Δώδεκα μήνες στον βυθό στέλνουν την τιμή στα ουράνια...
Η σταθερή θερμοκρασία και η έλλειψη ηλιακού φωτός συνθέτουν το
ιδανικό περιβάλλον για την παλαίωση της σαμπάνιας, κάποιοι οίκοι της
Γαλλίας πηγαίνουν όμως το θέμα στα ακρότατα όριά του.
Κι αυτό γιατί παλαιώνουν τη σαμπάνια τους κάτω από το νερό!
Η M. Hostomme Abysse είναι μία από αυτές, η οποία περνά 12 μήνες στην υποθαλάσσια περιοχή έξω από τα ανοιχτά της νότιας Γαλλίας, μέσα σε ένα ατσάλινο σεντούκι.
Κι αυτό γιατί παλαιώνουν τη σαμπάνια τους κάτω από το νερό!
Η M. Hostomme Abysse είναι μία από αυτές, η οποία περνά 12 μήνες στην υποθαλάσσια περιοχή έξω από τα ανοιχτά της νότιας Γαλλίας, μέσα σε ένα ατσάλινο σεντούκι.