BLACK SABBATH Η... μαύρη τετράδα επιστρέφει


41 χρόνια μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους και έξι μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα, οι θρύλοι του χέβι μέταλ έρχονται την 1η Ιουλίου στο Rockwave Festival
Στη φωτό οι Black Sabbath όταν πρωτοξεκίνησαν..

ΟΥΤΕ ΛΕΜΠΕΡ Η «Τζένη των Πειρατών» είναι επαναστάτρια


«Ο τίτλος της παράστασής μου είναι συμβολικός και παραπέμπει στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται όλος ο κόσμος, και ιδίως η χώρα σας», λέει η μεγάλη Γερμανίδα ερμηνεύτρια
Είναι μία από τις κορυφαίες περφόρμερ του κόσμου..

Πρόωρο φινάλε για Χατζηγιάννη Υστερα από μόλις δύο εμφανίσεις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον «Ζυγό»


Υστερα από μόλις δύο εμφανίσεις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον «Ζυγό», όπου έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη..

Σήμα για τη «Φλόριντα» της Ευρώπης Νέο ξεκίνημα στο πολύχρονο αίτημα της αγοράς

Νέο ξεκίνημα στο πολύχρονο αίτημα της αγοράς για την κατασκευή εκατοντάδων χιλιάδων εξοχικών κατοικιών που θα αγορα-στούν από ξένους επενδυτές, αποτελεί η προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την πρόσληψη συμβούλου στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Το ΤΑΙΠΕΔ επιχειρεί για ακόμη μια φορά να βάλει τις βάσεις για την ανάπτυξη σύνθετων τουρι-στικών καταλυμάτων, αυτήν τη φορά με τα ανεκμετάλλευτα δημόσια ακίνητα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος

Golden R. Festival 2012: Ο Βόλος στο μουσικό επίκεντρο της χώρας για 48 ώρες



Κυριακή των Αποκριών και Καθαρά Δευτέρα, στον Βόλο και στο VOX Mustic Stage του Πολυχώρου Τσαλαπάτα


Μόνον ως υπερ-παραγωγή μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που στήνεται στο VOX Music Stage..

Κατέκλυσαν τη Μελβούρνη για τη συναλία του Θαλασσινού


Αποθεώθηκε ο Παντελής Θαλασσινός στην πρώτη του συναυλία στη Μελβούρνη, το Σάββατο το βράδυ. Πάνω από 20.000 άτομα παρακολούθησαν τη δωρεάν συναυλία που δόθηκε στο ελληνικό "Γλέντι" της Μελβούρνης, που διοργανώνεται από το Φεστιβάλ..

«Φιλόδοξο αλλά μπορεί να πετύχει…» Τι είπε ο Μεξικάνος για την Ελλάδα


Στην ερώτηση του  κατά πόσον θεωρεί πως η νέα βοήθεια προς τη χώρα μας θα είναι τελικώς ικανή να βγάλει τη χώρα από το τέλμα της κρίσης ο κύριος Κάρστενς τονίζει:..

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΣ 500 χιλιάδες στρέμματα για τα 20 δισ. του «Ηλιος» Περισσότεροι από 50 δήμοι και κρατικές υπηρεσίες φιλοδοξούν να ενταχθούν

500 χιλιάδες στρέμματα για τα 20 δισ. του «Ηλιος» Περισσότεροι από 50 δήμοι και κρατικές υπηρεσίες φιλοδοξούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών για την παραγωγή και εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας..

Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Μεθοδεύει την επιστροφή του ως ηγέτης της Κεντροδεξιάς

Μεθοδεύει την επιστροφή του ως ηγέτης της Κεντροδεξιάς Πιέζει τον διάδοχό του για εκλογές, καθώς στόχος του είναι ύστερα από μια εκλογική αποτυχία χωρίς αυτοδυναμία να επιστρέψει όχι ως αρχηγός του κόμματος, αλλά της ενωμένης Κεντροδεξιάς..

Στις 29 Νοεμβρίου 1899, ο Hans Gamper Ίδρυσε Futbol Club Barcelona, ​​μαζί με άλλες έντεκα λάτρεις του «Ποδοσφαίρου », ένα παιχνίδι που ήταν ακόμη σε μεγάλο βαθμό άγνωστο σε αυτό το μέρος του κόσμου

Θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί το μέγεθος του τι πρωτοβουλία θα εξελιχθεί σε τελικά. Πάνω από περισσότερα από εκατό χρόνια..

ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000€ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Λίστα φωτιά με τους βουλευτές της δραχμής

Λίστα φωτιά με τους βουλευτές της δραχμής Πλήρη κατάλογο των βουλευτών που μετακίνησαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού αποκάλυψε..

ΟΔΗΓΟΣ Τα καρναβάλια σε όλη την Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεχύνονται για μια ακόμα..

Με συνταγή... 2007 στις προεδρικές εκλογές ο Σαρκό

Ο Σαρκοζί αιφνιδίασε ακόμη και τους 10.000 υποστηρικτές του UMP στη Λιλ όταν τον είδαν να καλεί στο βήμα τη...Ρασιντά Ντατί  Αιφνιδιασμό προκάλεσε ο Γάλλος πρόεδρος με την «επιστράτευση» της Ρασιντά Ντατί στην προεκλογική ομιλία του στη Λιλ. Η άλλοτε «προστατευόμενη» του Σαρκό..

Κατεδαφίζουν το κρησφύγετο του Οσάμα μπιν Λάντεν Οι αρχές του Πακιστάν έστειλαν ήδη τις μπουλντόζες

Την κατεδάφιση του κτιριακού συγκροτήματος στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν στο οποίο κρυβόταν για χρόνια ο Οσάμα μπιν Λάντεν, και όπου διαδραματίστηκε η τελευταία πράξη του..

Κρούει τον κώδωνα ο Τσαρλς Νταλάρα από το Μεξικό Προειδοποίηση IIF για το χρέος των ΗΠΑ

Η αύξηση του δημοσίου χρέους των ΗΠΑ θα αποτελέσει καταστροφή για όλο τον κόσμο εάν η Ουάσινγκτον δεν κινητοποιηθεί για να λύσει..

Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική Θα σκότωναν ανυποψίαστους πολίτες!

Σε  μια νέα φάση μπαίνει το σύγχρονο «αντάρτικο πόλης» μετά τον εντοπισμό του αυτοσχεδίου εμπρηστικού μηχανισμού, το απόγευμα του Σαββάτου – μέσα σε βαγόνι του..

Οι ΗΠΑ καλούν την Καμπούλ να προστατεύσει τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ

Να αναλάβει δράση και να προστατεύσει τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στη χώρα κάλεσε την κυβέρνηση του Αφγανιστάν ο υπουργός 'Αμυνας των ΗΠΑ Λίον Πανέτα μετά τη δολοφονία δύο Αμερικανών συμβούλων μέσα στο υπουργείο Εσωτερικών, στην πρωτεύουσα Καμπούλ..

Κατεδαφίζουν το κρησφύγετο του Οσάμα μπιν Λάντεν Οι αρχές του Πακιστάν έστειλαν ήδη τις μπουλντόζες

Την κατεδάφιση του κτιριακού συγκροτήματος στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν στο οποίο κρυβόταν για χρόνια ο Οσάμα μπιν Λάντεν, και όπου διαδραματίστηκε η τελευταία πράξη του..