FERY BOAT- Πλοίο με 140 επιβάτες συνετρίβη στις αποβάθρες στο Λας Πάλμας .( Foto-Video )

Ένα πλοίο με 140 επιβάτες συνετρίβη στις αποβάθρες στο Λας Πάλμας της Γκραν Κανάρια την Παρασκευή μετά από  μηχανική βλάβη. Έχουν αναφερθεί πολλαπλοί τραυματισμοί. Ενώ το πλοίο παρέμεινε κολλημένο

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Πετρούνιας (video) – Συγχαρητήρια Τσίπρα

Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε για τρίτη σερί φορά ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Κλουζ της Ρουμανίας.

Ντάισελμπλουμ: Έκλεισε η συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις, εκκρεμεί το χρέος

Είμαστε πολύ κοντά σε μία απόφαση για την Ελλάδα, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg.
Ερωτηθείς για το πότε θα υπάρξει απόφαση για την Ελλάδα, ο επικεφαλής του Eurogroup απάντησε: «Είμαστε πολύ κοντά, πρόκειται πραγματικά για το τελευταίο διάστημα.

Κόλαση» η Κολωνία λόγω των ακροδεξιών

Φρούριο θυμίζει σήμερα και αύριο, η πόλη της Κολωνίας, όπου πραγματοποιείται το συνέδριο της Εναλλακτικής για τη Γερμανία AfD, αφού δεκάδες χιλιάδες αναμένεται να διαδηλώσουν κατά του εθνολαϊκιστικού κόμματος.
Δύο θέματα κυριαρχούν στην ατζέντα του κομματικού συνεδρίου: η ανάδειξη των βασικών υποψηφίων για τις επικείμενες ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτεμβρίου και το εκλογικό πρόγραμμα.

Spiegel: Οι μυστικές γερμανικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν ΕΛ.ΑΣ. και Ιντερπόλ

Η γερμανική υπηρεσία εξωτερικών πληροφοριών (BND) κατασκόπευε επί σειρά ετών την Διεθνή Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας, γνωστότερη ως Interpol, καθώς και τα γραφεία της υπηρεσίας σε δεκάδες χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα, η Αυστρία και οι ΗΠΑ, αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Το περιοδικό επικαλείται έγγραφα που έχει δει και σύμφωνα με τα οποία η BND είχε προσθέσει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τους

Ο άνθρωπος που έσκαβε 36 χρόνια ένα βουνό για να φέρει νερό στο χωριό του Βίντεο.

Το 1959, το μικρό χωριό Καογάνγκμπα στην επαρχία Γκουιζχού της Κίνας ήρθε αντιμέτωπο με ένα καταστροφικό πρόβλημα. Μια μεγάλη ξηρασία στέγνωσε όλες τις κοντινές πηγές νερού. Οι κάτοικοι του χωριού μπορούσαν πια να στηριχτούν σε ένα και μόνο μοναχικό πηγάδι για πόσιμο νερό.
Όμως ακόμη και αυτό το πηγάδι συχνά δεν είχε αρκετό νερό για τους κατοίκους του χωριού. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν ο μοναδικός ορυζώνας του χωριού ξεράθηκε.

Ο Άνθιμος θέλει να κάνει λειτουργία στη Ροτόντα χωρίς άδεια

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος βάζει αύριο, Κυριακή «εγκαίνιο» στην ιερά τράπεζα της Ροτόντα.
Το «εγκαίνιο» είναι μόνιμη εγκατάσταση που μετατρέπει το μνημείο σε ναό και βεβαίως, οποιαδήποτε επέμβαση απαγορεύεται χωρίς την άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού.
Σε άλλη περίπτωση, θα έπρεπε ν ανακληθεί η άδεια του Υπουργείου για τη λειτουργία του Αγίου Γεωργίου, την οποία ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να μπει στο μνημείο.

