Η υποψήφια που ξεσήκωσε το «So you think you can dance»

Η 30χρονη μαθηματικός Δανάη Στέλλα Αυλωνίτη, που ασχολείται επαγγελματικά και με το χορό, ξεσήκωσε τους κριτές του «So you think you can dance» τόσο με την εμφάνισή της, αλλά κυρίως με τις χορευτικές της ικανότητες.
Η υποψήφια που χόρεψε λάτιν κατάφερε να κάνει τον κριτή Ιβάν Σβιτάιλο να σηκωθεί και να χορέψει μαζί της. «Σε βλέπω στην 20άδα» της είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος, ενώ η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Το κορίτσι περνάει, ο Ιβάν κόβεται».

Το μεγάλο λάθος της παραγωγής του Survivor Δείτε το βίντεο

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τους 5 Έλληνες που έχουν πάρει Νόμπελ Φυσικής (!). Μάλιστα με αυτήν την υποτίθεται σωστή απάντηση κέρδισε ο Τσανγκ στο τηλεπαιχνίδι του Survivor.
Στο τελευταίο παιχνίδι ερωτήσεων υπήρχε μία ερώτηση για το πόσα νόμπελ Φυσικής έχουν πάρει Έλληνες.
Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν ενημέρωσε τους παίκτες πως σε ελληνικά χέρια έχουν καταλήξει 5 Νόμπελ Φυσικής, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.
Τα μόνα Νόμπελ που έχει κερδίσει η Ελλάδα είναι Σεφέρης και Ελύτης.

Miley Cyrus: Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες

Η ποπ σταρ μιλάει για την απεξάρτησή της αλλά και την επανασύνδεσή της με τον Liam Hemsworth..

Για όλους και για όλα μίλησε η Miley Cyrus στο περιοδικό Billboard. Η 24χρονη τραγουδίστρια που έχει αποτινάξει από πάνω της την αθώα εικόνα της Χάνα Μοντάνα και έχει υιοθετήσει μία πιο τολμηρή εικόνα μίλησε για τον χωρισμό της και την επανασύνδεσή της με τον Liam Hemsworth αλλά και για την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά.

Γκόλντι Χόουν και Κερτ Ράσελ αποκτούν τα αστέρια τους στη «Λεωφόρο της Δόξας»

Τα δικά τους αστέρια στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ απέκτησαν οι ηθοποιοί Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν κατά τη διάρκεια διπλής τελετής που πραγματοποιήθηκε χθες.
«Σου οφείλω την υπέροχη ζωή μου», δήλωσε ο 66χρονος ηθοποιός στην Γκόλντι, σύντροφό του στη ζωή τα τελευταία 33 χρόνια, ενώ φωτογραφίζονταν δίπλα στ' αστέρια τους, πάνω στο κόκκινο χαλί.
Οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν το 1968, ωστόσο είναι μαζί από το 1983 όταν βρέθηκαν μαζί στα γυρίσματα της ταινίας «Swing Shift».

Η Bella Hadid, το φλερτ με παντρεμένο και η χυλόπιτα Η 20χρονη φλερτάρει αδιακρίτως μετά τον χωρισμό της

Η Bella Hadid φαίνεται πως άφησε πίσω της το χωρισμό της με τον The Weeknd και ξεκίνησε να φλερτάρει αδιακρίτως.
Σύμφωνα με το Page Six την περασμένη εβδομάδα το 20χρονο μοντέλο πετούσε από τη Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι και δίπλα της, στην πρώτη θέση, καθόταν ο Hank Freid, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Sanctuary, που βρίσκεται στην Times Square.

Όταν ο «καθυστερημένος» DiCaprio έφαγε… πόρτα Πήγε να καθίσει στις πρώτες θέσεις και του... έδειξαν τον πίσω εξώστη

Ούτε ο Leonardo DiCaprio δεν επιτρέπεται να φτάνει καθυστερημένος. Ο παραγωγός Σκοτ Ρούντιν είναι γνωστός στο Χόλιγουντ για το πόσο αυστηρός είναι.
Έτσι όταν ο σταρ του Χόλιγουντ έφτασε μερικά λεπτά καθυστερημένος στο Golden Theatre για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «A Doll’s House, Part 2», στο Μπρόντγουεϊ και πήγε να καθίσει στις πρώτες σειρές οι άνθρωποι του θεάτρου δεν του το επέτρεψαν και τον οδήγησαν στον πίσω εξώστη.

