Football League Με άγχος και ιδρώτα: ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 2-1

Η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον εαυτό της με το τραγικό πρώτο 45λεπτο (0-1), αλλά ανέτρεψε την κατάσταση και επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης (2-1) μπροστά σε 25.000 οπαδούς της
Μετά το ματς της πρεμιέρας στο Αίγιο, οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν παράπονα για το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.

Υποβρύχιο του Α΄. Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στο Βυθό της Κριμαίας video.

Ρώσοι ερευνητές με σκάφος διάσωσης APRO βρήκαν το ναυάγιο ενός υποβρυχίου που βυθίστηκε πριν από 95 χρόνια  στην ακτή της Σεβαστούπολης  στο στόλο της Μαύρης Θάλασσας κατά τη διάρκεια του  Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ Αμφίπολη: Προ του ανοίγματος του 4ου θαλάμου "κλειδώνει" η εκδοχή της Ολυμπιάδας

Στα πρόθυρα διάνοιξης του τέταρτου θαλάμου βρίσκεται η ομάδα αρχαιολόγων στο τφικό μνημείο του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη και όσο περνούν οι ημέρες και αναλύονται οι ενδείξεις τόσο ενισχύεται η πιθανότητα στο τάφο να είναι θαμμένη η μητέρα του Μεγάλου Αλέξανδρου η Ολυμπιάδα.

Θεσσαλονίκη- Το μεγαλύτερο κουλούρι ψήθηκε και μοιράζεται στο Λευκό Πύργο!

Tο μεγαλύτερο κουλούρι Θεσσαλονίκης ψήθηκε και... περικύκλωσε τον Λευκό Πύργο.

Αρτοποιοί της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του «Thessaloniki Food Festival» του Δήμου Θεσσαλονίκης έφτιαξαν το κουλούρι - γίγας που έχει συνολικό μήκος 150 μέτρα.

Για την παρασκευή του χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 700 κιλά αλεύρι και 250 κιλά σουσάμι.

Τεχνολογία: Διαστημικό αεροσκάφος επέστρεψε στη Γη έπειτα από δύο χρόνια μυστικών «περιηγήσεων»

Το «X- 37B» προσγειώθηκε στο γαλάζιο πλανήτη, χωρίς κανείς όμως να εξηγεί τι έκανε στο διάστημα
Ένα διαστημικό αεροσκάφος, το μυστηριώδες και άκρως απόρρητο «X- 37B», της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής προσγειώθηκε σε βάση στην Καλιφόρνια έπειτα από 674 ημέρες που παρέμεινε στο διάστημα στο πλαίσιο μιας  διαστημικής αποστολής που  καλύπτεται με πέπλο μυστικότητας.

Τεχνολογία: Λάμπες φωτισμού με... σύνδεση στο ίντερνετ

Μετά τα κινητά τηλέφωνα, τις τηλεοράσεις και τα αυτοκίνητα, έρχεται και η σειρά άλλων οικιακών συσκευών να γίνουν «έξυπνες», αποκτώντας σύνδεση στο Διαδίκτυο όντας πλέον διαχειρίσιμες από απόσταση με τη χρήση smartphones. Το αποκαλούμενο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things) αποτελεί τη νέα παγκόσμια τάση στον χώρο της τεχνολογίας και όχι μόνο και σταδιακά τους τελευταίους μήνες αρχίζουμε να το βλέπουμε να καταφθάνει και στη χώρα μας.

Τεχνολογία: Φωτογραφίες: Έτσι θα είναι το iPad Air 2 και το iPad Mini 3*«Αποκαλυπτήρια» για το iPad Air 2, το πιο λεπτό tablet στον κόσμο

H Apple παρουσίασε το νέο iPad Air 2, το οποίο, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι ο λεπτότερος υπολογιστής - ταμπλέτα στον κόσμο, έχοντας πάχος μόλις 6,1 χιλιοστών. Επίσης η αμερικανική εταιρεία παρουσίασε το νέο iPad mini 3, μια νέα σειρά επιτραπέζιων υπολογιστών iMac, καθώς και το νέο λειτουργικό σύστημα για Mac, το OS X Yosemite.