Για πρώτη φορά … στή φόρα! Η λίστα με τα ΜΜΕ που έδωσαν διαφήμιση Eurobank, Alpha, Εθνική και Attica το 2015!

Η λίστα με τα μέσα ενημέρωσης που έλαβαν από τη Eurobank, την Alpha Bank και την Attica Bank ποσά για διαφήμιση δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σημειώνεται ότι αυτή η δημοσιοποίηση γίνεται για πρώτη φορά σε ότι αφορά τις συστημικές τράπεζες ( καθυστερεί προς στιγμήν η Τράπεζα Πειραιώς του κ Σάλλα ) στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με τις

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

Χειρόφρενο ανεβάζουν οι συγκοινωνίες αύριο και μεθαύριο λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων που προκήρυξαν σωματεία εργαζομένων σε μέσα μαζικής μεταφοράς, εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για ασφαλιστικό και φορολογικό στην Ολομέλεια της Βουλής.
Συγκεκριμένα, η Αθήνα την Παρασκευή και το Σάββατο θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, με τους εργαζόμενους να

Ιαπωνία Το «μπαλέτο» των drones στο όρος Fuji

Video: Τα drones χορεύουν στο νυχτερινό ουρανό με τη συνοδεία γιαπωνέζικης παραδοσιακής μουσικής.
Παρά το γεγονός ότι οι Ιάπωνες έχουν αρκετά αυστηρούς κανονισμούς σχετικά με τη χρήση των drones σε δημόσια χώρους από ιδιώτες, όταν πρόκειται για κάποιο θέαμα το επικροτούν με το παραπάνω.

Φινλανδία.Drift στο χιόνι με Porsche 918 Spyder

Video: Το τέρας των 887 ίππων κάνει πατινάζ στη Φινλανδία.
Ο οδηγός της Porsche 918 Spyder είπε να δοκιμάσει τις ικανότητες του αλλά και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του στο πάγο, κάτι που το Φιλόδικο έδαφος του πρόσφερε απλόχερα.

Ρωσία Φορτηγό χτύπησε θεατή στο Rally "Gold Kagan" ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ-- ΕΙΚΟΝΕΣ!

Video από το σοβαρό ατύχημα σε κρίσιμη κατάσταση της υγείας του άτυχου θεατή.
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του Rally "Gold Kagan" που διεξάγεται στη πόλη Astrakhan της Ρωσίας, μερικοί από τους θεατές

Κλέφτες, νταβατζήδες του λαού. Μικροί, ανίκανοι κυβερνήτες, και σεις, πρωταριστεροί Λαομπαίχτες

Δεν μας κλέψατε, μόνο, τον γλίσχρο μισθό μας. Την τιποτένια μας σύνταξη.
Κλέψατε και το δώρο του παππού για τα εγγόνια.
Στερήσατε το παιχνίδι των παιδιών μας, και την ξεγνοιασιά της παιδικής ηλικίας.

Κλέψατε, και τη μέρα της αμφίβολης χαράς, καθώς περιμέναμε τη σύνταξή μας, ξεροσταλιάζοντας στα ΑΤΜ, και τα μετρούσαμε, κι ήσαν ακόμη λιγότερα, τα λιγοστά ευρώ της άθλιας σύνταξης.

Ο πρώτος «μαραθώνιος» διαστημικών εφαρμογών ActInSpace στην Ελλάδα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Μαϊου..
Στις 20-21 Μαΐου το α2-innohub στην Αθήνα και το π1-innohub στην Πάτρα θα φιλοξενήσουν ένα δημιουργικό «μαραθώνιο» για φοιτητές, νέους επιστήμονες, μηχανικούς, προγραμματιστές και νέους επαγγελματίες, οι οποίοι θα συναγωνιστούν σε ομάδες στο πλαίσιο του παγκόσμιου διαγωνισμού ActInSpace για τη χρήση διαστημικών δεδομένων.

Συνεργασία της Alphabet με την Fiat Chrysler για αυτο-οδηγούμενα οχήματα

Τη συνεργασία της με την Fiat Chrysler ανακοίνωσε χθες η μητρική εταιρεία της Google Alphabet, κάτι που θα σηματοδοτήσει την επέκταση του στόλου αυτόνομων αυτοκινήτων.
Ο στόλος αυτοκινούμενων δοκιμαστικών αυτοκινήτων της Google πρόκειται σχεδόν να διπλασιαστεί με την προσθήκη 100 νέων μίνι-βαν Chrysler Pacifica Hybrid του 2017.

