H «µάχη των Αλπεων» για τον πλούτο των τραπεζών

Την ίδια στιγµή που στην Ελλάδα η κοινή γνώµη εξακολουθεί να «βουίζει» από τις αποκαλύψεις του ελληνικής καταγωγής ελβετού βουλευτή Ιωσήφ Ζησιάδη..

Η ψηφιακή τηλεόραση στη Δυτική Ελλάδα

Ξεκίνησε Τήν, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, η μετάδοση ψηφιακού σήματος των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας από το κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Digea από σήμερα οι κάτοικοι μιας μεγάλης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας θα μπορούν να..

Εύα Μέντες Γιατί είναι διάσημη;

Η Εύα Μέντες γεννήθηκε στο Miami της Florida και οφείλει την εμφάνισή της στα κουβανέζικα γονίδια των γονιών της. Η ίδια μεγάλωσε στο Los Angeles με τη μητέρα της, μετά το διαζύγιο..

Έλενα Παπαβασιλείου Γιατί είναι διάσημη;

Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι αναμφισβήτητα η πιο hot Ελληνίδα παρουσιάστρια. Δεν υπάρχει άντρας που να μην ξεκινάει την ημέρα του ρίχνοντας μια ματιά στο πρωινό του Alpha «Πάνω στην Ώρα». Όμορφη, χαμογελαστή και σέξι με το πλούσιο..

Dannii Minogue

Η Danielle Jane «Dannii» Minogue γεννήθηκε στη Μελβούρνη από τον Ron Minogue, λογιστή στο επάγγελμα, με Ιρλανδική καταγωγή και την Carol Jones μία χορεύτρια από την..

Kim Cattrall Γιατί είναι διάσημη;

Η Kim Victoria Cattrall, ή αλλιώς το sex machine του Sex & the City κατάγεται από τη Βρετανία, κι αν ακόμα δεν κατάλαβες σε ποια αναφέρομαι, σπεύδω να σε ενημερώσω ότι πρόκειται για τη Samantha Jones της παραπάνω τηλεοπτικής σειράς της HBO και μετέπειτα ταινίας με sequel παρακαλώ.
Η Kim μπορεί να γεννήθηκε στο Mossley Hill του Liverpool, αλλά στην ηλικία των τριών μόλις..

Όλγα Φαρμάκη Το Πρόσωπο της ημέρας

Το "φάρμακο" στην ανδρική λίμπιντο! Θυμόμαστε τις πιο καυτές πόζες της καυτής Όλγας Φαρμάκη...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..

Γιατί η Kate Moss ...ξέρει να γδύνεται!

Μετά τη γυμνή της φωτογράφηση για το ημερολόγιο της Pirelli, η Kate Moss ξαναγδύνεται για χάρη των κοσμημάτων της, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα τατουάζ της..

Η Jennifer Aniston είναι και επίσημα σέξι!

H πιο "καυτή" λίστα είναι γεγονός... Το αντρικό περιοδικό Men's Health, για τα μάτια μας μόνο, δημοσίευσε την λίστα με τις εκατό πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών...

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων η Lady Gaga

Ακόμα μία εκκεντρική εμφάνιση, έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα, της τραγουδίστριας, Lady Gaga. Αυτή τη φορά, αιτία για την εμφάνισή της, ήταν τα..

Συλλαμβάνονται επ 'αυτοφώρω!

•Σάντρα Μπούλοκ και Heidi Klum είχε νύχτα κοριτσιών έξω, πάρτι με μια ομάδα φίλων στο τρελοκομείο Beacher υπάρχει μέσα στο Hollywood Roosevelt Hotel μέχρι σχεδόν 2 π.μ. Η gal φιλαράκια κάθισαν  σέ ένα τραπέζι πίσω και έπιναν..

Συλλαμβάνονται επ 'αυτοφώρω!

