Ο Καλογρίτσας, ο Μαρινάκης και η «προίκα» του Κοντομηνά

Πυρετώδεις διεργασίες, παρασκηνιακές κινήσεις, νέα σχέδια και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Όλα αυτά, από τους νικητές και του ηττημένους του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, οι οποίοι προετοιμάζουν εντατικά τις επόμενες κινήσεις τους. Άλλοι για να εισέλθουν στο τηλεοπτικό τοπίο και άλλοι για να παραμείνουν σε αυτό.
ΟΙ φήμες που ήθελαν τον Χρήστο Καλογρίτσα (που απέκτησε άδεια) να συναντάται χθες το μεσημέρι με τον Δημήτρη Κοντομηνά (που βρέθηκε χωρίς άδεια) δεν ευσταθούν.

Στη «φάκα» οι πλούσιοι με... χρεοκοπημένες επιχειρήσεις

Φως στο φαινόμενο των πτωχευμένων εταιρειών με πλούσιους ιδιοκτήτες επιχειρεί να ρίξει το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου ύστερα από εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Γ.Δραγάτση. 

Σε υψηλό 25 ετών η ημερήσια παραγωγή πετρελαίου στη Ρωσία, σύμφωνα με δημοσίευμα

Η ημερήσια παραγωγή πετρελαίου στη Ρωσία πλησίασε τα 11 εκατ. βαρέλια τους τελευταίους μήνες, στο υψηλότερο επίπεδο από το 1991, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ρωσικής εφημερίδας.
«Η παραγωγή πετρελαίου ανήλθε στα 10,71 εκατ. βαρέλια την ημέρα τον Αύγουστο του 2016, αν και σε μηνιαία βάση είναι μειωμένη κατά 1,6%. Ωστόσο, η ημερήσια παραγωγή πετρελαίου

Κορεατικές φουρτούνες για την Danaos του Γ. Κούστα

Σε ισχυρή περιδίνηση λόγω της κατάρρευσης της Hanjin Shipping, της μεγαλύτερης εταιρείας μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων της Νότιας Κορέας και μιας από τις μεγαλύτερες διεθνώς, βρίσκεται η Danaos Shipping του γνωστού εφοπλιστή Γιάννη Κούστα.
Η αίτηση προστασίας από τους πιστωτές που κατέθεσε η Hanjin στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Σεούλ, προκάλεσε τρικυμία στη ναυτιλία,

ΠΚ 2018: νίκη της εθνικής επί του Γιβραλτάρ 4-1 στην πρεμιέρα των προκριματικών vds..

Η εθνική ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε και ξεκίνησε τα προκριματικά του μουντιάλ με εύκολη νίκη επί του Γιβραλτάρ, «καθαρίζοντας» το ματς στα τελευταία τέσσερα λεπτά του α ημιχρόνου, σκοράροντας 3 φορές. Ο αντίπαλος μας όμως ήταν πολύ αδύναμος και η εθνική θα πρέπει να είναι καλύτερη στην συνέχεια του ομίλου για να έχει τύχη. Την ίδια ώρα έκαναν επίδειξη δύναμης στον όμιλο Βοσνία και Βέλγιο.
Με σχήμα 4-2-3-1 και τρία «δεκάρια»

Σε εκδήλωση στη Μακρόνησο μίλησε ο Δ. Κουτσούμπας


«Το ΚΚΕ δεν βρίσκεται σήμερα εδώ σε αυτή την εκδήλωση στην Μακρόνησο, για να εκφράσει το χθες. Το ΚΚΕ βρίσκεται εδώ, όπως και σε όλους τους άλλους τόπους μαρτυρίου Ελλήνων αγωνιστών, ακριβώς γιατί εκφράζει το σήμερα και το αύριο της σύγχρονης εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων» υπογράμμισε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας την Τρίτη, σε εκδήλωση των Οργανώσεων Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Μακρόνησο.

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Τρεις νεκροί και μια αγνοούμενη - Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία (Photos-Video)

Μια 63χρονη γυναίκα με αναπηρία, εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι της, που πλημμύρισε, στο χωριό Πήδημα και πνίγηκε σήμερα τα ξημερώματα, από τη θεομηνία που έπληξε τη Μεσσηνία.
Ένας 80χρονος άνδρας πέθανε από ανακοπή στο σπίτι του όπου κοιμόταν εξαιτίας υπερχείλισης, ενώ μια 80χρονη βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο της μέσα στην πόλη της Καλαμάτας.