Ένα 10χρονο αγόρι «χάκαρε» το Instagram Έλαβε αμοιβή 10.000 δολαρίων αφού κατάφερε να βρει ένα σφάλμα

Αμοιβή 10.000 δολαρίων δόθηκε σε ένα 10χρονο αγόρι από τη Φινλανδία αφού κατάφερε να βρει ένα σφάλμα στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Instagram, η οποία παρέχει τη δυνατότητα λήψης, επεξεργασίας και κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο.
Το αγόρι, το οποίο στην ουσία δεν θα έπρεπε να μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία για ακόμα 3 χρόνια,

«Χρυσοί» οι 1.015 επιστήμονες που ανακάλυψαν τα βαρυτικά κύματα

Οι 1.015 επιστήμονες της ερευνητικής κοινοπραξίας LIGO (μεταξύ αυτών και πέντε ελληνικής καταγωγής) θα μοιραστούν συνολικά τρία εκατομμύρια δολάρια που συνοδεύουν το Βραβείο Breakthrough για την ανακάλυψη των βαρυτικών κυμάτων.
Οι τρεις επικεφαλής επιστήμονες που σχεδίασαν το πείραμα θα μοιρασθούν στα τρία ένα εκατομμύριο δολάρια.

Πώς βλάπτουν τη μνήμη μας οι κοινοποιήσεις στα κοινωνικά δίκτυα

Οι κοινοποιήσεις είναι κάτι που κάνουν λιγότερο ή περισσότερο όλοι οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Ωστόσο, η ανταλλαγή πληροφοριών με αυτόν τον τρόπο ίσως δημιουργεί «παρεμβολές» στη μνήμη μας και την ικανότητα μας να μαθαίνουμε πράγματα, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το να κάνει κάποιος retweet και να ανταλλάσσει πληροφορίες μέσω

Εταιρεία της Ινδίας υπόσχεται smartphone… με 13 δολάρια Φόβοι για ενδεχόμενη απάτη

Μετά το πολυσυζητημένο smartphone Freedom 251 το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το πιο φθηνό τηλέφωνο στον κόσμο με τιμή μικρότερη των 4 δολαρίων, μια ακόμη Android συσκευή, με το όνομα Docoss X1, από την Ινδία έρχεται να ταράξει τα νερά στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 13,3 δολαρίων.

Τα σκυλιά, τα παιδιά και τα μπουρλότα

Όπου φτωχός κι η μοίρα του, λέει ο λαός. Είναι λογικό να σκεφτούμε πρώτα την οικονομική φτώχεια που κατασπαράσσει ζωές επειδή δεν δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους να τραφούν, να ζεσταθούν, να μορφωθούν, να βρουν δουλειά και, κυρίως, την υγειά τους όταν αρρωστήσουν. Υπάρχει όμως και μια φτώχεια πολύ χειρότερη και εξίσου διαδεδομένη στην κοινωνία.

Νίκη Ερντογάν στη μάχη εξουσίας με τον Νταβούτογλου

Βαθαίνει το ρήγμα στις σχέσεις μεταξύ του Ταγίπ Ερντογάν και του Τούρκου πρωθυπουργού, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το πόστο του με έκτακτο συνέδριο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.
Ο Αχμέτ Νταβούτογλου αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του σε σημερινή συνέντευξη Τύπου μετά την χθεσινή έκτακτη συνάντηση του με τον Τούρκο πρόεδρο.

Ισπανικό περιπολικό σκάφος προσπάθησε να εμποδίσει το υποβρύχιο Florida να αγκυροβολίση στο Γιβραλτάρ,

ΜΟΣΧΑ, 5 Μαΐου -. RIA Novosti Ισπανικό περιπολικό σκάφος προσπάθησε να εμποδίσει το υποβρύχιο Florida με βαλλιστικούς πυραύλους να αγκυροβολίση στο Γιβραλτάρ, The Daily Mail
Η δημοσίευση σημειώνει ότι το πλοίο δύο φορές στάθηκε στο δρόμο του αμερικανικού υποβρυχίου, χωρίς να αφήσει να έρθει στην προβλήτα.

