Η Μέρκελ του πήρε τη θέση!.. Κάμερον: Ο «ξεπεσμός» ενός πρωθυπουργού

«Συγγνώμη, σηκώνεσαι από τη θέση μου;», μοιάζει να λέει ο Βρετανός πρωθυπουργός στην καγκελάριο της Γερμανίας η οποία κατέλαβε την θέση του για να μιλήσει με τον πρίγκιπα της Σαουδικής ΑραβίαςΑπανωτά χτυπήματα δέχεται ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον. Μέσα σε 15 μέρες βίωσε τον κοινοβουλευτικό εξευτελισμό όταν η βρετανική βουλή είπε όχι στην πρότασή του για χτύπημα εναντίον της Συρίας,

Η Ισπανία έφαγε τη «σφαλιάρα» από τη Σλοβενία και… ίσιωσε

Οι φούριας ρόχας χωρίς να ζοριστούν επικράτησαν της Τσεχίας με 60-39, για την τρίτη αγωνιστική του Γ΄ ομίλου
Η απρόσμενη ήττα της Ισπανίας από τη Σλοβενία έδειξε πως έκανε καλό στους Ίβηρες οι οποίοι επικράτησαν εύκολα της Τσεχίας με 60-39, για την αγωνιστική του Γ΄ ομίλου του Ευρωμπάσκετ.

Δείτε βίντεο: Πυρπόλησαν πλοίο με 30 τόνους χασίς

Μόλις τους εντόπισε η ιταλική ακτοφυλακή στο Στενό της Σικελίας
Πλοίο που μετέφερε 30 τόνους χασίς εντοπίστηκε από την οικονομική αστυνομία της Ιταλίας.
Τα εννέα μέλη του πληρώματος του «Gold Star», με σημαία Τανζανίας, μόλις διαπίστωσαν πως οι ιταλικές αρχές τους καταδίωκαν έβαλαν φωτιά στο φορτίο, με αποτέλεσμα πυκνοί καπνοί να καλύψουν τον ουρανό του Στενού της Σικελίας.

CNN-NEWS-VIDEO:Syria: Congressman facing tough decision

CNN's Emily Schmidt talks to one Congressman whose constituents are speaking loud and clear on U.S. involvement in Syria.

AlJazeeraEnglish-Νews-Video:Kerry meets EU conterparts for Syria talks

US Secretary of State John Kerry seeks to rally EU support for military strikes against Syria after a G20 summit failed to resolve bitter divisions between Washington and Moscow.

Όταν ο Κέρι ήθελε να σταματήσει τον πόλεμο

Το 1971 επιστρέφοντας από το Βιετνάμ ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ήθελε να πείσει την αμερικανική Γερουσία να σταματήσει τον πόλεμο - Σήμερα επικρίνεται ότι συναινεί στην έναρξη μιας νέας πολεμικής αναμέτρησης

RussiaToday-Video-News-World:What intl law? 'Syria strike possibility tramples regulations'

Despite France promising to wait for a UN conclusion on Syria, Paris remains the strongest supporter of America's calls for military action.But a former French intelligence chief told us both countries' approach is trampling over international law.

whitehouse- Νews-Video:Weekly Address: Calling for Limited Military Action in Syria

In his weekly address, President Obama makes the case for limited and targeted military action to hold the Assad regime accountable for its violation of international norms prohibiting the use of chemical weapons.

Το Καρναβάλι της Πάτρας στη 78η ΔΕΘ!

Σε ρυθμούς Αποκριάς βρίσκεται η συμπρωτεύουσα καθώς το Καρναβάλι της Πάτρας μετακόμισε προσωρινά στη... Θεσσαλονίκη και για πρώτη φορά συμμετέχει στην 78η ΔΕΘ με παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών
Το Καρναβάλι της Πάτρας μετακόμισε προσωρινά στη... Θεσσαλονίκη, καθώς για πρώτη φορά συμμετέχει στην 78η ΔΕΘ.

Κανένα έλεος στο αδύναμο Σαν Μαρίνο δεν έδειξε η Ουκρανία! Βίντεο.

