Η αντίδραση του Αρβανίτη όταν ανακοινώθηκε on air η υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές

Τους πρώτους 16 υποψηφίους του για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και ο Κώστας Αρβανίτης.

Μάλιστα, η υποψηφιότητα του Κώστα Αρβανίτη ανακοινώθηκε από τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ στον αέρα της εκπομπής «Άλλη Διάσταση», ο οποίος είπε: «Τώρα για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω, να πω συγχαρητήρια;».

Η Τουρκία κινδυνεύει να μείνει εκτός G20

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Ταγίπ Ερντογάν, μετά τα επίσημα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου του 2018 που φέρνουν την Τουρκία σε τροχιά ύφεσης, με μείωση του ΑΕΠ κατά 3%. Διαπιστώνεται, επίσης, δραματική συρρίκνωση του γερμανικού τουριστικού δυναμικού προς την Τουρκία, το οποίο φθάνει το 50% στις κρατήσεις μετά τις απειλές

Ο Αυτιάς διχάζει τη ΝΔ

Διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ότι δεν έκοψε εκείνος τον Αυτιά από το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο. 

«Αυτά είναι κόλπα συνεργατών του Σαμαρά που ψάχνουν για συνενόχους» λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Βαγγέλα.

«Δώρο 241 εκ. ευρώ στις φαρμακευτικές από τις κυβερνήσεις την περίοδο 2006-2010» (Video)

Δώρο 241 εκατομμυρίων ευρώ στις φαρμακευτικές εταιρείας από τις κυβερνήσεις, την περίοδο 2006-2010, καταγγέλλουν Έφη Αχτσιόγλου, Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης.

Οι τρεις υπουργοί παραχώρησαν έκτακτη κοινή συνέντευξη Τύπου και, όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Αλληλεγγύης:

«Με τη σημερινή συνέντευξη τύπου η πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Εργασίας και Υγείας θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ένα ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα, που αφορά

Το σχόλιο Μητσοτάκη για τις «γραβάτες που στην Ελλάδα πλέον έχουν πολιτικό συμβολισμό»

«Αγαπητέ Μάνφρεντ, Όσο κι αν σου φαίνεται αστείο, οι γραβάτες στην Ελλάδα έχουν πλέον πολιτικό συμβολισμό και έτσι θα μου επιτρέψεις να μην την κόψω. Θα τις χρειαστούμε όλες για την επόμενη μέρα. Στηρίζω, όμως, την πρωτοβουλία σου και ζητώ κι εγώ την υποστήριξή σου στους δικούς μας εθνικούς στόχους», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στην

Ευρωεκλογές 2019: Και εγένετο… ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Ευρωεκλογές 2019: Με νέα ονομασία κατεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.


«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καμπάνια, τα υλικά και συνολικά η εκστρατεία να σηματοδοτηθεί από το λογότυπο “ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία”» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΓ.

Στη συνεδρίαση, συζητήθηκαν εκτενώς οι πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ ανακοινώθηκαν και οι πρώτες 16 υποψηφιότητες.

Δείχνει τα δόντια της η κακοκαιρία με έντονη χιονόπτωση, αυτοκίνητα κολλημένα σε εθνικές οδούς

Το άγριο πρόσωπό του δείχνει ο καιρός καθώς μετά τις έντονες βροχοπτώσεις και τις καταιγίδες, στα ορεινά ξεκίνησε να χιονίζει με ένταση. Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στο γνωστό «16» της Ε.Ο. Λαμίας – Καρδίτσας, όπου εξαιτίας του χιονιού δίπλωσε νταλίκα.

Η Alfa Romeo στηρίζει το θρυλικό «1000 Miglia»

Η εταιρεία θα προσφέρει σε διοργάνωση ένα στόλο 30 οχημάτων
H Alfa Romeo, ανανέωσε τη συνεργασία της με «τον πιο όμορφο αγώνα αυτοκινήτου στον κόσμο» και θα συνεχίσει να αποτελεί χορηγό της εκδήλωσης για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η εταιρεία θα προσφέρει στην διοργάνωση ένα στόλο 30 οχημάτων (Giulia και Stelvio), τα οποία θα αποτελούν τα επίσημα αυτοκίνητα του «1000 Miglia».