Ο Πούτιν σχεδιάζει να επισκεφθεί την Ελλάδα, την Κίνα, τη Λευκορωσία Μάιο και τον Ιούνιο

ΜΟΣΧΑ, 5 Μαΐου -. RIA Novosti Μια σειρά από συναντήσεις με ξένους ηγέτες είναι προγραμματισμένο με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τους προσεχείς μήνες, ιδίως, τις επισκέψεις στον αρχηγό του κράτους που απευθύνεται προς την Ελλάδα,

Ο Λαβρόφ καταδικάζει τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

Ο τουρκικός επεκτατισμός και οι συνεχείς παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο σε συνδυασμό με την ανεκτικότητα των ΝΑΤΟικών δεν μπορεί να οδηγήσουν σε τίποτα καλό, δηλώνει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σε εκτενή αποκλειστική συνέντευξη στο πρακτορείο ΡΙΑ ΝΟΒΟΣΤΙ.

Boeing 777X: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το μεγαλύτερο δικινητήριο επιβατηγό αεροσκάφος στον κόσμο

Ονομάζεται Boeing 777x και είναι το νέο όπλο της αμερικανικής εταιρίας. Βασισμένο στο 777, πετυχαίνει τις βελτιώσεις χάρη στον νέο κινητήρα GE9X της GE Aviation ενώ θα έχει και συνθετικά φτερά, μακρύτερα του 777 με πτυσσόμενα κάθετα winglets.

 Το ibtimes.co.uk μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το νέο αεροσκάφος.

Ο Ερντογάν την «ψώνισε» για τα καλά και είναι πραγματικά επικίνδυνος

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας και πρόεδρος του κυβερνώντος, ισλαμοσυντηρητικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Αχμέτ Νταβούτογλου φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποχώρηση και από τις δύο θέσεις, ουσιαστικά εξωθούμενος σε παραίτηση από τον πρόεδρο της Τουρκίας και ισχυρό άνδρα του ισλαμοσυντηρητικού στρατοπέδου Ταγίπ Ερντογάν.

Στις 16 Ιουνίου 2016 η Τουρκία βυθίζεται στο χάος και διχοτομείται – Διαβάστε γιατί!

Η συνταγματική επιτροπή του τουρκικού κοινοβουλίου ψήφισε την άρση της ασυλίας της πλειονότητας των Κούρδων βουλευτών που είναι μέλη της τουρκικής Βουλής.
Οι άρσεις των ασυλιών των Κούρδων βουλευτών αναμένεται να ψηφιστούν και από την ολομέλεια της Βουλής.
Ο Εγιούπ Ντορού, εκπρόσωπος του φιλοκουρδικού αριστερού κόμματος HDP στην Ευρώπη,

Φήμες για παραίτηση Νταβούτογλου. To κρίσιμο αποψινό ραντεβού με Ερντογάν

Φήμες περί παραίτησης του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον τουρκικό Τύπο ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη συνάντηση που του με τον πρόεδρο της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 6μμ Σημειώνεται ότι η συνάντηση αυτή είχε προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη αλλά επισπεύσθηκε χωρίς να έχει ανακοινωθεί ο λόγος ή με πρωτοβουλία ποιου «πήγε» νωρίτερα κατά μία ημέρα.

Facebook: Πού μπορεί να κρύβονται παλιά σας γραφόμενα που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση

Στην εποχή της «βασιλείας» των social media είναι πολύ εύκολο κάποιος, από απροσεξία ή αδιαφορία/ έλλειψη αντίληψης κινδύνου να χάσει τον έλεγχο των προσωπικών του πληροφοριών που βρίσκονται στο Διαδίκτυο. Όταν ξεκίνησαν το Facebook, το Twitter και τα άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, οι περισσότεροι τα είδαν ως άλλη μια μορφή των παλαιών chatrooms/ μέσων επικοινωνίας των παλαιότερων εποχών του Ίντερνετ,

