Μεγάλη οικολογική καταστροφή στη Νέα Ζηλανδία

Η προσάραξη του πλοίου Rena ανοικτά της Νέας Ζηλανδίας εξελίσσεται στη σοβαρότερη οικολογική καταστροφή της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.Σύμφωνα με νεοζηλανδούς..

Στο δρόμο το πρώτο "super bus"



Θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό, για να δούμε ένα τέτοιο λεωφορείο να κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους. Ο λόγος για το πρώτο super bus του κόσμου που διαθέτει 23 θέσεις επιβατών και μπορεί να αγγίξει την μέγιστη ταχύτητα των 250 χιλιομέτρων την ώρα.

Παπαρίζου: Δυναμική επιστροφή και ανανέωση

Η Έλενα φαίνεται πως, μετά το χωρισμό της από τον Τόνυ και τη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε, αποφάσισε να κάνει μια ανανέωση και να επιστρέψει πιο δυναμικά στα της showbiz!
Η τραγουδίστρια είναι αδυνατισμένη, σε τέλεια φόρμα και επανέφερε στα μαλλιά της το φυσικό τους καστανό χρώμα, που είχε όταν την πρωτογνωρίζαμε.

Αυτή τη φορά δεν παρέστη σε κάποια λαμπερή εκδήλωση, αλλά ντυμένη casually και πολύ απλή, βγήκε για παιχνίδι στην παιδική χαρά της Γλυφάδας, με την καλή της φίλη Ρωξάνη Μενενάκου και το γιο της. Εκεί τους αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του "Hello".

Πηγή

Μουσικα Νεα

H Jessie J έκλεψε την παράσταση στα MOBO Awards καθώς κέρδισε τέσσερα από τα πέντε βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια.
  Η τραγουδίστρια του “Price Tag” συνολικά μάζεψε τα εξής βραβεία: Best UK Act, Best Newcomer, Best Song (Do It Like A Dude), Best Album (Who You Are).  Το βραβείο Best Video για το οποίο ήταν επίσης υποψήφια, πήγε στους TInchy Stryder-Dappy για το “Spaceship”.
O Tinie Tempah κέρδισε το βραβείο Best Hip Hop, ενώ η Rihanna ανακηρύχθηκε Best International Star και η –απούσα λόγω ασθένειας- Adele έλαβε το βραβείο Best R&b/Soul. Έσκισες Jessie!

H sexy φωτογράφιση της Kristen Stewart

Άλλη μία εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Bella από αγοροκόριτσο σε μοιραία γυναίκα..

Ποιο είναι το πιο sexy εξώφυλλο album;

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου album των Limp Bizkit “Golden Cobra” και το εξεζητημένο του “Sexy &scary” εξώφυλλο, θυμόμαστε μερικά από τα πιο προκλητικά εξώφυλλα albums στην ιστορία της pop, rock, hip hop που είτε με τον ερωτισμό τους , ή με μια μικρή δόση glamorous υπερβολής, συζητήθηκαν ίσως περισσότερο και από το περιεχόμενο τους!

Πηγή