 On-πάλι ζευγάρι Justin Timberlake και Jessica Biel μπορεί να ήταν στο Λας Βέγκας για το 2011 ο Justin Timberlake Νοσοκομείο του Shriners για Παιδιά Open εκδήλωση του γκολφ, αλλά οι δύο κατάφεραν να Βρούν χρόνο για ένα γλυκό δείπνο. Το ζευγάρι εθεάθη στο Ocean Μάστρο του Club, σέ τραπεζαρία μαζί με άλλους έξι ανθρώπους. Timberlake και Biel θεωρήθηκαν «κάθονται κοντά μεταξύ τους," Ένας θεατής, λέει. Μετά το γεύμα τους οι δύο περπάτησαν Καί έφυγαν μαζί
πηγη

Britney Spears γιορτάζει 30 χρόνια μια εβδομάδα.αργότερα.

"Έχοντας Kάνει μία εκπληκτική Σεζόν Καί Φτάνοντας στο τέλος της περιοδείας Της. Kαί Αφού Εσβησε Τά Περίπου 30,Κεράκια Της Μαζί
Μέ τόν Jason Trawick 39 Ετών Εφυγε Γία Πουέρτο Ρίκο.Γιά να Ξεκουραστή
.



πηγη

Θα τραγουδήσει ζωντανά το νέο της τραγούδι Στη σκηνή του «Dancing On Ice» απόψε η Έλενα Παπαρίζου

Μια μεγάλη έκπληξη μας ετοιμάζει στο αποψινό live του «Dancing On Ice»! Η..

Καϊμακτσαλάν: Ο... καθ' ημάς βόρας

Χρειάζεται τύχη να σταθείς σε μία από τις κορυφές του Βόρα (Καϊμακτσαλάν) και να ατενίσεις τη γύρω περιοχή χωρίς ομίχλη..

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: ΠΟΪΑΝΑ ΜΠΡΑΣΟΒ-ΣΙΝΑΪΑ

Το πιο δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο της Ρουμανίας βρίσκεται μόλις 12 χιλιόμετρα από την πόλη Μπρασόβ που διατηρεί μέχρι σήμερα το παραδοσιακό χρώμα τρανσυλβανικού χωριού.


Στο χιονοδρομικό θα βρείτε πίστες που εκτείνονται σε μήκος 20 χιλιομέτρων και σύγχρονες εγκαταστάσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν τις αντίστοιχες της Δυτικής Ευρώπης
Στο χιονοδρομικό θα βρείτε πίστες που εκτείνονται σε μήκος 20 χιλιομέτρων και σύγχρονες εγκαταστάσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν τις αντίστοιχες της Δυτικής Ευρώπης..

Χτισμένο σε υψόμετρο 925 μ. το Μπάνσκο είναι μια μικρή πολιτεία με καλοδιατηρημένα κτίρια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

Στο Μπάνσκο θα βρείτε πολλές μέτριας δυσκολίας πίστες
Στο Μπάνσκο θα βρείτε πολλές μέτριας δυσκολίας πίστες..

ΙΤΑΛΙΑ: ΒΑΛ ΝΤΙ ΦΙΕΜΕ-ΜΑΝΤΟΝΑ ΝΤΙ ΚΑΜΠΙΛΙΟ-ΚΟΡΤΙΝΑ ΝΤ' ΑΜΠΕΤΣΟ

Η περιοχή Βαλ ντι Φιέμε είναι γνωστή στους φανατικούς του αθλήματος γιατί συνδυάζει την εξερεύνηση των χιονισμένων πλαγιών με μια ποικιλία ορεινών δραστηριοτήτων όπως περπάτημα και ποδηλασία σε πανέμορφα μονοπάτια..

ΕΛΒΕΤΙΑ: ΣΕΝ ΜΟΡΙΤΣ-ΓΚΣΤΑΑΝΤ-ΖΕΡΜΑΤ

ΣΕΝ ΜΟΡΙΤΣΚοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα σε παραμυθένιο αλπικό τοπίο. Το διάσημο ελβετικό θέρετρο φιλοξενεί εδώ και 150 χρόνια..

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΥΣ Η Μπάρτσα υπέταξε ξανά τη Ρεάλ

«Πελάαααααατες μου»!
Ονειρικό ξεκίνημα έκανε στο ντέρμπι η Ρεάλ. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, στα 23 δευτερόλεπτα..

«Αποβολή του Μέσι στο 43'» [ KATI ΘΥΜΙΖΕΙ?] ΕΛΛΑΔΑ...........

