Και δυναμική, και σέξι… Η Peige Hathaway ειναι δυναμίτης!

Καλύτερα να τη βλέπετε, παρά να την… τσαντίζετε! Γιατί το κορίτσι που βλέπετε, είναι τόσο γυμνασμένη που εκτός από κομπλιμέντα, δε σηκώνει και πολλά - εκτός από βάρη φυσικά.
Η Peige Hathaway είναι μοντέλο, αθλήτρια και λάτρης της πίτσας, όπως μας ενημερώνει μέσα από τη προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Μ. Μανουσάκης από τη Λάρισα: Διαβάζω τα χειρότερα, ακούω τα καλύτερα για το «Ουζερί Τσιτσάνης»

Χρυσωρυχείο καταστάσεων και γεγονότων που μυρίζουν Ελλάδα χαρακτηρίζει ο Μανούσος Μανουσάκης το βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη «Ουζερί Τσιτσάνης» στο οποίο βασίστηκε και η ομώνυμη ταινία που φέρει την σκηνοθετική του υπογραφή και προβάλλεται αυτό το διάστημα και στους κινηματογράφους της Λάρισας.
Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Λάρισας τόνισε πως μέσα από την ζωή του μεγάλου καλλιτέχνη

Πανδαισία χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Αθήνα

Με περισσότερες από 240 εκδηλώσεις η Αθήνα υποδέχεται τα Χριστούγεννα και περιμένει τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης να γιορτάσουν μαζί της – με μουσική, καλλιτεχνικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις και εργαστήρια για παιδιά.

«Η Αθήνα σας καλεί να γιορτάσουμε μαζί»

Στο κέντρο, στις γειτονιές, στα πολιτιστικά κέντρα, στα μουσεία του δήμου, στον Εθνικό Κήπο, σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους και στις δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, οι γιορτινές εκδηλώσεις θα «μαγέψουν» μικρούς και μεγάλους.

Ο Bono έγραψε τραγούδι για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι ( picture+video )

Ο Bono και η μπάντα του, U2, αποτίουν φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, με αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: τη σύνθεση. Ο ευαισθητοποιημένος με τα κοινωνικά θέματα frontman του Ιρλανδικού γκρουπ, ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο CNN ότι έγραψε ένα κομμάτι για τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι που στοίχισε τη ζωή σε 130 άτομα. Το τραγούδι τιτλοφορείται «Streets Of Surrender» και ο 55χρονος διάσημος μουσικός, αποκάλυψε τους στίχους.

Iskra Lawrence- Το 25χρονο ζουμερό μοντέλο που κατακτά τη μόδα

Βγάζει τα ρούχα της, φοράει σέξι μαγιό, δείχνει τις ραγάδες της, φωτογραφίζεται και ανεβάζει τις φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα. Ο λόγος για ένα 25χρονο μοντέλο με παραπάνω κιλά από τη Βρετανία, που όπως λέει θέλει να αποδείξει ότι όλοι είναι όμορφοι!
Η Iskra Lawrence πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε με περηφάνια τη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας ένα στενό πορτοκαλί μπικίνι που

Μπέζος: Δεν συμφωνώ με το να αποκτούν παιδί τα ομόφυλα ζευγάρια

«Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης χωρίς συζήτηση»
Τις απόψεις του για το σύμφωνο συμβίωσης και τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο Γιάννης Μπέζος σε πρόσφατες δηλώσεις του, λέγοντας πως δεν συμφωνεί να αποκτούν παιδί τα ομόφυλα ζευγάρια.
«Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης χωρίς συζήτηση, έχω και πάρα πολλούς φίλους που είναι ομοφυλόφιλοι και είναι εξαιρετικοί άνθρωποι

Έρωτας κεραυνοβόλος η Rocky Barnes Σκέρτσα και χαμόγελο που μαγνητίζουν

Εάν μέχρι σήμερα δεν γνωρίζατε τη Rocky Barnes ήρθε η ώρα να της ρίξετε μία πρώτη ματιά.
Η νεαρή, δροσερή και κεφάτη παρουσία του Instagram που ταράζει τα νερά με το σέξι και καθόλου πρόστυχο παρουσιαστικό της που σας τρελαίνει με τα σκέρτσα και το χαμόγελό της.
Ο λογαριασμός της είναι γεμάτος με φωτογραφίες με μπικίνι και λίγα ρούχα.

Η «μαύρη καλλονή» του Instagram, Phoenix Skye

Καμπύλες που ταράζουν το ανδρικό μυαλό διαθέτει η «μαύρη καλλονή» του Instagram, Phoenix Skye.
Το κουνελάκι του Playboy, με καταγωγή από την Αιθιοπία και τη Γερμανία, αναδείχθηκε Cyber Girl του Ιουνίου και βάζει φωτιά στις φαντασιώσεις με τις ημίγυμνες φωτογραφίες που ποστάρει στον λογαριασμό της.

Ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων σε ξενοδοχείο στο Πήλιο «Εγκέλαδος» ηδονής «χτύπησε» την Πορταριά

Νύχτες ακολασίας έζησαν 150 ζευγάρια στο Πήλιο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι συμμετέχοντες στέγασαν τις σεξουαλικές συνευρέσεις τους σε ξενοδοχείο στην Πορταριά.
Σύμφωνα με την Espresso, όλα διαδραματίστηκαν στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Κουντουρά: Η Ελλάδα παραμένει μία ασφαλής χώρα

«Η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα, παραμένει ασφαλής, δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.
«Το θέμα το προσφυγικό και όλα αυτά που ζούμε- γιατί οι εξελίξεις είναι σημαντικές ακόμα και στο θέμα της τρομοκρατίας- αν μιλάμε γι' αυτή την εποχή,

Σαράντα τέσσερις υποψηφιότητες για τη θέση της Κατερίνας Σαββαϊδου

Σαράντα τέσσερις υποψηφιότητες υποβλήθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών για τη θέση του επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
Από αυτές οι 43 προέρχονται από την Ελλάδα ενώ ένας υποψήφιος είναι από την Αργεντινή. Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα γίνει η αξιολόγηση των υποψηφίων από την αρμόδια Επιτροπή

Καπουτζίδης για Κρανιδιώτη: Το ίδιο πίστευε και ο Χίτλερ

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, ο Γιώργος Καπουτζίδης παίρνει θέση με μια ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook.
«Σύμβουλος πρώην πρωθυπουργού δηλώνει ότι το διαφορετικό δεν είναι κανονικό. Το ίδιο πίστευε και ο Χίτλερ. Δολοφόνησε 6 εκατομμύρια ανθρώπους γιατί δεν ήταν κανονικοί όπως πίστευε.

Η Ιρίνα Σάικ ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα με την πιο σέξι φωτογράφηση

Η Ιρίνα Σάικ φόρεσε το καυτό μαγιό της, βγήκε στην παραλία και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη στο πλαίσιο μιας φωτογράφησης για το ημερολόγιο γνωστού περιοδικού.
Το όμορφο μελαχρινό μοντέλο με το αψεγάδιαστο σώμα και τις καμπύλες εμφανίστηκε με το προκλητικό ολόσωμο μαύρο μαγιό της και με τις καυτές της πόζες τρέλανε το φωτογραφικό φακό.