Παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (Φωτό+Βίντεο)

Στην Αθήνα έχουν καταφθάσει αγρότες απ’όλη την Ελλάδα για τα πανελλαδικά συλλαλητήρια της Παρασκευής και του Σαββάτου (11:00), κατά του ασφαλιστικού. Η προσέλευση των αγροτών στην πρωτεύουσα σημαδεύτηκε από συγκρούσεις και επεισόδια με την αστυνομία.

Boeing 777-9X: Το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο

Το Boeing 777-9X είναι το μεγαλύτερο και πιο αποτελεσματικό δικινητήριο τζετ στον κόσμο. Η εταιρεία θα αρχίσει την παραγωγή του το 2017.

Ήδη έχουν παραγγελθεί 320 κομμάτια σύμφωνα με την εταιρεία και θα διαθέτουν μία ευρύχωρη καμπίνα και παράθυρα μεγαλύτερα ακόμη και από εκείνα του 787 Dreamliner της εταιρείας.


Στο εσωτερικό, το 777-9X θα φιλοξενεί τουλάχιστον 400 επιβάτες,

Δείτε το μεγαλύτερο «νεκροταφείο στρατιωτικών αεροπλάνων» στον κόσμο

Μαχητικά της εποχής του Ψυχρού Πολέμου ή ακόμα και του Πολέμου του Βιετνάμ, ακόμνα και τα βομβαρδιστικά B-52, που μπορούν να μεταφέρουν πυρηνικές βόμβες - Για πρώτη φορά μέσω δορυφόρου μπορεί κανείς να δει τα πάντα από ψηλά
Το μεγαλύτερο «νεκροταφείο στρατιωτικών αεροπλάνων» στον κόσμο, όπου βρίσκονται παροπλισμένα περισσότερα από 4.400 αεροσκάφη, βρίσκεται στην έρημο της Αριζόνα στις ΗΠΑ και πλέον μπορεί ο καθένας να το δει μέσω διαδικτύου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Μεγάλο «ντηλ» Σκλαβενίτη - Μαρινόπουλου

Στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας για τη δημιουργία νέας κοινής εταιρείας, με σκοπό τη λειτουργία και ανάπτυξη hypermarkets σε όλη την Ελλάδα, προχώρησαν ο όμιλος Σκλαβενίτης και ο όμιλος Μαρινόπουλος.

ΚΟΘ: “Έργα Μπετόβεν, Σοστακόβιτς και Χάυντν”

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης παρουσιάζει ένα εξόχως ενδιαφέρον πρόγραμμα τριών κορυφαίων δημιουργών, υπό τη μουσική διεύθυνση του Βασίλη Χριστόπουλου, ενός από τους πλέον αναγνωρισμένους Έλληνες μαέστρους των ημερών μας.
Η εργογραφία του Μπετόβεν εμπεριέχει πολλά αριστουργήματα από κάθε είδους σύνθεση, αλλά μόνο μία όπερα, τον Φιντέλιο, που κατά τα λεγόμενά του είναι το έργο που τον ταλαιπώρησε περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα

Μια Ιταλίδα στο Μαξίμου: Συνάντηση Τσίπρα - Μπολντρίνι

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την πρόεδρο της ιταλικής Βουλής Λάουρα Μπολντρίνι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κοινό μήνυμα ότι το προσφυγικό είναι ένα πρόβλημα που αφορά τις 28 χώρες της Ευρώπης, συνολικά, ένα πρόβλημα ευρωπαϊκό που πρέπει να αντιμετωπιστεί με κοινή ευρωπαϊκή πολιτική και όχι να βαραίνει μόνο ή κυρίως τους ώμους της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Σουηδίας, έστειλαν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος της ιταλικής Βουλής, Λάουρα Μπολντρίνι.

Τα παιχνίδια της μοίρας για τους τρεις αδικοχαμένους αξιωματικούς...Εντοπίστηκε η σορός και του κυβερνήτη του Agusta

 Εντοπίστηκε η σορός και του κυβερνήτη του Agusta
Ποιοί ήταν οι τρεις αξιωματικοί του μοιραίου ελικοπτέρου του ΠΝ που κατέπεσε στην Κίναρο. Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας.

Θρήνος και βαθιά οδύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και στις οικογένειές των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που αποτελούσαν το πλήρωμα του μοιραίου Αgusta Bell 212, το οποίο κατέπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη νησίδα Κίναρο κοντά στη Λέρο.

ΕΣΠΑ: Όλες οι προκηρύξεις για το 2016

Έγιναν γνωστές οι 4 νέες προκηρύξεις του νέου ΕΣΠΑ με στόχο την τόνωση της απασχόλησης και της οικονομίας. Μέσω τεσσάρων δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 θα πέσουν στην αγορά κονδύλια συνολικού ύψους 370 εκατομμυρίων ευρώ
Adtech Ad
Οι τέσσερις νέες δράσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», που ανακοινώθηκαν, αφορούν την ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας

Θεσσαλονίκη: Αυξήθηκαν κατά 4,86% οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της το 2015

Αύξηση 4,86% κατέγραψαν οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης το 2015 σε σχέση με το 2014, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ).

Ειδικότερα, 2.158.923 διανυκτερεύσεις σημειώθηκαν στα ξενοδοχεία της συμπρωτεύουσας το 2015 σε σχέση με  το 2014 (2.058.908 διανυκτερεύσεις).

Α. Τσίπρας: Λαϊκή επιταγή να βάλουμε τέλος στη διαπλοκή (Video)

"Είναι λαϊκή επιταγή να βάλουμε τέλος στη διαπλοκή και τη διαφθορά", τόνισε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για την αδειοδότηση των καναλιών. Πρόσθεσε μάλιστα ότι "έκαναν λάθος όσοι έσπευσαν να πουλήσουν εκδούλευση στους καναλάρχες λέγοντας ότι θα μας σταματήσουν".

Ο Α. Τσίπρας είπε ότι στήθηκε ένα σύστημα διαπλοκής, στο οποίο μέσα ενημέρωσης που έχουν μόνο ζημιές, δανειοδοτούνται από

Ν. Παππάς: Η επόμενη μέρα νομιμότητας θα βρει τη χώρα με τέσσερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας (vid)

Κατά την διάρκεια της συζήτησης για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες, ο υπ. Επικρατείας Ν. Παππάς κατηγόρησε την ΝΔ ότι δεν κάνει καμμία κουβέντα αυτοκριτικής και αναρωτήθηκε: «Είστε ικανοποιημένοι από το υπάρχον ραδιοτηλεοπτικό τοπίο;».

Ανέφερε επίσης ότι η Ελλάδα πρέπει να πάψει να είναι η μοναδική χώρα της Ευρώπη χωρίς επίσημη διαδικασίας αδειοδότησης των ΜΜΕ.

Στην Αθήνα οι αγρότες – Σημεία ελέγχου για να μην μπουν τα τρακτέρ (vid)

Σε εξέλιξη είναι η απόβαση των αγροτών όλης της χώρας στην Αθήνα. Το πρώτο μεγάλο ραντεβού έχει δοθεί στην Ομόνοια στις 17:00. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα, όπου θα κατασκηνώσουν για το διήμερο συλλαλητήριο. Επί ποδός η Αστυνομία, προκειμένου να μπλοκάρει την κάθοδο των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας. 
Σε εξέλιξη βρίσκεται διαμαρτυρία των αγροτών της Κρήτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,