Το δημοσίευμα για χωρισμό, ο θυμός της Vergara και ο «ηλίθιος» συντάκτης

Δημοσίευμα του περιοδικού Star, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, θέλει την Sofia Vergara, μόλις 17 μήνες μετά τον γάμο της να χώρισε με τον Joe Manganiello.
Η ηθοποιός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Ο συντάκτης αυτού του δημοσιεύματος είναι ηλίθιος. Αφού αποφάσισε να αφαιρέσει το δαχτυλίδι από το χέρι μου για να δημιουργήσει ψευδείς ειδήσεις,

Η Jena Frumes και τα πλούσια προσόντα της Γαλάζια μάτια, εντυπωσιακό κορμί

Η Jena Frumes, γεννημένη στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, δείχνει τους καυτούς γλουτούς της στο Instagram και οι followers της ολοένα και αυξάνονται.
Το μοντέλο και ηθοποιός συνδυάζει υπέροχα καταγάλανα μάτια και ένα εντυπωσιακό σώμα.

Η φωτογράφος με την εξωτική ομορφιά Δείτε τις φωτογραφίες της Eleya Maureen

Σαγηνευτικά μάτια και φιδίσιο κορμί είναι το μυστικό της Eleya Maureen για να προκαλεί τους followers της στο instagram.
Η Eleya Maureen είναι ένα νεαρό μοντέλο, φωτογράφος και σχεδιάστρια που ξεσηκώνει με τις προκλητικές φωτογραφίες της τον ανδρικό πληθυσμό.

Τελευταία πτήση για τα θρυλικά φωτογραφικά Φάντομ (εικόνες)

Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή η τελετή αναστολής λειτουργίας της 348 μοίρας τακτικής αναγνώρισης και η απόσυρση των τελευταίων αεροσκαφών RF-4E Phantom II, στην 110 πτέρυγα μάχης, στην αεροπορική βάση Λάρισας.

Οι τηλεθεατές γύρισαν την… πλάτη στον Μητσοτάκη – «Νικητής» ο Τσίπρας

Οι τηλεθεατές γύρισαν την… πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως προκύπτει από την ανάλυση των ποσοστών της Nilsen.

Η συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha όχι μόνο δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση, αλλά οι τηλεθεατές άλλαξαν και κανάλι, όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα που έκανε.
 .

Survivor: Η αποκάλυψη – «βόμβα» της Πασχάλη: Βγήκαν από την καλύβα και πήγαν για σεξ

Τελικά έγινε σεξ στο Survivor; Η Σόφη Πασχάλη έκανε τις αποκαλύψει της που θα συζητηθούν; Ποιοι έκαναν σεξ και πώς ξέφυγαν από τις κάμερες; «Κάποιοι παίκτες απομακρύνθηκαν από την καλύβα, πήγαν μακριά στο δάσος, μέσα στην ζούγκλα που να μην τους βλέπει ούτε το

Άγριος ξυλοδαρμός δάσκαλου Τάι Τσι από MMAer (video)

Ο Wei Lei είναι δάσκαλος Τάι Τσι, που είναι μία πολεμική τέχνη ήπιας εξάσκησης που κυρίως χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς λόγους.

Από την άλλη πλευρά έχουμε τον Mad Man Xu Xiaodong, που προκάλεσε τον δάσκαλο σε μονομαχία μπροστά σε 100 ανθρώπους. Ο λόγος που το βίντεο έγινε viral για λάθος λόγους, είναι πως βλέπουμε τον MMAer να ξυλοφορτώνει τον Lei που έκανε το λάθος να αποδεχτεί την πρόκληση για λόγους τιμής.

Το infogov ξεπέρασε σε ένα μήνα λειτουργίας τους 10.000 χρήστες

Μέσα σε ένα μήνα λειτουργίας, περισσότεροι από 10.000 χρήστες εγκατέστησαν σε smartphones και tablets, την εφαρμογή infogov, μέσω της οποίας ενημερώνονται οι πολίτες  για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της κυβέρνησης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα αναρτήθηκαν 300 κυβερνητικές δράσεις, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Προκήρυξη ΔΠΜΣ "Τεχνολογίες Πληροφορικής στην Ιατρική και τη Βιολογία", ακαδ. έτους 2017-2018

Στο πλαίσιο του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ» (ΔΠΜΣ-ΤΠΙΒ), που διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με συμμετέχοντες φορείς το Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας T.E. του ΤΕΙ Αθηνών, το Τμήμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) και το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Γερμανοί και Έλληνες επιστήμονες μελετούν τα υποθαλάσσια ηφαίστεια της Σαντορίνης και τη γεωλογική ιστορία του βυθού των Κυκλάδων

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με το Ερευνητικό Ινστιτούτο GEOMAR Helmholtz Zentrum für Ozeanforschung Kiel (Germany) και το GeoZentrum Nordbayern, Universität Erlangen-Nürnberg (Germany) θα πραγματοποιηθούν 4 ωκεανογραφικές αποστολές για τη διερεύνηση του υποθαλάσσιου χώρου του Ελληνικού ηφαιστειακού πεδίου με το Γερμανικό ωκεανογραφικό σκάφος RV POSEIDON και εξειδικευμένα μηχανήματα (Μάρτιος-Μάϊος 2017).