Κέιτ Μος: Οι καταχρήσεις, η εμμονή με τον Ντεπ και τα όργια με τον Τζουντ Λο

Η νέα βιογραφία της Κέιτ Μος, «Champagne Supernova», που υπογράφει η Μορίν Κάλαχαν, μιλάει για όλα εκείνα που η ίδια, ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζουντ Λο, θέλουν να ξεχάσουν!
Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την εποχή που η Κέιτ Μος, ήταν βουτηγμένη στα ναρκωτικά και στις καταχρήσεις, βλέπουν το  «φως» με την νέα βιογραφία του σούπερ μόντελ, που υπογράφει η Μορίν Κάλαχαν.

Ράπισμα σ� Χατζηγιάννη: Εκλεψε κομμάτι! -του Δημήτρη Παναγόπουλου

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που γνωστοποιήθηκε η ποινική δίωξη του εισαγγελέα εναντίον του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με αφορμή το πολυτελές αυτοκίνητό του. Φαίνεται, όμως, ότι τα προβλήματα με τον νόμο δεν σταματούν εκεί για τον τραγουδιστή. Το τραγούδι του κ. Χατζηγιάννη «Κάτι λείπει», σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση κάτι...

Έγκυος η Υβόννη Μπόσνιακ! Δείτε την πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Όπως πρώτο σας έγραψε το Nassos blog, η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται σε λίγους μήνες να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση ,όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό OK, λένε το αντίθετο καθώς η κοιλίτσα της έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει.

Τι αποκάλυψαν οι γονείς της Σακίρα για το δεύτερο εγγονάκι τους;

Από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε η δεύτερη εγκυμοσύνη της Σακίρα, όλα τα ξένα μέσα ασχολούνται με τη διάσημη σταρ.

Οι γονείς της μάλιστα εξομολογήθηκαν στο περιοδικό HELLO ότι είναι πολύ χαρούμενοι για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κόρης τους, χωρίς όμως να αποκαλύψουν το όνομα που θα πάρει το εγγονάκι τους, παρά μόνο το φύλο του.

Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι κάνει ο Άστον Κούτσερ κάθε μέρα λίγο πριν γεννήσει η Μίλα Κούνις!

Από μέρα σε μέρα γεννάει η Μίλα Κούνις κι ο Άστον Κούτσερ έχει προετοιμαστεί για τα καλά!

Όπως αναφέρουν οι ξένες ιστοσελίδες ο διάσημος ηθοποιός δεν αφήνει λεπτό μόνη της την σύντροφο της ζωής του, και μάλιστα έχει κάνει κάτι που έχει προκαλέσει εντύπωση!

«ΕΝΦΙΑλτης» στο δρόμο για... τις κάλπες! *ΕΝΦΙΑ: Θα πληρώνουν κι όσοι χάνουν τα σπίτια τους!

Μέχρι εκεί φτάνει η «επαναστατικότητα» των διαφόρων γαλαζοπράσινων βουλευτών. Να διαμαρτύρονται για έναν νόμο που ψήφισαν όλοι τους τα Χριστούγεννα του 2013 και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου. Όλοι τους, πλην ενός, ο οποίος διεγράφη και δεν είναι άλλος από τον Βύρωνα Πολύδωρα ο οποίος αντέδρασε σφόδρα και είδε την πόρτα της εξόδου από την ΝΔ.

ΕΕ: Από αύριο θα τεθούν σε εφαρμογή οι νέες κυρώσεις κατά τη Ρωσίας

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέληξαν σήμερα σε μια συμφωνία η οποία προβλέπει πως οι ενισχυμένες οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας λόγω των ενεργειών της στην Ουκρανία θα τεθούν σε εφαρμογή αύριο Παρασκευή, δήλωσαν σήμερα ευρωπαϊκές πηγές.

Να παραιτηθεί ο Ολάντ θέλει το 62% των Γάλλων

Το 62% των Γάλλων επιθυμεί ο πρόεδρός τους Φρανσουά Ολάντ να παραιτηθεί μέχρι το 2017, αλλά σχεδόν το ίδιο ποσοστό (61%) πιστεύει πως ο πρόεδρος θα εξαντλήσει τη θητεία του που ολοκληρώνεται εκείνη τη χρονιά, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου IFOP για το εβδομαδιαίο περιοδικό "Φιγκαρό Μαγκαζίν".