Η παροιμία λέει «βρήκαμε παπά, να θάψουμε 5-6». Ε, η Ουκρανία βρήκε το έρμο Σαν Μαρίνο (στο δρόμο των προκριματικών του Μουντιάλ) και κόντεψε να του βάλει… διψήφιο αριθμό γκολ (9-0).
Κανένα έλεος στο αδύναμο Σαν Μαρίνο δεν έδειξε η Ουκρανία!

Καβάλα στ' άλογο Αγγλία, 4-0 τη Μολδαβία-Βίντεο

Η Αγγλία διασκέδασε, επικράτησε 4-0 της Μολδαβίας και πάει στο Κίεβο… καβάλα στ’ άλογο, αφού θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία, την Τρίτη, σαν πρωτοπόρος του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2014!
Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τους Μολδαβούς, ο Ρόι Χότζον μπορεί να παραδεχθεί ότι δεν το πίστευε… ούτε στις πιο αισιόδοξες σκέψεις του.

Το γκολ ο Τζιλαρντίνο στο 38ο λεπτό- Έκλεισε θέση για... Βραζιλία η Ιταλία! Βίντεο:

Η Ιταλία έκανε το… καθήκον της, κέρδισε 1-0 την Βουλγαρία, έφτασε τους 17 βαθμούς και θα πρέπει να… αυτοκτονήσει για να χάσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας
Έκλεισε τα… εισιτήρια για την Βραζιλία η Ιταλία, καθώς επικράτησε στην έδρα της 1-0 της Βουλγαρίας, έφτασε τους 17 βαθμούς στον 2ο όμιλο και πλέον μόνο αν… αυτοκτονήσει θα χάσει στην απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Βοσνία-Σλοβακία 0-1 Δώρο... Μουντιάλ από τη Σλοβακία!

Η Σλοβακία έκανε το δώρο στην Εθνική μας, πήρε μεγάλο διπλό στη Βοσνία επικρατώντας 1-0. Εξαιρετική εμφάνιση του Βάις που έπαιξε όλο το ματς
Σοκ στη Ζένιτσα για τη Βοσνία και ενθουσιασμός για την Ελλάδα! Οι Σλοβάκοι άψογα στημένοι πήραν μεγάλη εκτός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, έφτασαν τους 12 βαθμούς και εκτός από το...

Ρίο ντε Τζανέιρο- Σήμερα «κληρώνει» για τους Ολυμπιακούς του 2020

Oι τρεις υποψήφιες χώρες είναι οι Κωνσταντινούπολη, Μαδρίτη και Τόκιο
Σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί από την ολυμπιακή επιτροπή ποια θα είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020.

Eλλάδα-Μουσική- Beach House "Closing" Festival στο Bolivar

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Μαρκάρουμε την ημερομηνία στην ατζέντα μας και τα δίνουμε όλα στο απόλυτο dance party, το Beach House "Closing" Festival του Bolivar Beach Bar! Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Μαρκάρουμε την ημερομηνία στην ατζέντα μας και τα δίνουμε όλα στο απόλυτο dance party, το Beach House "Closing" Festival του Bolivar Beach Bar!

whitehouse- Νews-Video:President Obama Holds a Press Conference

President Obama holds a press conference at the G20 Summit in St. Petersburg, Russia. September 6, 2013.

Η Ελλάδα νίκησε δύσκολα 1-0 το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ [Vds ]

Βραζιλία... ερχόμαστε.....................
7η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου του Mundial του 2014 και αξιοποιώντας τη νίκη-δώρο 1-0 της Σλοβακίας στο Ζένιτσε επί της Βοσνίας, «έπιασε» τους Βόσνιους στην κορυφή του ομίλου και μπορεί να ονειρεύεται την απευθείας πρόκριση!

Το γκολ του Μήτρογλου στο 72' λύτρωσε την Εθνική, που ήταν πολύ κακή στο πρώτο

Ηθοποιός και μοντέλο- Arancha Marti: Σέξι πόζες στο «FHM»

Είναι μόλις 18 ετών και έχει ήδη εμφανιστεί σε τρεις τηλεοπτικές σειρές στην πατρίδα της την ΙσπανίαΓια το αντρικό περιοδικό «FHM» της ισπανικής έκδοσης του Σεπτεμβρίου φωτογραφήθηκε η Arancha Marti, η οποία είναι Ισπανίδα ηθοποιός και περιστασιακά μοντέλο.