Ντάνιελ Σβαρόβσκι συμβαδίζει με την τέχνη και τη μόδα με στόχο να ξαναφωτίσει το οικογενειακό όνομα

Η κληρονόμος που ανατρέπει την παράδοση.
Ο προ-προπάππος της ήταν απόλυτος όταν έκανε τη μοιρασιά στους τρεις γιους του. Μόνο άνδρες θα μπορούσαν να διοικήσουν την επιχείρηση. Τα κορίτσια ήταν αποκλεισμένα. Μια ρήτρα που θα αλλάξει με την τοποθέτηση της Νάντια Σβαρόβσκι στο εκτελεστικό συμβούλιο του αυστριακού «κρυστάλλινου» κολοσσού..

Μεταγραφή - έκπληξη με μισθό £624.000 Γιατί οι Βρετανοί επέλεξαν για διοικητή τον 47χρονο Μαρκ Κάρνεϊ

Η Βρετανική Αυτοκρατορία αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες παρελθόν. Αλλά οι χώρες της Κοινοπολιτείας των Εθνών (πρώην Βρετανική Κοινοπολιτεία) εξακολουθούν να στελεχώνουν με τα αξιότερα «παιδιά» τους τις κυβερνητικές και διοικητικές υπηρεσίες της Μητρόπολης. Ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας του Καναδά Μαρκ Κάρνεϊ αποτελεί το τελευταίο «άξιο παιδί» των πάλαι ποτέ υπερπόντιων κτήσεων..

Τσίπρας: «Θα είμαστε ενιαίο κόμμα, όχι Βαβυλωνία»

Μόνη λύση για την κυβέρνηση είναι οι εκλογές σημείωσε στην δευτερολογία του κατά την τρίτη ημέρα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αλ. Τσίπρας, στέλνοντας όμως και σαφή εσωκομματικά μηνύματα προς τους διαφαινόμενους αμφισβητίες του νέου προσανατολισμού και της νέας μορφής του υπό διαμόρφωση κόμματος..

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΗ REAL.


Το συριακό καθεστώς εξοπλίζεται μέσω ιρακινού αεροδιαδρόμου
Κατέρρευσε σήραγγα στην Ιαπωνία - Τουλάχιστον 5 νεκροί
Οι αντάρτες αποχώρησαν από την Γκόμα του Κονγκό

Οι «ανοιχτές» εκδόσεις του νέου A3 Cabriolet και της BMW Σειρά 2 Cabrio αναμένεται να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων cabrio.

Οι «ανοιχτές» εκδόσεις του νέου A3 Cabriolet και της BMW Σειρά 2 Cabrio αναμένεται να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων cabrio.Audi A3 Cabriolet - Φυσική εξέλιξη..

Lifestyle ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ TO ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Η Sabine Jemeljanova βάζει «φωτιά» στα σεντόνια
Η Sabine Jemeljanova βάζει «φωτιά» στα σεντόνια
Άκρως αισθησιακή και αποκαλυπτική η 22χρονη Λετονή 
Νίκος Βέρτης - Sarit Hadad: Αποθεώθηκαν στο Τελ Αβίβ

«Λαοθάλασσα» από θαυμαστές στο Nokia Stadium
Νίκος Βέρτης - Sarit Hadad: Αποθεώθηκαν στο Τελ Αβίβ
Μία συναυλία που γέμισε ένα στάδιο με 12.000 θέσεις, σε μία σκηνή που έχουν φιλοξενηθεί οι: Scorpions, Oasis, Enrique Iglesias και 24 φορές το μιούζικαλ «Mamma Mia!»..

Lifestyle ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΗ REAL.

 
Pippa, η «Αμαρτωλή της Χρονιάς»...

 
Ο Λευκός Οίκος «ντύνεται» χριστουγεννιάτικα


 
"Ο γάμος είναι υπέροχος"

 
Όταν ήταν ο... 024!


 
Η Ριζ Γουίδερσπουν αγριεύει

 
Η Νίνα λιώνει τους πάγους


 
Η Eva δίνει το κλειδί του Παραδείσου...

 
«Η πατρότητα με έκανε καλύτερο άνθρωπο»


Τόκιο: επτά αγνοούμενοι σε κατάρρευση σήραγγας αυτοκινητοδρόμου..

Επτά άνθρωποι αγνοούνται και τουλάχιστον δύο τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής σήραγγας σε αυτοκινητόδρομο, περίπου 80 χιλιόμετρα δυτικά του Τόκιο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανακοίνωσαν οι Υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών και η Πυροσβεστική..

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΡΑΣΑ Το ΣΔΟΕ «εξομολογεί» δέκα ιεράρχες

Νέες αποκαλύψεις για «μαύρο χρήμα» αναμένεται να συγκλονίσουν τον χώρο της Εκκλησίας καθώς, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, δέκα μητροπολίτες ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για την εισοδηματική και περιουσιακή τους κατάσταση αφού στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν ποσά καταθέσεων που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.
Το ΣΔΟΕ «εξομολογεί» δέκα ιεράρχες..

«Ηρωας» στο διαδίκτυο ο αστυνομικός που προσέφερε μπότες σε άστεγο

Η φωτογραφία ενός αστυνομικού της Νέας Υόρκης που προσφέρει ένα ζευγάρι μπότες σε έναν άστεγο ζητιάνο, ο οποίος ήταν ξυπόλητος μέσα στο κρύο, προκάλεσε αίσθηση σήμερα στα κοινωνικά δίκτυα, όπου μισό εκατομμύριο χρήστες την «ενέκριναν», μετά την εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα στη σελίδα στο Facebook της αστυνομίας της μεγαλούπολης..

Εξορύξεις στο «σπίτι» των πολικών αρκούδων Με το λιώσιμο των πάγων, η Γροιλανδία κινδυνεύει να χάσει τον πολιτισμό της

Την ώρα που τα παγόβουνα της Αρκτικής λιώνουν και χάνονται, η απομακρυσμένη πόλη Νάρσακ της Γροιλανδίας υφίσταται επίσης απώλειες στον πολιτισμό της, ο οποίος αφανίζεται μέσα σ' ένα μεταβαλλόμενο κλίμα. Ο μεγαλύτερος εργοδότης της Νάρσακ, ένα εργοστάσιο εκτροφής γαρίδων, έκλεισε πριν από λίγα χρόνια, αφού οι γαρίδες έφυγαν βόρεια για πιο ψυχρά νερά..