Βρετανός αστροναύτης «μαγεύεται» με τα ελληνικά νησιά από το Διάστημα

"Υπέροχη θέα από τα Ελληνικά Νησιά" είναι η λεζάντα τις φωτογραφίας που έχει ανεβάσει στο λογαριασμό του στο Twitter ο Βρετανός αστροναύτης Tim Peake.
Ο Peak είναι ο πρώτος Βρετανός που πραγματοποιήσει αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Πράσινο φως από το ΚΑΣ για τις έρευνες πετρελαίου στο Κατάκολο

Σημαντικό βήμα για να προχωρήσει η έρευνα υδρογονανθράκων στην περιοχή του Κατακόλου αποτελεί η θετική γνωμοδότηση που έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), μετά από αντίστοιχη εισήγηση της Τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων.
AdTech Ad
Συγκεκριμένα οι όροι που έχει θέσει το ΚΑΣ στην ανάδοχο Energean Oil είναι απολύτως συμβατοί με τα δεδομένα του επενδυτικού σχεδίου.

Ψυχρός πόλεμος Μητσοτάκη και Παυλόπουλου

Το παρασκήνιο της δήλωσης Μητσοτάκη για τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σχετικά με το νόμισμα

Η πολιτική απόσταση που χωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Προκόπη Παυλόπουλο είναι γνωστή και οι πολιτικές διαφορές μεταξύ των δύο προσώπων είναι επίσης δεδομένες και έχουν εκφραστεί και στο πρόσφατο παρελθόν με ηχηρό τρόπο

10 jaw-dropping videos from the Fort McMurray wildfire ( picture+video )

More than 24 hours after a mandatory evacuation order was issued for the city of Fort McMurray, Alta., emergency responders are still attempting to gain control of the wildfire responsible for displacing tens of thousands of residents.
At least 1,600 homes had been destroyed as of Wednesday night, and despite the efforts of approximately 250 firefighters, 12 helicopters and 17 air tankers, a province-wide state of emergency remains in effect.

Καναδάς: Ολόκληρη η πόλη Φορτ Μακ Μάρεϊ απειλείται από μεγάλη πυρκαγιά

Μεγάλη ανεξέλεγκτη φωτιά προκάλεσε την απομάκρυνση 88.000 κατοίκων από τις εστίες τους, στην πετρελαϊκή πόλη Φορτ Μακ Μάρεϊ, στα δυτικά του Καναδά. Η φωτιά έχει ήδη καταστρέψει 1.600 οικήματα, ενώ οι τοπικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την πόλη.

Morgan Stanley: Η αξιολόγηση θα κλείσει – Αγοράστε ελληνικά ομόλογα

Η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος θα ολοκληρωθεί, παρά την αβεβαιότητα και θα ανοίξει το δρόμο για μείωση του χρέους. Αυτή είναι η κατηγορηματική πρόβλεψη του οίκου αξιολόγησης Morgan Stanley.
Επίσης η έκθεση της Morgan Stanley προβλέπει την ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, άρση των capital controls και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Eurogroup τη Δευτέρα με μενού και το Ελληνικό χρέος

Η βιωσιμότητα του Ελληνικού  χρέους αναμένεται να συζητηθεί για πρώτη φορά επισήμως σε επίπεδο υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, στο έκτακτο Eurogroup της 9ης Μαΐου στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Υποστηρίζουμε τον Ασάντ αλλά δεν είναι σύμμαχός μας, δήλωσε ο Λαβρόφ

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ήθελε να συμπεριληφθούν θέσεις του Μετώπου Υποστήριξης (Τζαμπχάτ αλ Νούσρα, ο βραχίονας της αλ Κάιντα στη Συρία) στην εκεχειρία στο Χαλέπι της Συρίας, όμως αυτό απορρίφθηκε ως απαράδεκτο, δήλωσε σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Όχι στην υποψηφιότητα Τραμπ λένε οι δύο πρώην πρόεδροι της οικογένειας Μπους

Δε θα παρέχουν πολιτική στήριξη στον Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσαν οι δύο πρώην πρόεδροι της οικογένειας Μπους.
Η οικογένεια Μπους είναι γνωστή για τη στήριξη που παρέχει στους υποψήφιους προέδρους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, καθώς είχε εκδηλώσει την υποστήριξή της στους πέντε τελευταίους προεδρικούς υποψηφίους των Ρεπουμπλικάνων.