«Επρεπε να αποβληθεί στο 43' ο Μέσι». Αυτή την άποψη διατύπωσε στο «Radio Marca» ο σχολιαστής διαιτησίας και πρώην ρέφερι, Αντουχάρ Ολιβερ..

«Η Ρεάλ στα... τέσσερα»

Χωρισμένη στα… δύο παραμένει η Ισπανία, λίγες ώρες μετά το σφύριγμα της λήξης του ντέρμπι στο Μπερναμπέου.. 

Μουρίνιο: «Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Υπερασπίστηκε τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά από το τέλος του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα..

Το Clasico με αριθμούς!

210 αγώνες πέρασαν από τη μέρα που η Mπαρτσελόνα δεν είχε υπέρ της την κατοχή μπάλαΣ σε επίσημο ματς. Hταν η ήττα από τη Pεάλ στη Mαδρίτη τον Mάιο του 2008. Eχασε 4-1, με κατοχή μπάλας 55-45 υπέρ των νικητών..

Έτσι "αιχμαλώτισαν" το αμερικανικό Stealth UAV οι Ιρανοί

Η πρόσφατη «κατάρριψη» του αμερικανικού UAV RQ-170 Sentinel πάνω από το Ιράν αποτέλεσε ένα τεράστιο πλήγμα για το κύρος των ΗΠΑ και της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας. Το Ιράν μία χώρα χωρίς ανεπτυγμένη..

Εξόντωση Σομαλών πειρατών με τα Gatling πυροβόλα των Zubr (βίντεο)

Τρία ακόμη ρωσικά πλοία αναχωρούν από τις βάσεις τους στον Ειρηνικό ωκεανό με κατεύθυνση την..

"Μήνυμα" Συρίας προς Τουρκία με εκτόξευση βαλλιστικού βλήματος!


Η Συρία φαίνεται ότι δεν έχει καμία διάθεση να γίνει ... Λιβύη και πριν από μερικά 24ωρα πραγματοποίησε αιφνιδιαστικά..

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ]Τουρκία προφίλ της χώρας

Μόλις το κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η σύγχρονη κοσμική δημοκρατία ιδρύθηκε το 1920 από τον εθνικιστή ηγέτη τον Κεμάλ Ατατούρκ..

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Κροατία προφίλ της χώρας

Διακήρυξη ανεξαρτησίας της Κροατίας το 1991 ακολουθήθηκε από τέσσερα χρόνια πολέμου και το καλύτερο μέρος της δεκαετίας του αυταρχικού εθνικισμού υπό τον πρόεδρο Φράνιο Τούτζμαν..

Mαγευτική περιπλάνηση στο "Γνωστό Σύμπαν" (βίντεο)

Το μεγαλείο του Σύμπαντος αποκαλύπτεται μέσα από το καινούργιο φιλμ του Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, που δημιούργησαν οι Michael Hoffman (παραγωγός) και Carter Emmart (σκηνοθέτης) χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του «Ψηφιακού Συμπαντικού Άτλαντα» του μουσείου, σύμφωνα με τη χαρτογράφηση των αστροφυσικών.
Η μαγευτική περιπλάνηση ξεκινάει από τα Ιμαλάια και φτάνει μέχρι τα όρια του «Γνωστού Σύμπαντος»,περνώντας μέσα από γαλαξίες, και ολοκληρώνεται με την επιστροφή στον πλανήτη Γη.

πηγη

Η "περιέργεια" της ΝASA πάει... Άρη (βίντεο)

Το ρομπότ ονόματι Curiosity ("περιέργεια"), το οποίο η NASA αποστέλλει στον κόκκινο πλανήτη το απόγευμα του Σαββάτου (17.06 ώρα Ελλάδος), έχει ως αποστολή να..

Το κόκκινο φεγγάρι μιας θεαματικής ολικής έκλειψης (βίντεο ΝΑSA)

«Κόκκινη» θα γίνει λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, η Σελήνη, λόγω ολικής έκλειψης. Ο φυσικός..

Βίντεο: Η πρόσδεση του Soyuz στον Διαστημικό Σταθμό

Με πλήρωμα δύο Ρώσους κοσμοναύτες και έναν Αμερικανό αστροναύτη το διαστημικό σκάφος Soyuz έφτασε σήμερα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό..