ΣΤΟ G20 Σάλος για τη χλιδάτη διαμονή των ηγετώ

Στο στόχαστρο του Τύπου και των χρηστών του Ιντερνετ για τις αλόγιστες δαπάνες στη σύνοδο του G20 στις Κάνες έχουν μπει οι παγκόσμιοι ηγέτες, τα συνολικά έξοδα για τη διαμονή των οποίων υπολογίζονται στο 1 εκατ. ευρώ.

Η διαμονή του Σαρκοζί στο πεντάστερο «Majestic» στοίχισε 38.500 ευρώ τη βραδιά, ενώ ο Ομπάμα έμεινε στη σουίτα της Γκρέις Κέλι στο «Carlton» με 36.000 ευρώ τη βραδιά
Η διαμονή του Σαρκοζί στο πεντάστερο «Majestic» στοίχισε 38.500 ευρώ τη βραδιά, ενώ ο Ομπάμα έμεινε στη σουίτα της Γκρέις Κέλι στο «Carlton» με 36.000 ευρώ τη βραδιά..

VIDEO F1 - GP Abu Dhabi: Δείτε τη 14η pole position του Vettel | αγωνες , f1 , ειδησεις | wheels.e-go.gr

VIDEO F1 - GP Abu Dhabi: Δείτε τη 14η pole position του Vettel | αγωνες , f1 , ειδησεις | wheels.e-go.gr

F1 2011 αποτελέσματα Abu Dhabi

Abu Dhabi Grand Prix

Yas Marina Circuit, Κυριακή 13 Νοέμβρη 2011 Race
Θέση Χώρα Οδηγός Αριθμό αυτοκινήτων Ομάδα Θέση του Grid Χρόνος Φυλή Σημεία
1 Μεγάλη Βρετανία Lewis Hamilton 3 McLaren-Mercedes 2 1:37:11.886 25
2 Ισπανία Fernando Alonso 5 Ferrari 5 1:37:20.343 18
3 Μεγάλη Βρετανία Τζένσον Μπάτον 4 McLaren-Mercedes 3 1:37:37.767 15

Ινδικό Grand Prix

Noida, την Κυριακή, 30 Οκτώβρη 2011 Race
Θέση Χώρα Οδηγός Αριθμό αυτοκινήτων Ομάδα Θέση του Grid Χρόνος Φυλή Σημεία
1 Γερμανία Sebastian Vettel 1 Red Bull-Renault 1 1:30:35.002 25
2 Μεγάλη Βρετανία Τζένσον Μπάτον 4 McLaren-Mercedes 4 1:30:43.435 18
3 Ισπανία Fernando Alonso 5 Ferrari 3 1:30:59.303 15

«Τώρα εσείς με πιστεύετε; Beyoncé σιωπές φήμες εγκυμοσύνης φάντασμα με μια πληρέστερη εικόνα

Οι επικριτές ισχυρίζονται ότι δεν είναι έγκυος, αλλά η φωτογραφία της Beyoncé παρουσιάζη μια διαφορετική πλευρά της.ιστορίας.Φορώντας ένα μεγάλο γκρι και το χιόνι-λευκό..

Έκλεψε την παράσταση η Σακίρα στα Grammy

Η Σακίρα έκλεψε τις εντυπώσεις στα βραβεία  Γκράμι για την Λάτιν μουσική, που δόθηκαν στο Λας Βεγκας. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με διαφορετικές τουαλέτες, τη μία πιο εκθαμβωτική από την άλλη.



Τα φλας άστραψαν και η Σακίρα χαμογέλασε στους φωτογράφους. Η Κολομβιανή έβαλε μια χρυσή στράπλες μάξι τουαλέτα και έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή. Το..

Εξαλλη η Μαντόνα για τη διαρροή

Εξαλλη είναι η Μαντόνα για τη διαρροή στο διαδίκτυο ενός καινούργιου τραγουδιού της, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη..

'Formula 1,Superb Χάμιλτον κερδίζει στο Abu Dhabi

Madonna: «Δεν ξύριζα τις μασχάλες μου»

Μπορεί να είναι η βασίλισσα της ποπ και ό, τι θέλει με ένα της νεύμα να είναι στα πόδια της, όμως η Madonna δεν ήταν πάντα τόσο δημοφιλής…


Η 53χρονη τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως στο σχολείο τα αγόρια την χλεύαζαν και την πείραζαν… «Τα αγόρια στο σχολείο με κορόιδευαν. Με αποκαλούσαν τριχωτό τέρας»δήλωσε σε συνέντευξή της στο U.S. Harper´s Bazaar..