Δεν σταματάνε τα «πείσματα» ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

Πλησιάζει η στιγμή του χωρισμού, όπως όλα δείχνουν, ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, πριν ακόμα επισημοποιηθεί ο «γάμος» των δύο κομμάτων. Οι αντεγκλίσεις ανάμεσα στα επιτελεία των δύο κομμάτων έδιναν και έπαιρναν από το πρωί της Τρίτης, ενώ αργά το απόγευμα το Ποτάμι σε

Άτακτη υποχώρηση Χατζηδάκη στις συκοφαντίες για τον δρόμο Πάτρα – Πύργος (ηχητικό)

Σε αναδίπλωση προχώρησε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης,  στα υπονοούμενα που είχε αφήσει από το βήμα της Βουλής αναφερόμενος στο δημόσιο έργο Πάτρα-Πύργος και την σχέση που έχει ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης με τον κ. Καλογρίτσα.
Ο πρώην υπουργός είχε καταλογίσει στην κυβέρνηση ότι, «αποφάσισε να κάνει κατάτμηση σε οκτώ τμήματα, έτσι ώστε να μπορούν να μπουν υποτίθεται περισσότερες εταιρείες έκτης τάξεως,

Περιοριστικοί όροι σε στελέχη της ΝΔ στα Γρεβενά

Περιοριστικοί όροι επεβλήθησαν σε τρία μέλη της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης (ΚΕΠ) μετά την απολογία στην ανακρίτρια Γρεβενών σχετικά με την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε για την «Μελέτη – Κατασκευή ΒΕΠΕ Γρεβενών» προϋπολογισμού 800.000€ .
H ανακρίτρια Γρεβενών που ερευνά τον φάκελλο «Μελέτη- Κατασκευή Βιομηχανική επιχειρηματική περιοχή ΒΕΠΕ Γρεβενών» επέβαλε περιοριστικούς όρους σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση.

Δύο νεκροί και τρεις αγνοούμενοι από τυφώνα στο Μεξικό

Τουλάχιστον δύο νεκρούς, τρεις αγνοούμενους και πολλές κατεστραμμένες περιοχές άφησε πίσω του ο τυφώνας Νιούτον στη χερσόνησο Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικού, δήλωσαν μεξικανοί αξιωματούχοι.
Ο τυφώνας αυτός Κατηγορίας 1 έπληξε το Κάμπο Σαν Λούκας το πρωί της Τρίτης, πριν κατευθυνθεί βορειοδυτικά. Το απόγευμα, η καταιγίδα είχε περάσει από τις πιο τουριστικές περιοχές και κατευθυνόταν στον Κόλπο της Καλιφόρνιας.

Έτοιμος για εκτόξευση ο ρομποτικός «κυνηγός» αστεροειδών Osiris-REx

Έφθασε η στιγμή της εκτόξευσης του ρομποτικού διαστημικού σκάφους Osiris-REx της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας, το οποίο, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ξεκινήσει αύριο το βράδυ από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα την επταετή φιλόδοξη αποστολή του για να φθάσει στον αστεροειδή Μπενού, να πάρει δείγματα από την επιφάνειά του και να τα επιστρέψει στη Γη για μελέτη.

Γιβραλτάρ. Ένας βράχος στον δρόμο της Εθνικής...Γιβραλτάρ - Ελλάδα 1-4

Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινά από το Φάρο της Πορτογαλίας με αντίπαλο την ομάδα του Γιβραλτάρ. Πρόκειται για μία ομάδα που έγινε δεκτή από την UEFA το 2013 και αποτελεί το μικρότερο σε μέγεθος μέλος της Ομοσπονδίας όσον αφορά τον πληθυσμό, καθώς βρίσκεται πίσω από τον Άγιο Μαρίνο, το Λίχτενσταϊν και τις Νήσους Φερόες.

ΠΟΛΙΚΟΣ ΑΕΡΟΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Mε βροχές, καταιγίδες και έντονα καιρικά φαινόμενα μπαίνει ο Σεπτέμβρης, γεγονός που πολλοί το θεωρούν καλό σημάδι (του Σεπτέμβρη οι βροχές πολλά καλά μας φέρνουν). Χρειάζεται, όμως, προσοχή, διότι μια ισχυρή κακοκαιρία έχει αρχίσει ήδη και επηρεάζει τη χώρα μας από τα βορειοδυτικά.

Oργανωμένο βαρομετρικό σύστημα θα έχει διάρκεια και ένταση  Πρόκειται για το πρώτο οργανωμένο βαρομετρικό σύστημα μέσα στη τρίμηνη ημερολογιακή διάρκεια του φθινοπώρου, το οποίο -όπως φαίνεται από τα στοιχεία των τελευταίων ημερών- θα έχει διάρκεια και ένταση.