Τεράστιος ο αντίκτυπος των εκλογών στη Γαλλία - Συντριπτική ήττα Macron 20% και θρίαμβος Le Pen 34% – Τρόμος σε ΗΠΑ, ΕΕ

 Ο φόβος  της Δύσης είναι ότι η ήττα Macron θα μπορούσε να προκαλέσει επιπτώσεις πολύ πέρα από τη Γαλλία, αποδυναμώνοντας την ΕΕ και μακροπρόθεσμα, προσθέτοντας περισσότερες προκλήσεις για τις ΗΠΑ Πριν ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron ανακοινώσει τη διάλυση της Εθνοσυνέλευσης και τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών (30/6 – 7/7) επικοινώνησε με τον Αμερικανό ομόλογό του Joe Biden προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφασή του.

Σαμαράς - Καραμανλής θα στείλουν ηχηρό μήνυμα στον Μητσοτάκη: «Δεν κυβερνάς μόνος σου» - Σε μία κλωστή οι ισορροπίες στη ΝΔ

 Mπορεί τα κόμματα της Κεντροαριστεράς να βρίσκονται σε μία μεγάλη εσωστρέφεια από την οποία θα κάνουν καιρό να βγουν, όμως, τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Κεντροδεξιά παράταξη δείχνουν ότι ο χώρος κρέμεται σε μία λεπτή σχολή.

Οι σκληρές εκφράσεις που ακούστηκαν μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα την περασμένη εβδομάδα δείχνουν ότι οι ισορροπίες στη ΝΔ είναι εύθραυστες.
Πόσο μάλλον, όπως λένε σοβαρές πηγές, εάν δεν υπάρχει προοπτική αυτοδυναμίας από τη Νέα Δημοκρατία.

Το πληθωρικό μοντέλο που θα σε «στείλει… αδιάβαστο» με τις πόζες του (φώτο)

 

Η Juli Annee, είναι ένα μοντέλο που θα σε «στείλει… αδιάβαστο», καθώς διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί με πληθωρικό μπούστο, όμορφο πρόσωπο και βλέμμα που «σκοτώνει».

Όλοι, συμφωνούν πως το πληθωρικό μοντέλο είναι σκέτη πρόκληση, όπως και οι πόζες της μπροστά στο φακό.

Άλλωστε, η Juli Annee που έχει αδυναμία στα μικροσκοπικά μπικίνι, συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες που προκαλούν και αναστατώνουν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ντίτα φον Τιζ: Έκανε στριπτίζ μέσα σε ένα γιγάντιο ποτήρι με νερό (βίντεο)

 H Ντίτα φον Τιζ μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού στο σόου του Alexis Mabille στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Βίντεο με την performance της μέσα σε ένα μεγάλο γυάλινο ποτήρι, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και δεν παραπέμπουν σε τίποτα μια γυναίκα που διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Ξεκινάει από αύριο η εξαήμερη εργασία – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

 Από αύριο Δευτέρα 1η Ιουλίου, ξεκινάει η εξαήμερη εργασία στη χώρα μας, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας με εναλλασσόμενες βάρδιες να μπορούν να ζητούν από τους εργαζομένους να εργάζονται και την έκτη ημέρα της εβδομάδας, με προσαύξηση του ημερομισθίου κατά 40%.

Η εφαρμογή της εξαήμερης εργασίας θα συνοδεύεται από την ψηφιακή κάρτα εργασίας και το σύστημα ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ.

Σε περιπτώσεις απρόβλεπτου υψηλού φόρτου εργασίας, η επιχείρηση θα μπορεί να εφαρμόζει την έκτη ημέρα εργασίας, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής – Ποιοι διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος

 Στις 11:00 το πρωί της Κυριακής (30/6), έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις.

Επί τάπητος θα βρεθούν οι πολιτικές θέσεις, η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και η στάση στο ζήτημα των συνεργασιών.

Την ίδια στιγμή, όπως έγραψε η στήλη Beast,

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει topless και καλύπτει τα επίμαχα σημεία με δύο… κερασάκια (φωτο)

 Μια topless φωτογραφία ανέβασε χθες στα social media η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το μοντέλο φαίνεται πως ζεσταινόταν και πόζαρε στον φακό τόπλες. 

Στην εικόνα που απέσπασε χιλιάδες likes πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν δυο κεράσια τα οποία κάποιος κρατούσε ακριβώς στο ύψος του στήθους.

Με φόντο το γαλάζιο της Σαντορίνης έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία: «Χαρούμενη Παρασκευή».

Σήμερα ο α’ γύρος των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία: Κοντά στην απόλυτη πλειοψηφία το κόμμα της Μ.Λεπέν

 Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή (30/6) οι Γάλλοι για τον πρώτο γύρο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη χώρα. 

Οι Γάλλοι θα αρχίσουν να προσέρχονται στα εκλογικά τμήματα από τις 08:00 (τοπική ώρα· 09:00 ώρα Ελλάδας) και η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 18:00 και στις μεγάλες πόλεις στις 20:00 (19:00 και 20:00 αντίστοιχα), ενώ σχεδόν ταυτόχρονα αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα αποτελέσματα της διαδικασίας που δεν αποκλείεται να ανατρέψει το γαλλικό πολιτικό τοπίο.

Νέες μάχες στην βόρεια Γάζα για τον ισραηλινό στρατό (βίντεο)

 Σκληρές μάχες μαίνονταν χθες Σάββατο ανάμεσα στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις και μαχητές του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας (αν και είχε ανακοινωθεί ότι είχε εκκαθαριστεί), όπου εκτοπίστηκαν, για ακόμη μια φορά, δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι.

Ο πόλεμος, με έναυσμα άνευ προηγουμένου έφοδο του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας την 7η Οκτωβρίου, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σ’ όλο τον παλαιστινιακό θύλακο, με φόντο την ανησυχία πως θα εξαπλωθεί στον Λίβανο.

«Ο Τραμπ τον έφαγε ζωντανό», «είναι γέρος και δεν μπορεί»: Διπλωμάτες σε όλο τον πλανήτη ζητούν να αποχωρήσει ο Τ.Μπάιντεν

 Το ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν είχε ξεκάθαρο νικητή τον πρώτο και αυτό πλέον είναι το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ διπλωματών και χωρών όπου όλοι είτε κοντά στις ΗΠΑ, είτε μακριά βλέπουν ότι αν οι Δημοκρατικοί θέλουν να έχουν κάποια ελπίδα πρέπει να αποχωρήσει από την διεκδίκηση νέας προεδρίας ο Τ.Μπάιντεν.

«Είναι γέρος και δεν μπορεί», «Πρέπει να φύγει» είναι μερικές από τις δηλώσεις που εκφράζουν διπλωμάτες χωρών και υπουργοί κυβερνήσεων που επιβεβαίωσαν στην τηλεμαχία αυτό που ο Λευκός Οίκος προσπαθούσε να κρύψει για την ικανότητα του νυν προέδρου στην διακυβέρνηση.

Τα υπερπόντια εδάφη της Γαλλίας ψήφισαν οι πρώτες ψηφοφορίες στις βουλευτικές εκλογές υψηλού κινδύνου

 Η ψηφοφορία ξεκίνησε το Σάββατο στα υπερπόντια εδάφη της Γαλλίας που βρίσκονται στα ανοικτά των ακτών του Καναδά, στην Καραϊβική και στο νότιο αμερικανικό έδαφος της Γαλλικής Γουιάνας.

Περίπου 49 εκατομμύρια Γάλλοι έχουν δικαίωμα ψήφου στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία της χώρας.

By: FRANCE 24 Follow | FRANCE 24

Γαλλία: Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή στον πρώτο γύρο των εκλογών – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

 Με τη συμμετοχή να αναμένεται ό, τι θα είναι πάρα πολύ μεγάλη, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στη Γαλλία η ώρα της κάλπης πλησιάζει. Μέσα σε ένα πολύ τεταμένο κλίμα, οι Γάλλοι ψηφοφόροι στο δεύτερο γύρο καλούνται να επιλέξουν μία από τις τρεις παρατάξεις – συμμαχίες, την ακροδεξιά, το Μέτωπο της Αριστεράς και το κυβερνών κόμμα του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.