Μια 22χρονη... κούρεψε την Bank of America

Δημιουργώντας ένα "ποτάμι" διαμαρτυρίας στο Διαδίκτυο, η υποαπασχολούμενη κοπέλα ανέτρεψε τα σχέδια της αμερικανικής τράπεζας, που σκόπευε να επιβάλει μηνιαίο χαράτσι 5 δολαρίων στους κατόχους πιστωτικών καρτών

Σε λαϊκή ηρωίδα αναδείχτηκε η Μόλι Κάτσπολ, η οποία υποχρέωσε την Bank of America να μην προχωρήσει στην επιβολή μηνιαίου χαρατσιού ύψους 5 δολαρίων σε κατόχους πιστωτικών καρτών.
Σε λαϊκή ηρωίδα αναδείχτηκε η Μόλι Κάτσπολ, η οποία υποχρέωσε την Bank of America να μην προχωρήσει στην επιβολή μηνιαίου χαρατσιού ύψους 5 δολαρίων σε κατόχους πιστωτικών καρτών.
Oταν στα τέλη του Σεπτεμβρίου η αμερικανική τράπεζα Bank of America ανακοίνωσε πως θα..

ΔΥΟ ΘΕΑΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ Τραγωδία σε ράλι του Βελγίου

Δύο θεατές έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν αυτοκίνητο, το οποίο μετείχε στο Ράλι Κοντρόζ, που διεξάγεται στο Βέλγιο βγήκε από το δρόμο, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αυτόπτες.

Τραγωδία σε ράλι του Βελγίου
Οι διοργανωτές του αγώνα επιβεβαίωσαν τους δύο θανάτους, με θύματα έναν άνδρα 50 ετών και μια 20χρονη γυναίκα, της οποίας η αδελφή και η μητέρα συγκαταλέγονται στους τραυματίες. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν..

Πιπεράτο σποτ από Πούτιν στη μάχη της κάλπης

Με μια ερωτικά φορτισμένη τηλεοπτική διαφήμιση, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και το κυβερνών κόμμα της "Ενωμένης Ρωσίας" προσπαθούν να τονώσουν την πολιτική λίμπιντο των Ρώσων ψηφοφόρων (κυρίως των νέων σε ηλικία) εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Δεκεμβρίου, των πρώτων που πραγματοποιούνται μετά την ανταλλαγή ρόλων μεταξύ Πούτιν και Μεντβέντεφ. Υπενθυμίζεται πως, όπως ανακοινώθηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, οι δύο ισχυροί άνδρες συμφώνησαν να αλλάξουν θέσεις: ο πρωθυπουργός Πούτιν θα διεκδικήσει την..

ΦΟΡΟΥΜ APEC, ΧΑΒΑΗ Συνομιλίες Ομπάμα με Μεντβέντεφ - Ζιντάο.

Οσο αφορά στο αμυντικό πυραυλικό σύστημα που βσίζεται στην Ευρώπη, για το οποίο οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν έκ διαμέτρου αντίθετη πολιτική, ο πρόεδρος Μεντβέντεφ δήλωσε ότι..

Παραιτήθηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Την παραίτηση του υπέβαλε πριν από λίγο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά την ψήφιση των μέτρων λιτότητας σήμερα το απόγευμα από την ιταλική βουλή, θέτοντας παράλληλα συγκεκριμένους όρους για τη στήριξη, από μέρους της κεντροδεξιάς, μιας νέας..

Εγινε η τελετή . αφής της Μαραθώνιας φλόγας

Η απειλή της βροχής και το τσουχτερό κρύο δεν αποτέλεσαν εμπόδιο ώστε πλήθος κόσμου, εθελοντών, αλλά και σημαντικών προσωπικοτήτων να δώσουν δυναμικό "παρών" στην τελετή..

Κάιρο: Η πόλη των 100 μιναρέδων Εικόνες διαφορετικές, εικόνες πολύχρωµες και... πολύβουες. Το σίγουρο είναι πως η πρωτεύουσα της Αιγύπτου δεν σε αφήνει να πλήξεις.

Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον μαραθώνιο

Ο 29ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών είναι γεγονός. Ολα είναι έτοιμα και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου πάνω από 19.000 δρομείς θα λάβουν θέση στην εκκίνηση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τη χώρα, στο οποίο λαμβάνουν μέρος..