Κατάρρευση του εμπορίου στις θερινές εκπτώσεις - Βουτιά 40% στον τζίρο

Μικρό αγοραστικό ενδιαφέρον και αδύναμη κατανάλωση καταγράφηκε στην καλοκαιρινή εκπτωτική περίοδο τόσο στα αστικά κέντρα όσο και κυρίως στις τουριστικές περιοχές σύμφωνα με έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. Συνολικά, οι πωλήσεις των εμπορικών καταστημάτων κινήθηκαν σε χαμηλότερα επίπεδα από την αντίστοιχη περσινή καλοκαιρινή εκπτωτική περίοδο.

Απόφαση - «βόμβα» από ΣτΕ: Να κλείσουν τα καταστήματα τις Κυριακές

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ' αριθμ. 307/2014 απόφαση της Επιτροπής Αναστολών έκανε δεκτή την αίτηση των καταστηματαρχών, εμπόρων και ιδιωτικών υπαλλήλων, που ζητούσαν να ανασταλεί η από 7/7/2014 απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης με την οποία επιτρέπεται πιλοτικά για ένα έτος η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

ΔΗΜΑΡ: Αποχώρησαν 24 στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής

Όπως είχαν προαναγγείλει, είκοσι τέσσερα στελέχη της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και, ταυτόχρονα, την αποχώρησή τους από το κόμμα.
«Εδώ και πολύ καιρό βρισκόμαστε σε πλήρη αντίθεση με τις επιλογές της ηγετικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, οι οποίες υπονομεύουν τα συμφωνημένα από την ίδρυση φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του κόμματος.

Ο πιλότος της Europe Airpost έλεγε κλαίγοντας «θα πέσουμε», οι επιβάτες ούρλιαζαν! Ο απόλυτος πανικός στον αέρα πάνω από την Βενετία‏!

Το χάρο με τα ίδια τους τα μάτια είδαν οι επιβάτες της πτήσης της εταιρείας Europe Airpost από το Σπλιτ στη Ναντ. Ένα πρόβλημα στη μηχανή ήταν αρκετό για να επικρατήσει πανικός στον αέρα.
Πιο πανικοβλημένος από όλους ήταν ο ίδιος ο πιλότος.

Κοκκινομάλληδες όλου του κόσμου ενώθηκαν στην Ολλανδία στο πιο red φεστιβάλ του κόσμου! (φωτό)

Κάθε χρόνο στην πόλη Μπρέντα της Ολλανδίας ένα παράδοξο φεστιβάλ λαμβάνει χώρα και η πόλη γεμίζει ξαφνικά με κοκκινομάλληδες.

 Γυναίκες και άντρες με κόκκινο φυσικό χρώμα στα μαλλιά τους γιορτάζουν αυτό το παράξενο της φύσης στο σώμα τους και το ευχαριστιούνται με το παραπάνω.

Ένας Έλληνας στην κορυφή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - Ο πολύγλωσσος Mαργαρίτης Σχοινάς εκπρόσωπος Τύπου στην Κομισιόν!

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ανακοίνωσε πριν το μεσημέρι της Τετάρτης ότι ο νέος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα είναι Ελληνας πρώην ευρωβουλευτής Μαργαρίτης Σχοινάς.

Στον Πειραιά η θαλαμηγός Al Mirqab, ένα από τα θαύματα της ναυπηγικής

Για τους γκουρού του χώρου, το κόσμημα του πρωθυπουργού του Κατάρ θεωρείται το έκτο μεγαλύτερο σκάφος αναψυχής στον κόσμο και ένα από τα τρία ακριβότερα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ
Μπορεί η KATARA της οικογένειας του Κατάρ να «κολυμπά» ακόμη στα νερά του Αιγαίου η άλλη όμως θαλαμηγός έχει ήδη αγκυροβολήσει στη μαρίνα του Φλοίσβου. Το AL Mirqab συμπεριλαμβάνεται στα θαύματα, όχι του κόσμου, αλλά της ναυπηγικής!

