Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος με όπλο ένα Skoda Fabia R5 κατάφεραν όχι μόνο να τερματίσουν στην 62η εκδοχή του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις αλλά να ανέβουν στο βάθρο των νικητών!

Στη σύγχρονη εποχή του Ράλι Ακρόπολις δεν υπήρχε περίπτωση ούτε καν να... σκεφτείς πως ένα ελληνικό πλήρωμα μπορεί να ανέβει στο βάθρο των νικητών της γενικής κατάταξης.

Πόσο δε σε μία εποχή που οι αγώνες στην Ελλάδα έχουν χάσει την ποιότητά τους λόγω των οικονομικών εξελίξεων. Κόντρα λοιπόν στα δεδομένα, κόντρα σε όλα, κόντρα και στις προβλέψεις, ένα ελληνικό πλήρωμα έκανε το όνειρο εκατομμυρίων Ελλήνων φιλάθλων πραγματικότητα...

Νέα ντοκουμέντα: Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων του μακελειού. Πήγαιναν στην Άγκυρα για να φέρουν την ειρήνη

Ένα 9χρονο αγοράκι, μια γιαγιά, μια 19χρονη φοιτήτρια αλλά και υποψήφιοι βουλευτές. Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων της διπλής βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα

Προέρχονταν από κάθε γωνιά της χώρας, όμως πέθαναν μαζί. Η διπλή βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα στοίχισε την ζωή σε Τούρκους πολίτες κάθε κοινωνικής προέλευσης ή ηλικίας.

Η Ελλάδα η χειρότερη χώρα της Ε.Ε. για τους νέους

Η παγκόσμια οικονομική κρίση τελείωσε; Όχι για τους νέους. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εργασίας (ILO), οι νέοι σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται ακόμα να βρουν δουλειά.
Η σχετική έκθεση του ILO δείχνει ότι ο αριθμός των νέων ως ποσοστό στο παγκόσμιο εργατικό δυναμικό κατέγραψε άνοδο κατά 11,6% μεταξύ του 1991 και του 2014, καθώς αυξήθηκε αντίστοιχα η εγγραφή των νέων στα πανεπιστήμια και τα κολέγια.

Formula 1: «Τσάρος» στο ρωσικό Grand Prix o Χάμιλτον

Ο Γερμανός Νίκο Ρόσμπεργκ, μολονότι εκκίνησε πρώτος, αναγκάστηκε ν' αποχωρήσει στον 8ο γύρο, λόγω μηχανικής βλάβης, και δόθηκε έτσι η ευκαιρία στον «ομόσταυλο» του στη Μερτσέντες και παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιούς Χάμιλτον, να κατακτήσει την πρωτιά και στο γκραν πρι της Ρωσίας, στην πίστα του Σότσι.

Acropolis, ακυρώνεται η συνέχεια, πρωταθλητής ERC ο Kajetanowicz...Μας έκαναν περήφανους Αθανασούλας-Ζαγχαίος

Σε μία χωρίς προηγούμενο απόφαση, η οργανωτική επιτροπή του Acropolis ματαιώνει, αναβάλει, ακυρώνει τις ειδικές διαδρομές 7,8 και 9 και "τελειώνει" τον αγώνα μετά την ειδική 6 και το πρώτο σκέλος της Κυριακής, ανακυρήσσοντας άτυπα ακόμη Πρωταθλητή ERC τον Kajetanowicz.

TTIP: Η ασύμμετρη απειλή για τα τρόφιμα και το περιβάλλον...Βροντερό «όχι» από εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανούς στην TTIP

Το ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ παρουσιάζει το εγχειρίδιο του John Hilary «Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP): Χάρτα απορρύθμισης, επίθεση στην εργασία, κατάλυση της δημοκρατίας», που εξηγεί τα πάντα γύρω από την «αμαρτωλή» συμφωνία.

Απορρύθμιση στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων

Ο Mick Jagger, πίνει και χορεύει σε κλαμπ της Κούβας με ένα γκρουπ γυναικών γύρω του (Photos)

Μπορεί να έχει ήδη φτάσει τα 72, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον γερόλυκο της ροκ, Mick Jagger, να ξεσαλώνει σε κλαμπ. Ο τραγουδιστής των Rolling Stones, βρέθηκε στην Κούβα, στο Shangri La bar και ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να χορεύει με ένα γκρουπ γυναικών γύρω του.

Παγκόσμια μπίζνα μεταφοράς χρημάτων μέσω προσφύγων

Εντυπωσιακή η εξάρθρωση ενός καλά δικτυωμένου κυκλώματος Αφγανών και Αιγύπτιων διακινητών, οι οποίοι κρατούσαν φυλακισμένους σε ένα διαμέρισμα - τρώγλη στην 3η Σεπτεμβρίου 34 ομοεθνείς τους πρόσφυγες, ανάμεσά τους 12 παιδιά. 
 
Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αθηνών συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω

Οδήγησε το αυτοκίνητό του στον ωκεανό για να γλυτώσει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν (Video)

Ένας ύποπτος ληστείας, σκαρφίστηκε μία περίεργη μέθοδο για να γλυτώσει από την καταδίωξη των αστυνομικών.
Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο Περθ της Αυστραλίας, όταν η αστυνομία κυνηγούσε για περίπου δύο ώρες έναν ύποπτο για ληστεία. 

Τέλος το "πάρτι" για 5.000 υπαλλήλους και 404 φορείς του δημοσίου!

Είχαν συνδέσει το μισθό τους με αυτόν του γενικού γραμματέα και «αφαίμαζαν» το ελληνικό δημόσιο με τη συνενοχή (και συμμετοχή) των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Σε παράλληλο δρόμο και 404 φορείς του Δημοσίου με τους οποίους ουδείς ασχολήθηκε για να τους καταγράψει! 
 
Τα στοιχεία που αποκάλυψε σε δημοσιογράφους την Πέμπτη (08/10/2015) ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Πως έχουν διαμοιραστεί στο χάρτη Συρία και Ιράκ [χάρτες]

Στον χάρτη που σχεδίασε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μπορείτε να δείτε πώς έχει διαμορφωθεί ο έλεγχος των εδαφών στη Συρία και στο Ιράκ εξαιτίας του Ιερού Πολέμου (τζιχάντ) που μαίνεται σε αυτές τις δύο χώρες.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης για το αινιγματικό trailer Βαρουφάκη (Video)...Ο Βαρουφάκης αποκαλύπτει τον νέο πολιτικό φορέα

Αίσθηση έχει προκαλέσει το trailer που προαναγγέλλει τη δημιουργία κίνησης από τον Γιάνη Βαρουφάκη με τη συμμετοχή, μέχρι αυτή την ώρα 1101 ατόμων. Ανάμεσα στα άτομα αυτά και ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τη νέα κίνηση.