Ο καιρός της Καθαράς Δευτέρας Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου

Το οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό στη Νότια Ιταλία, ο «Κρέοντας», σαρώνει σήμερα κυρίως τα κεντρικά, ανατολικά και νότια τμήματα της με κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα.

Από αργά το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε σημαντική επιδείνωση του καιρού στο Ιόνιο και σε παράκτιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα.

Χιονίζει προς το Καρπενήσι, στα λευκά η Δυτική Φθιώτιδα

Στα λευκά ξύπνησαν το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018 πολλές περιοχές της Δυτικής Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας με υψόμετρο πάνω από τα 500 μέτρα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Από νωρίς το χιόνι στη Ράχη Τυμφρηστού έπεφτε πυκνό με αποτέλεσμα να χρειαστούν αλυσίδες για την ασφαλή οδήγηση και ενώ επιχειρούν συνεχώς μηχανήματα της Περιφέρειας.

Έντονη είναι η χιονόπτωση και προς την πλευρά της Φουρνάς, ενώ το χιόνι μέσα στο Καρπενήσι είναι λιγότερο.

Μακελειό σε σχολείο στη Φλόριντα:Τουλάχιστον 17 νεκροί

Δράστης ο 19χρονος πρώην μαθητής του σχολείου Νίκολας Κρουζ - Τον είχαν αποβάλει για «πειθαρχικούς λόγους - Συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα - Σοκαριστικό βίντεο με τους πυροβολισμούς
.Ένας νεαρός σκότωσε χρησιμοποιώντας ημιαυτόματο τουφέκι εφόδου 17 ανθρώπους και τραυμάτισε πολλούς άλλους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μέσα στο λύκειο στο οποίο είχε φοιτήσει και από το οποίο είχε αποβληθεί, στη νοτιοανατολική Φλόριντα –πριν παραδοθεί χωρίς να προβάλει αντίσταση λίγη ώρα αργότερα σε αστυνομικούς– προκαλώντας πανικό στους μαθητές, ορισμένοι από τους οποίους κρύφτηκαν μέσα στις τάξεις τους, ενώ άλλοι άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν.

Με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης το «Κρουσανιώτικο Καρναβάλι»

Με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, με την συνδιοργάνωση του Δήμου Μαλεβιζίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα " ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ" διοργανώνει και φέτος για πέμπτη χρονιά το Κρουσανιώτικο Καρναβάλι με θέμα : παραδοσιακά μουσικά όργανα και τίτλο: " Άρχισαν τα όργανα...".

Το καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί στον Κρουσώνα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Ώρα λήξης του καρναβαλιού υπολογίζεται, σύμφωνα με τον οργανωτή, στις 3 το μεσημέρι. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα είναι: οι λύρες,