O Κασιδιάρης χτύπησε κάμερα του Reuters, κλώτσησε φωτογράφο και πέταξε κάτω έναν εικονολήπτη του Alpha .

Μαινόμενος, βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο Κασιδιάρης χτύπησε κάμερα του Reuters, κλώτσησε φωτογράφο και πέταξε κάτω έναν εικονολήπτη του Alpha - «Τώρα θα δείτε σιχάματα!» φώναζε προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Παναγιώταρος - Με προκλήσεις και απειλές έφυγαν και από τη ΓΑΔΑ οι χρυσαυγίτες βουλευτές
Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νίκου Μίχου από την Ευελπίδων, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι.

ΗΠΑ: Ιστοσελίδες και λογαριασμοί twitter «νεκρώνουν» λόγω του «shutdown» της κυβέρνησης

Τις ιστοσελίδες και τους λογαριασμούς στο Twitter κυβερνητικών υπηρεσιών επηρέασε το «shutdown» της αμερικανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
Μεταξύ των πλέον «σημαινόντων» ιστοσελίδων των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί βρίσκονται τα sites της NASA, του Λευκού Οίκου, του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας.

«Στιγμιαίες» εφαρμογές αντιμετώπισης καταστροφών για κινητά

Εργαλεία τα οποία επιτρέπουν την άμεση δημιουργία εφαρμογών αντιμετώπισης καταστροφών για κινητά τηλέφωνα από άτομα με ελάχιστες γνώσεις προγραμματισμού ανέπτυξαν ερευνητές του ΜΙΤ και του Qatar Computing Research Institute.

«Δεν γυρίζω. Τώρα πια έχω μια άλλη ζωή» απαντά σταθερά ο σερ Άλεξ οσάκις ερωτάται για το θέμα. Ο 71χρονος πρώην μάνατζερ έβαλε τους τίτλους τέλους στη σπουδαία καριέρα του τον περασμένο Μάιο.

Ο Άλεξ Φέργκιουσον απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στον πάγκο, ακόμη και αν η αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να χωλαίνει μερικούς μήνες αφότου την άφησε για να αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.

Spiegel: Η Ελλάδα θέλει να ξοδέψει 50 εκατ. ευρώ για την προεδρία στην ΕΕ

Δημοσίευμα με τίτλο «Η Ελλάδα θέλει να ξοδέψει 50 εκατομμύρια ευρώ για την προεδρία στην ΕΕ» φιλοξενεί το Spiegel στην ηλεκτρονική του σελίδα.

Το περιοδικό σημειώνει: «Η ταλανιζόμενη από την κρίση Ελλάδα θέλει να διαθέσει 50 εκατομμύρια ευρώ για την ανάληψη της προεδρίας το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Πιο κοντά στην εξαγορά της Olympic Air η Aegean......

Το «πράσινο φως» στη δεύτερη προσπάθεια της Aegean Airlines να αποκτήσει την Olympic Air αναμένεται να δώσει εντός των επόμενων ημερών η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όπως γράφει σήμερα η «Ναυτεμπορική», η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ε.Ε. εκτιμάται ότι θα έχει αποφανθεί για την εξαγορά έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας και σε κάθε περίπτωση το αργότερο έως τις 16 Οκτωβρίου.

ERT Open Eίδήσεις Eλλάδα Διεθνή: Aπειλές κατά δημοσιογράφων από Παναγιώταρο-Μίχο έξω από τη ΓΑΔΑ (video)

Με απειλητικές διαθέσεις κατά των δημοσιογράφων αποχώρησαν από τη ΓΑΔΑ, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, «κύριοι» Παναγιώταρος και Μίχος, όπου οδηγήθηκαν προκειμένου να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. «Θα περάσετε καλά τώρα!», «θα δείτε τι θα σας κάνουμε», «μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσετε» τόνισαν οι δύο βουλευτές.

Δείτε το βίντεο:

MailOnline-News: So that's how you start a Body Party! Ciara bares her chest in slinky and sheer black dress at Mademoiselle C premiere

She made a triumphant return to the charts earlier this year when she released a hit song called Body Party.
And it seems Ciara is keen to keep the party alive as she stepped out in a body–displaying dress on Tuesday evening in Paris.

MailOnline-News: Cara Delevingne morphs into a gothic glamourpuss on the Valentino catwalk at Paris Fashion Week

She was crowned British Fashion Model of the Year and has starred in countless campaigns for mega brands and today in Paris Cara Delevingne proved exactly why she is the model-of-the-moment.

Ημίγυμνη βασίλισσα η Rihanna στο χρυσό θρόνο της!