Δίδυμοι Πύργοι: Τα 21 λεπτά της τραγωδίας που αποκαλύφθηκαν 13 χρόνια μετά Δείτε βίντεο

Ήταν η στιγμή που άλλαξε την Αμερική. Οι εικόνες της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους έκαναν το γύρο του κόσμου, σοκάροντας την παγκόσμια κοινή γνώμη

 Ένα ακυκλοφόρητο βίντεο διάρκειας 21 λεπτών, με πλάνα από τη στιγμή της επίθεσης της Αλ Κάιντα με επιβατικά αεροσκάφη στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη ήρθαν μέσα στο 2014 στο φως της δημοσιότητας από το site 911datasets.org, το αποτελεί μια βάση δεδομένων όπου συλλέγονται ακόμα στοιχεία και βίντεο από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

11η Σεπτεμβρίου 2001: Απαγορευμένα βίντεο και απίθανα σενάρια

13 χρόνια μετά...Τα σενάρια για την τρομοκρατική επίθεση όλων των εποχών, είναι πολλά. 
Βίντεο βγαίνουν από τα συρτάρια με πλάνα αμοντάριστα. Από κάποιους, απαγορευμένα. Συνεντεύξεις, ακούγονται για πρώτη φορά.
Ιστοσελίδες, "ξεφυτρώνουν"  η μία μετά την άλλη, "βγάζοντας" , κατά τα γραφόμενά τους, "νέα στοιχεία". Κανάλια προβάλουν ρεπορτάζ που δεν είχαν παίξει ποτέ.

Ελληνοφρένεια: Απίστευτη φάρσα για την Αμφίπολη–«Ήρθε ο Τσίπρας και…»

Μία «καταγγελία» ήταν ικανή για να σκορπίσει άφθονο γέλιο σε όσους άκουσαν την φάρσα

Δράστες οι συντελεστές της Ελληνοφρένειας. Θύμα μία υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού.

Σύρος: Κάνει θραύση στο youtube-Έδεσε το πλοίο μόλις σε 3 λεπτά (vid)

 Ίσως είναι το πιο γρήγορο δέσιμο πλοίου της χρονιάς - Το Blue Star Ithaki μπαίνει στο λιμάνι και ο καπετάνιος φροντίζει να εντυπωσιάσει όλον τον κόσμο με την τεχνική του

Όλα έγιναν στα τέλη του περασμένου Μαΐου στο λιμάνι της Σύρου.

Καμαρώστε τους: «Μάγεψε» την Ευρώπη το «Zeus Demo Team» και στην AIR14

Είναι ευρέως γνωστό πως τα ελληνικά φτερά όταν βρίσκονται σε αποστολή κάνουν υπερήφανο όλο το έθνος – Με τις τεχνικές που χρησιμοποίησαν έβαλαν τα... γυαλιά στους Ευρωπαίους

Διδάσκοντας υψηλή τεχνική η ομάδα του «Zeus Demo Team» έδειξε στους Ευρωπαίους και από πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει όταν και όποτε χρειαστεί.

Αρκτική: Βρέθηκε πλοίο - φάντασμα 160 χρόνια μετά. Πρόκειται για ένα από τα δύο χαμένα πλοία του Τζον Φράνκλιν.

Το ένα από τα δύο βρετανικά σκάφη εξερεύνησης του θρυλικού πλοιάρχου Τζον Φράνκλιν, τα οποία είχαν χαθεί στην Αρκτική πριν από 160 χρόνια, φέρεται να βρέθηκε σύμφωνα με ανακοινώσεις του Καναδού πρωθυπουργού, Στέφεν Χάρπερ.

Μουντομπάσκετ '14: Η Γαλλία πέταξε έξω από τους «4» την Ισπανία

Αν και χωρίς τον Τόνι Πάρκερ οι τρικολόρ απέκλεισαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης τους οικοδεσπότες Ισπανούς
Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία σήκωσε τα μανίκια της και (ξαν)άφησε ξερή την οικοδέσποινα Ισπανία (65-52) στη Μαδρίτη, παίρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση σε 4άδα Mundobasket!

Βούλτεψη: Χαμένα τα χρήματα που επένδυσαν οι Έλληνες σε ακίνητα * Σηφουνάκης: Εξόφθαλμη αδικία ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ - Δεν ψηφίζω

Όπως χαρακτηριστικά είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, η ίδια δεν έχει στην κατοχή της κανένα ακίνητο
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, με αφορμή το «μπάχαλο» που έχει προκύψει με τον ΕΝΦΙΑ.