Η σύνδεση της Μιλανέζικης μάρκας με τον αγώνα πηγαίνει πίσω στο 1928 όταν η μάρκα κατέκτησε τη νίκη στη δεύτερη χρονιά της διοργάνωσης.

Brexit: Απορρίφθηκε η Συμφωνία Αποχώρησης που κατέθεσε η Τερέζα Μέι

Πρόκειται για τη δεύτερη καταψήφιση της πρότασης της βρετανίδας πρωθυπουργού
Καταψηφίστηκε αργά το απόγευμα η Συμφωνία Αποχώρησης από την Βουλή των Κοινοτήτων που κατέθεσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, με 391 ψήφους κατά και 242 ψήφους υπέρ.

Πρόκειται για τη συμφωνία που έχει διαπραγματευτεί η Βρετανία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και για την οποία η Τερέζα Μέι είχε επισημάνει ότι θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το Brexit, σε περίπτωση απόρριψής της.

Σε 148 μαστιγώσεις και 38 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε Ιρανή δικηγόρος

Η υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Ιρανή δικηγόρος, Νασρίν Σοτουντέχ καταδικάστηκε σε 38 χρόνια κάθειρξη και 148 μαστιγώσεις, ανέφερε ο σύζυγός της Ρεζά Χαντάν στη σελίδα του στο Facebook, χωρίς να αναφέρει τις κατηγορίες εναντίον της.

«Μπλόκο» στις πτήσεις των Boeing 737-8 και 737-9 στην Ευρώπη

Αφορά υπερπτήσεις, καθώς κανένα αεροπλάνο αυτού του τύπου δεν προσγειώνεται στα αεροδρόμια της χώρας
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) αποφάσισε να αναστείλει όλες τις πτήσεις των Boeing 737-8 και 737-9 στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, αρχής γενομένης από τις 21:00 ώρα Ελλάδας, στον απόηχο της αεροπορικής τραγωδίας της Κυριακής στην Αιθιοπία.

«H EASA αποφάσισε να αναστείλει όλες τις πτήσεις των δύο μοντέλων» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το BBC στα Τρίκαλα για τη φέτα OLYMPUS για μια εκπομπή με θέμα το Brexit

Η αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από τους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απασχολεί έντονα τη Βρετανική κοινή γνώμη καθώς οι συνέπειές της θα επηρεάσουν βαθύτατα τις ζωές των Βρετανών πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό το BBC, ο κορυφαίος δημόσιος ειδησεογραφικός οργανισμός της Μεγάλης Βρετανίας, ετοιμάζει εκτενές τηλεοπτικό αφιέρωμα για τις επιπτώσεις της εξόδου στις επιχειρήσεις της χώρας και στην προμήθεια των πρώτων υλών τους, το οποίο θα μεταδοθεί εντός του Μαρτίου.

Αεροπλάνο επέστρεψε πίσω στο αεροδρόμιο γιατί μια μητέρα ξέχασε το παιδί της

Oι ελεγκτές δεν ήξεραν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν γιατί ήταν η πρώτη φορά που τους τύχαινε κάτι τέτοιο Θα μπορούσε να πει κανείς πως η σκηνή είναι βγαλμένη από το «Home Alone». Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στην Σαουδική Αραβία, όταν η πτήση SV832 μόλις είχε απογειωθεί από την Τζέντα με προορισμό του Κουάλα Λουμπούρ.

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη 4.500 διορισμών στην Εκπαίδευση

Δημοσιεύθηκε σήμερα, Τρίτη, στο ΦΕΚ (τχ. Β΄864/12-03-2109) η Κοινή Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με τον νόμο 4589/ 19, που αφορά στον διορισμό 4.500 εκπαιδευτικών. Όπως ενημέρωσε το υπουργείο Παιδείας, τις επόμενες ημέρες το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού θα δημοσιεύσει τη σχετική προκήρυξη.