Αναστάτωσε τα social media με τις πόζες και τα ρούχα που… δεν φορούσε
Η Rihanna είναι πολλά πράγματα: νέα, σέξι, «καυτή» και ​​επιτυχημένη είναι μόνο μερικά από αυτά. Αυτό που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να της «καταλογίσει» είναι ότι είναι προβλέψιμη και βαρετή.
Οι φανς της τραγουδίστριας από τα Μπαρμπέιντος δεν έχουν παράπονο, καθώς έχουν ανά διαστήματα την ευκαιρία να δουν το είδωλό τους σε όλο του το…

Ο Απόστολος Γκλέτσος επιστρέφει στην τηλεόραση

Αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με τον Λάκη Λαζόπουλο
Στην Ελένη Μενεγάκη ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης ο Απόστολος Γκλέτσος και αποκάλυψε πως θα επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση.

Ο δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:«Ο Λάκης μου ζήτησε να παίξω σ' ένα από τα αυτοτελή επεισόδια, που κάνει τώρα στον Alpha και είπα «Ναι»...

Σκορπιόs: Ο Ριμπολόβλεφ έκανε αγιασμό Καλεσμένοι οι τοπικοί άρχοντες και οι Αρχές

Οι νέοι ιδιοκτήτες υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους - Στο κεντρικό σπίτι του νησιού όπου είχε στηθεί μια λευκή τέντα για να γίνει η τελετήΣε μια σεμνή τελετή και υπό βροχή τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας αγιασμός στο Σκορπιό από το νέο του ιδιοκτήτη Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και την κόρη του Εκατερίνα με καλεσμένους τους  τοπικούς άρχοντες και τις οικογένειές τους.

Εχεις μία καλή ιδέα για start-up; Πραγματοποιήστε την! Google Launchpad στην Αθήνα

Οι ομάδες θα έχουν την καθοδήγηση στελεχών της Google και προγραμματιστών από τη διεθνή κοινότητα, καθώς οι καλύτερες ιδέες θα λάβουν περαιτέρω υποστήριξη για την πραγματοποίησή τους
Η Google φέρνει στην Αθήνα το Google Launchpad, ένα δωρεάν τετραήμερο σεμινάριο για νέα start-ups και προσκαλεί developers και λάτρεις των start-ups να συμμετάσχουν, να μοιραστούν ιδέες και τεχνικές δεξιότητες και να σχηματίσουν ομάδες ώστε να δημιουργήσουν προϊόντα, και να τρέξουν τις δικές τους start-ups επιχειρήσεις.

Ζ. Κ. Γιούνκερ: Ο Βορράς συμπεριφέρεται περιφρονητικά στον ευρωπαϊκό Νότο

«Περιφρονητικό» χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα De Tijd,

ΠΑΟΚ Με χαμόγελα, αλλά χωρίς οπαδούς και δηλώσεις στην Ολλανδία

Αναχώρησε στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (2/10) η αποστολή του ΠΑΟΚ με προορισμό την Ολλανδία, καθώς την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Άλκμααρ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές του Χούουμπ Στέφενς ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, ωστόσο απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Βίντεο: Το χτύπημα που δέχτηκε ο Νεϊμάρ και οδήγησε στην αποβολή του αντιπάλου του

Ένα νέο βίντεο έρχεται να αποδείξει πως ο Σκοτ Μπράουν χτύπησε τον Νεϊμάρ οδηγώντας στην αποβολή του στο χθεσινό ματς της Σέλτικ με την Μπαρτσελόνα
Οι «κραυγές» περί… UEFA-lona ήταν έντονες μετά την αποβολή του Σκοτ Μπράουν για χτύπημα στον Νεϊμάρ στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση της Σέλτικ με την Μπαρτσελόνα για το Champions League (0-1).

Συνελήφθη ο πρώην διοικητής του ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα Ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ «συνεργάτης» της Χρυσής Αυγής

Κατηγορείται ότι παρέπεμπε τους πολίτες στα γραφεία της ΧΑ για «καλύτερη προστασία» - 718 γραμμάρια χασίς βρέθηκαν στο πατρικό του, έπειτα από τις έρευνες των αστυνομικών της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων - Συνελήφθησαν δύο 25χρονοι που βρίσκονταν στο σπίτι
Συνελήφθη χθες, από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ο πρώην διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγ. Παντελεήμονα, κατηγορούμενος ότι επί χρόνια συνεργαζόταν με τη Χρυσή Αυγή.

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά - Λαγκάρντ- Στο επίκεντρο η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

Η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, όπως προκύπτει μετά και από τον τελευταίο έλεγχο της τρόικας, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον Κριστίν Λαγκάρντ στην Ουάσινγκτον.

Στον ιδρυτή της Amazon η Washington Post

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της αμερικανικής εφημερίδας Washington Post από τον  ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος έναντι 250 εκατ. δολαρίων.

RussiaToday-Video-News-World:US like alcoholic drinking vodka for decades but owing bar tab'

The U.S. government has partially ground to a halt for the first time in 17 years. Squabbling Democrats and Republicans couldn't find a way to agree a new budget, clashing over Obamacare - the current administration's high profile reform of the health system.
Investment advisor Patrick Young says that ultimately Washington is losing the trust of the world's economic elite.