει τόσο εύκολα την Φενέρμπαχτσε μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ που αμφισβητήθηκε έντονα μετά την αδυναμία να κάνει μεταγραφές και την ήττα από την Αστον Βίλα στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, επικράτησε με 3-0