Από το «μίσος» του Ευαγγελάτου στην «ανατριχίλα» του Σρόιτερ, η γκάφα δεν έχει τέλος [ΒΙΝΤΕΟ]

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει στα social media η «ανεκδιήγητη» γκάφα του Νίκου Ευαγγελάτου την Πέμπτη στην εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», όπου προβλήθηκε ως αληθινό περιστατικό απόσπασμα από την ταινία «The Interview»- όπου φαινόταν ένα κοριτσάκι στη Βόρεια Κορέα να τραγουδά ένα...τραγούδι «μίσους», όπως παρουσιάστηκε για την καταστροφή των ΗΠΑ.

Απαγόρευση 37 καλλυντικών προϊόντων: Μεταξύ αυτών μωρομάντηλα και παιδικό αντηλιακό [Αναλυτικά η Λίστα]

Την απαγόρευση διάθεσης-διακίνησης καλλυντικών προϊόντων μετά από οδηγία RAPEX αποφάσισε ο ΕΟΦ σύμφωνα με ανακοίνωσή του.
Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων προχώρησε στην ανάκληση συνολικά 37 καλλυντικών προϊόντων.
Η ανακοίνωση του ΕΟΦ:
Την απαγόρευση διάθεσης και διακίνησης των καλλυντικών προϊόντων που περιλαμβάνονται στο συνημμένο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ και σύμφωνα με τις αναφορές-κοινοποιήσεις με αρ. αναφοράς 19-20-21-22-

French election 2017- Γαλλικές εκλογές: Τόλμη ή αδιέξοδο;

Οι γαλλικές εκλογές θα καταλήξουν, άραγε, σε αλλαγή προέδρου, χωρίς να έχουν επιλυθεί τα σημαντικά ζητήματα που άνοιξαν το 2007; Σίγουρα, η πολιτική εναλλαγή θα αποτελούσε ανακούφιση για τους Γάλλους.
Διότι, πέρα από τα διάσημα ελαττώματα του απερχόμενου προέδρου (σ.σ. Σαρκοζί) -δηλαδή την παρουσία του παντού, την επιδειξιμανία του, την ικανότητά του να λέει κάτι και μετά το αντίθετο, τη γοητεία που του ασκούν οι πλούσιοι,

French election 2017- President Marine Le Pen’s first 100 days

PARIS — This is the moment France’s ruling elite hoped they would never see. Newly-elected, President Marine Le Pen is walking up a red carpet to the door of the Elysée palace.
The date is May 14, 2017, one week after the far-right leader of the National Front edged out her centrist rival Emmanuel Macron in the final round of a presidential election. The ceremonial transfer of power from one elected leader to another lasts for just a few minutes.

French election 2017-Trump expresses support for French candidate Le Pen

President Donald Trump expressed support for far-right French presidential candidate Marine Le Pen, but stopped short of a complete endorsement.
In an interview with the Associated Press, Trump said although he was not offering an endorsement, he thinks Le Pen is “strongest on borders, and she’s the strongest on what’s been going on in France.”

French election 2017- Lethal Weapon star backs Jean-Luc Mélenchon

The petition urges French voters not to ‘repeat Clinton vs. Trump tragedy.’


Updated
A petition signed by Hollywood actors Danny Glover and Mark Ruffalo calls on French voters not to repeat the “Clinton vs. Trump tragedy” and vote for left-wing candidate Jean-Luc Mélenchon in Sunday’s first round of the presidential election.

French election 2017- Η Πάμελα Άντερσον πήρε θέση για τις γαλλικές εκλογές – Ποιον στηρίζει για Πρόεδρο

Πρώτη φορά Αριστερά και για την… Πάμελα Άντερσον, καθώς η γνωστή ηθοποιός υποστηρίζει τον Ζαν Λικ Μελανσόν στις γαλλικές εκλογές. Ο λόγος; Η ευαισθησία του τελευταίου στα ζώα. Ως γνωστόν, η Πάμελα Άντερσον ασχολείται την τελευταία περίοδο με την προστασία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων. Έχει δημιουργήσει μάλιστα και ένα σχετικό ίδρυμα.

Έκθεση κόλαφος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τους πράκτορες της Τουρκίας στη Θράκη

Έκθεση – κόλαφος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τους πράκτορες της Τουρκίας στη Θράκη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Η εν λόγω έκθεση αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ελληνική Θράκη, συντάσσεται κάθε χρόνο και η τελευταία για το 2016 καίει τους τουρκόφρονες, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.