Ρομποτική ρεσεψιονίστ σε ιαπωνικό κατάστημα... το εν λόγω ρομπότ μπορεί να χαμογελάει, να τραγουδά και μάλιστα χωρίς να κουράζεται ποτέ (Φωτό+Βίντεο)

Βγαλμένη από την τηλεοπτική σειρά των «Jetsons» στην καλή εκδοχή, εικόνα από το «Blade Runner» στην πιο «σκοτεινή» μοιάζει να είναι η ChihiraAico, ρομποτική ρεσεψιονίστ που «έπιασε δουλειά» σε κατάστημα του Τόκιο.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του PhysOrg, το εν λόγω ρομπότ μπορεί να χαμογελάει, να τραγουδά και μάλιστα χωρίς να κουράζεται ποτέ, εξυπηρετώντας ασταμάτητα

«Στροφή» των αναζητήσεων της Google προς τις mobile-friendly ιστοσελίδες (Φωτό+Βίντεο)

Τη «στροφή» των αναζητήσεών της προς τις ιστοσελίδες που είναι πιο «φιλικές» προς τις φορητές συσκευές ανακοίνωσε η Google.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο επίσημο blog της εταιρείας. «όταν έχουμε να κάμουμε με αναζητήσεις σε φορητές συσκευές, οι χρήστες θα έπρεπε να λαμβάνουν τα πιο

«Έξυπνος» πύραυλος θα επιστρέφει στη Γη με ελικόπτερο

Ο νέος πύραυλός της, Vulcan, προορίζεται να «αλλάξει το μέλλον του Διαστήματος», καθιστώντας τις υπηρεσίες εκτόξευσης στο Διάστημα πιο οικονομικές και προσβάσιμες, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, με στόχο έναν «πλήρως αμερικανικό πύραυλο που θα επιτρέψει επιτυχείς αποστολές από τη χαμηλή τροχιά της Γης μέχρι τον Πλούτωνα».

Μητρ. Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:Έκκληση για παιδικά γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες, φρουτόκρεμες & παιδικές πάνες

Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!

Δυστυχώς λόγω της συνεχιζόμενης μεγάλης ζήτησης από τις οικογένειες που εξυπηρετούμε, κάνουμε έκκληση για παιδικά γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες,

Αυστραλία: Αντιδράσεις για την εφαρμογή που κατασκοπεύει κινητά τηλέφωνα

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν το ρόλο του "μεγάλου αδερφού", κατακρίνεται από πολλούς, καθώς θεωρείται πως επιφυλάσσει διάφορους κινδύνους
Πολλές αντιδράσεις προκαλεί στην Αυστραλία η διάθεση εφαρμογής που επιτρέπει την παρακολούθηση των κινητών των ανηλίκων.

Το τρένο που 'έπιασε' ταχύτητα 603 χλμ/ώρα. Στοιχίζει 42,5 δισ. ευρώ και είναι στην Ιαπωνία (Φωτό+Βίντεο)

Ταχύτητα ρεκόρ για τρένο ηλεκτρομαγνητικής ανύψωσης. Τι ανακοίνωσε η εταιρεία μετά τη δοκιμαστική διαδρομή

Το πρωτότυπο ιαπωνικού τρένου ηλεκτρομαγνητικής ανύψωσης έφθασε την ταχύτητα ρεκόρ των 603 χιλιομέτρων/ ώρα, για πρώτη φορά στον κόσμο, ανακοίνωσε η εταιρεία Central Japan Railways.

48 χρόνια από το Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 - Η μαύρη επέτειος της Χούντας - Δύο Κρητικοί θυμούνται ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Συμπληρώθηκαν φέτος 47 χρόνια από την έκρηξη του στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Ελλάδα. Αποφράδα μέρα για την Ελλάδα η 21η Απριλίου 1967.
Η λέξη Χούντα έχει μεν ισπανική προέλευση (σημαίνει σύνδεσμος ή γενικότερα διοίκηση), αλλά ο όρος επικράτησε ιστορικά να σημαίνει ομάδες αξιωματικών που συνωμοτούσαν για να καταλάβουν την εξουσία με ένα στρατιωτικό πραξικόπημα.

Ο Ομπάμα συναντήθηκε με τον πρίγκιπα του Άμπου Ντάμπι

Συνάντηση με τον πρίγκιπα του Άμπου Ντάμπι είχε ο Αμερικανός πρόεδρος. Συζήτησαν και για τις συρράξεις σε Υεμένη, Ιράκ, Συρία και Λιβύη.


Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα είχε χθες Δευτέρα συνάντηση μίας ώρας και πλέον με τον πρίγκιπα διάδοχο του Άμπου Ντάμπι με τον οποίο συζήτησε σχετικά με τις συρράξεις

Στη Θεσσαλονίκη το «SAGA Sapphire»

Kαταπλέει σήμερα, Τρίτη 21 Απριλίου, λίγο μετά τις 08.00 το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το κρουαζιερόπλοιο «SAGA Sapphire», προερχόμενο από το Τσανάκαλε της Τουρκίας.

Επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενημερώνει τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες στην Ιθάκη και την Κεφαλονιά ότι ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας υπέγραψε ήδη την προκήρυξη της ακτοπλοϊκής γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη με την διαδικασία της κατά αποκλειστικότητα ανάθεσης.