Είναι Selena, η ανθρώπινη ασπίδα για τόν Justin Bieber ωθεί φίλη Gomez στο προσκήνιο, όμως ο ίδιος κρύβετε πίσω της στο Λονδίνο

Μπορεί να φαίνεται ιπποτικός να αφήσει την κυρία πάει πρώτα.
Αλλά Justin Bieber φαίνεται να χρησιμοποιεί την Selena Gomez ως ανθρώπινη ασπίδα. Αφήνοντας  ραδιοφωνικό σταθμό Kiss FM στο Λονδίνο, με τον τραγουδιστή μωρό φημολογείται ότι θα είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο  για μια εμφάνιση στο X-Factor.

Αντί να νιώθη τά φώτα της δημοσιότητας , 17-year-old Bieber καθησε πίσω Απώ Ενα κάθισμα και αφήστε τη φίλη του να χαράξει..

Demi Lovato Νέα Εικόνα Μαλλιών Όλλα στό Κόκκινο

Demi Lovato έχει αρχίσει μια νέα πορεία στη ζωή της και ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνουμε αυτό από ό, τι με κάνει πάνω, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτή η νέα τρίχα πού εκανε Demi ήταν η σωστή επιλογή, ξέρω κόκκινο κεφάλι είναι τόσο σέξι, ι, τι νομίζεις;19 χρονών Demi Lovato έγραψε μερικές φωτογραφίες της που φαίνεται τόσο σέξι με ένα νέο ύφος τρίχας, είπε αντίο στην καστανά μαλλιά της και να αγκαλιάσει sexiness της με κόκκινα..

Όλα στην φόρα για την Miss Colombia Catalina Robayo η οποία δεν φόρεσε βρακάκι...!!!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ




 ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ








 ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ








 VIDEO








  ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ..

Megan Fox,Μια από τις πιο σέξυ αμερικάνιδες ,

Μια από τις πιο σέξυ αμερικάνιδες ηθοποιούς, θεωρείται η Megan Fox και βρίσκεται συχνά στις λίστες των αντρικών περιοδικών Μaxim και FHM του οποίου οι αναγνώστες την είχαν ψηφίσει, πιο σέξυ γυναίκα του κόσμου.

Η Megan Fox προστέθηκε στο καστ της ταινίας "Friends With Kids" και θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Adam Scott, Jon Hamm και Kristen Wiig. Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει η Jennifer Westfeldt, η οποία μάλιστα υπογράφει και το..

Η Κλώντια είναι Πολωνή

Η Κλώντια Ελ Ντούρς παρά το εξωτικό της στυλ και το μελαχροινό της χρώμα κατάγεται από την Πολωνία. Συγκαταλέγεται στα τοπ μόντελ της χώρας, και έχει κάνει φωτογραφήσεις για εσώρουχα και σέξυ φωτογραφήσεις για αντρικά περιοδικά, δηλαδή το Playboy, όχι μόνο της Πολωνίας αλλά και των γειτονικών χωρών.

πηγη

Η Γκαμπριέλα αγαπά τον Μπερλουσκόνι

Η Γκαμπριέλλα Καρλούτσι είναι ακόμη μία ωραία παρουσιάστρια και τηλεπερσόνα που ενίσχυσε με την παρουσία της την κοινοβουλευτική ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Αυτό όμως μέχρι χθες. Η βουλευτίνα και τηλεπαρουσιάστρια Γκαμπριέλλα Καρλούτσι αποφάσισε χθες να διαχωρίσει την θέση της από τον «Λαό της Ελευθερίας» και να προσχωρήσει στην κοινοβουλευτική ομάδα του κεντρώου κόμματος Udc..

Η Eιρήνη στο Playboy Σερβίας

Η Ειρήνη Κεβεζέ είναι η αναπληρωματική playmate του 2010, η οποία συμμετείχε στο..

Η Κία φιλοσοφεί τη ζωή

H αμερικανίδα Κία Ντρέιτον, είναι από την Αταλάντα, ασχολείται με το μόντελινγκ από την ηλικια των 3 ετών και έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις για το αμερικάνικο Playboy.
Οπως εξομολογείται είναι κόρη ιεροκήρυκα και έχει φιλοσοφήσει από μικρή τη ζωή της. Είναι ελεύθερο πνεύμα, της αρέσουν τα ταξίδια και τα αποφασίζει..