«Ανεξέλεγκτος» ο Τραμπ, σύμφωνα με την Κλίντον

Η Χίλαρι Κλίντον, η επικρατέστερη διεκδικήτρια του χρίσματος των Δημοκρατικών ώστε να είναι η υποψήφια του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, υποστήριξε σήμερα Τετάρτη ότι οι Αμερικανοί ψηφοφόροι δεν πρέπει να επιλέξουν έναν αναξιόπιστο υποψήφιο, αναφερόμενη στον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ.

Champions League: Στον τελικό η Ρεάλ, μαδριλένικος «εμφύλιος» στο Μιλάνο (video)

Η Ρεάλ έκλεισε θέση στον τελικό του Champions League που θα γίνει στο Μιλάνο στις 28 του μήνα, όπου θα αντιμετωπίσει την μισητή συμπολίτισσα, Ατλέτικο.
Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά στον τελικό, το 2014, με την Ρεάλ να νικάει στην παράταση, πανηγυρίζοντας το 10ο τρόπαιο στο θεσμό.

Η Ελλάδα τηρεί τις υποχρεώσεις της για μεταρρυθμίσεις, τόνισε ο Αυστριακός ΥΠΟΙΚ

Η Ελλάδα τηρεί τις υποχρεώσεις της ως προς τις μεταρρυθμίσεις και εάν δεν τις τηρούσε δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν οι πληρωμές από τον ESM, τόνισε ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών Χανς Γεργκ Σέλινγκ, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην Επιτροπή Προϋπολογισμού της αυστριακής Βουλής.

Αποκαλυπτική η απάντηση του υπ. Υγείας για την υπόθεση των ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ

“Αυτοκτονικές τάσεις παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το κύκλωμα της διαπλοκής που λυμαινόταν τόσα χρόνια τα χρήματα του ελληνικού λαού. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι αλλεπάλληλες δημοσιοποιήσεις θεμάτων που πραγματικά φανερώνουν τη σήψη της κρατικής μηχανής τα τελευταία 40 χρόνια”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, όπου σημειώνεται επίσης, ότι «αν η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Το Βερολίνο «χαλαρώνει» τους κανόνες για τη χρήση κάνναβης

Η γερμανική κυβέρνηση έδωσε σήμερα Τετάρτη το πράσινο φως για την χαλάρωση των κανόνων χρήσης κάνναβης από τους σοβαρά ασθενείς, με αφετηρία τον επόμενο χρόνο, στην περίπτωση που οι πάσχοντες δεν διαθέτουν άλλες θεραπευτικές επιλογές.
Η αποξηραμένη κάνναβη και τα εκχυλίσματα κάνναβης θα είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία έπειτα από συνταγογράφηση,

Στις εταιρείες Renco και ΤΕΡΝΑ η σύμβαση για τους Σταθμούς Συμπίεσης του ΤΑΡ

Η κοινοπραξία των εταιριών Renco (Ιταλία) και ΤΕΡΝΑ (Ελλάδα) ανέλαβε την σύμβαση «Μελέτη, Προμήθεια και Κατασκευή των σταθμών συμπίεσης του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP», όπως ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη η εταιρία.

«Κακό βαθμό» δίνει στον Βέλγο πρωθυπουργό Σαρλ Μισέλ η Ευρώπη

«Κακό βαθμό» δίνει στον Βέλγο πρωθυπουργό Σαρλ Μισέλ η Ευρώπη εξαιτίας των ισχνών οικονομικών επιδόσεων της κυβέρνησής του αναφέρει ο σημερινός βελγικές Τύπος με την εφημερίδα De Standaard να θεωρεί ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Βέλγιο βρίσκεται ενώπιον του κινδύνου μιας νέας αύξησης του δημοσιονομικού ελλείμματος στο 3% για το 2017.

«Παρελθόν» το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ

H Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) διακόπτει την παραγωγή τραπεζογραμματίων ονομαστικής αξίας 500 ευρώ ωστόσο τα κυκλοφορούντα χαρτονομίσματα θα συνεχίσουν να γίνονται αποδεκτά ως μέσα πληρωμών.
Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η ΕΚΤ, το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας αποφάσισε να σταματήσει την