Διέρρευσαν τα ονόματα του κυκλώματος του Κολωνακίου – Επιστολή από Σταθοκωστόπουλο

Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 27 κατηγορούμενοι Τις αγοραπωλησίες του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στο Κολωνάκι κατέγραψαν οι κοριοί της αστυνομίας Διαβάστε τις κωδικές λέξεις που χρησιμοποιούσαν οι εμπλεκόμενοι Στα δημοσιογραφικά γραφεία των αστυνομικών συντακτών έχουν φτάσει ήδη, με μορφή διαρροών, τα ονόματα των παρουσιαστών, ηθοποιών, μοντέλων και επιχειρηματιών που φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα

Αυτοί είναι οι όμιλοι του Μουντιάλ 2018 Γαλαξίας αστέρων στο Κρεμλίνο όπου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Μόσχα η κλήρωση των ομίλων για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Στο Κρεμλίνο, όπου έγινε η διαδικασία, παρέλασε πλειάδα αστέρων του διεθνούς ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών και οι κορυφαίοι που έχει δει αυτός ο πλανήτης να… χαϊδεύουν τη στρογγυλή θεά.
Οι πιο ενδιαφέροντες όμιλοι είναι αυτοί που διασταυρώνονται ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες: ο 2ος με Πορτογαλία και Ισπανία,

Δεν «πέταξε» για Αθήνα η Κέρκυρα Στον «αέρα» το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Η αποστολή των «Φαιάκων» δεν πέταξε το μεσημέρι της Παρασκευής για την Αθήνα, απ' όπου είναι προγραμματισμένο να μεταβεί στην Τρίπολη, λόγω κακοκαιρίας. Νέα προσπάθεια το απόγευμα, αλλιώς όλα θα κριθούν το Σάββατο!
Μετ' εμποδίων φαίνεται πως θα φτάσει (αν φτάσει) στην Τρίπολη η αποστολή της Κέρκυρας. Οι «Φαίακες», αντιμετωπίζουν το μεσημέρι της Κυριακής τον Αστέρα και ήταν προγραμματισμένο να πετάξουν από το νησί για την Αθήνα

Η χειραψία που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περίμεναν

Γεμάτη φώτα και λάμψη ήταν η τελετή για την κλήρωση του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία. Λαμπεροί καλεσμένοι, υψηλά ιστάμενα ποδοσφαιρικά και πολιτικά πρόσωπα, όμορφες γυναικείες παρουσίες και ένα σπάνιο τρυφερό ενσταντανέ μεταξύ Πελέ και Μαραντόνα.
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και συνάντηση κορυφής. Μπορεί να έχουν βριστεί στο παρελθόν, αλλά ο Ντιέγο Μαραντόνα έσκυψε και φίλησε τον Πελέ, ο οποίος σε όλες τις φωτογραφίες κάθεται και δείχνει χαμογελαστός αλλά καταβεβλημένος. Μαζί τους ήταν και ο Βλάντιμιρ Πούτιν.