Sport24.gr** Αρχίζει το Champions League! Προσδεθείτε, ξεκινάμε. (photos+video)

24 γράμματα, 24 πρόσωπα, ομάδες και καταστάσεις από το Sport24.gr για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Αρχίζει το Champions League! Προσδεθείτε, ξεκινάμε. (photos+video)
Άλφα, βήτα, γάμμα. Ύστερα από 101 ημέρες (συγγνώμη, δεν λαμβάνουμε υπόψη τα προκριματικά), το Champions League μπαίνει ξανά στην ζωή μας.

Μπάγερν: To πανάκριβο της πούλμαν (φώτο - βίντεο) των άσων του Μονάχου

Το 2008 η πρωταθλήτρια Γερμανίας είχε αλλάξει το πούλμαν της, αγοράζοντας νέο όχημα αξίας 500.000 ευρώ.
Μέσα στο όχημα -το οποίο διέθετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είχε παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο εκείνης της χρονιάς- οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου απολάμβαναν το ταξίδι τους στα δερμάτινα καθίσματά τους, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν δορυφορική τηλεόραση αλλά και να μπαίνουν στο Internet.

Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ το debate - Το παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό 2.053.315 άτομα

Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε η ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του debate της Δευτέρας, μεταξύ των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.
Η ΕΡΤ1 κατέκτησε την πρώτη θέση της τηλεθέασης καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης, με το μέσο μερίδιο του σταθμού να φτάνει το 28,9% (1.132.328 τηλεθεατές), ενώ για τουλάχιστον ένα λεπτό παρακολούθησαν το debate 2.053.315 άτομα.

«Ιπτάμενες» σαν πτηνά κατσίκες βόσκουν πάνω στο δέντρο! ‏ Βίντεο.

Στο Μαρόκο, όπου η βλάστηση σε αρκετά σημεία είναι περιορισμένη, οι κατσίκες έχουν αναπτύξει ικανότητες «πτηνών», ζώντας και βρίσκοντας την τροφή τους επάνω σε δέντρα.

Στο βίντεο, περισσότερες από 12 κατσίκες απολαμβάνουν το φαγητό τους 10 μέτρα πάνω απο την γη στα κλαδιά ενός τεράστιου δέντρου.
Δείτε το:

"Μπαλέτο'' για το «Νήσος Ρόδος» στο λιμάνι της Χίου - Δείτε το βίντεο με τος φιγούρες του

Το «Νήσος Ρόδος» μπαίνει στο λιμάνι της Χίου με τις κινήσεις του καπετάνιου καταγράφονταν από ψηλά.

Η συνηθισμένη μανούβρα εισόδου στο λιμάνι από αυτή την οπτική γωνία είναι εντυπωσιακή, αφού το πλοίο μοιάζει να χορεύει! 

20% η αύξηση των Κινέζων στην Ελλάδα - Του χρόνου ακόμη καλύτερα

Ξεπέρασαν τους 120.000, οι Κινέζοι τουρίστες που επισκέφτηκαν την Ελλάδα εφέτος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φορέων του κλάδου, σημειώνοντας άνοδο 20% σε σχέση με πέρυσι.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένονται εξάλλου και τα πρώτα επίσημα στοιχεία, που θα δίνουν σαφή εικόνα τόσο στον ακριβή αριθμό αυτών αλλά και του δρομολογίου που ακολούθησαν προκειμένου να επισκεφτούν τη χώρα μας.

Βίντεο: Νέο προεκλογικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων: «Τι ξέχασε ο Βαγγέλης στο ντιμπέιτ;»

Ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται να παρακολουθεί το debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όταν ένας συνεργάτης του αφήνει στο γραφείο του ένα τσαλακωμένο χαρτί, λέγοντας πως «αυτό το ξέχασε ο Βαγγέλης στο debate».

Ο Π. Καμμένος ξετυλίγει το τσαλακωμένο χαρτί και το διαβάζει.

Ο ευρωστρατός βγαίνει στο Αιγαίο με εντολή για βία: Drones, ελικόπτερα και υποβρύχια στη μάχη κατά των διακινητών

Ο στρατός της Ευρώπης ή καλύτερα ο στόλος της Ευρώπης βγαίνει στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο έχοντας εντολή να κάνει χρήση στρατιωτικής βίας απέναντι στους διακινητές μεταναστών και προσφύγων.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε τη στρατιωτική δράση εναντίον δουλεμπόρων​ στη Μεσόγειο με την κατάσταση να βρίσκεται σε οριακό σημείο στην Ευρώπη

Τα Monster Girls κάνουν μαθήματα Surf με τον Sancho

Μιας και πλησιάζει το τέλος του καλοκαιριού, επιλέξαμε το συγκεκριμένο βίντεο για όσους κλείστηκαν ήδη στα γραφεία τους και έχουν όρεξη να απολαύσουν λίγη θάλασσα...
Στο βίντεο που ακολουθεί, τα Monster Girls κάνουν το πρώτο τους μάθημα surf,

Η Trailblazer Records παρουσιάζει το Defcon Fest 7 στις 2, 3 και 4 Οκτωβρίου στο An Club.

Για 7η χρονιά, στην καρδιά της συναυλιακής Αθήνας, το ιστορικό An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια), το DEFCON Fest, δίνει το δυναμικό παρόν, στην αυγή της season 2015-2016. Έχοντας ήδη στο παρελθόν φιλοξενήσει κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της Ελληνικής σκηνής, αποτελεί τον συναυλιακό πυρήνα των δραστηριοτήτων της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας Trailblazer Records κι έτσι επιστρέφει, για άλλη μία χρονιά, με σκοπό να ψυχαγωγήσει, αλλά και να προσφέρει μοναδικές στιγμές σε κοινό και καλλιτέχνες.

The Chimpz: Δείτε το νέο Video clip τους "Right to Left"

Οι Rap Metallers The Chimpz κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το κομμάτι που ακούστηκε στην σειρά Sons of Anarchy.
Το Right to Left ακούστηκε συγκεκριμένα στην έβδομη Season 7 στο επεισόδιο 2 της σειράς Sons of Anarchy,

Lynyrd Skynyrd: Δείτε το πρώτο video από το νέο τους concert film

Οι Lynyrd Skynyrd θα κυκλοφορήσουν νέο live άλμπουμ στις 23 Οκτώβρη το οποίο θα συνοδεύεται και από DVD.
Η ανακοίνωση για αυτή την κυκλοφορία έγινε από την Eagle Rock Entertainment, η οποία ανέλαβε τη διάθεση του live άλμπουμ και του DVD που θα έχει τον τίτλο 'Pronounced 'Lĕh-'nérd 'Skin-'nérd & Second Helping – Live From Jacksonville At The Florida.

Το τέλος των Black Sabbath.....VDS

Ανακοίνωσαν το τέλος τους με αποχαιρετιστήρια περιοδεία.
Οι Black Sabbath ανακοίνωσαν την τελευταία τους περιοδεία. Στις 20 Ιανουαρίου του 2016 ξεκινάει η τελευταία περιοδεία της θρυλικής μπάντας από το Birmingham της Αγγλίας και θα ονομάζεται "The End"..

Ugly Kid Joe:Επιστρέφουν μετά από 19 χρόνια ακούστε το νέο τους κομμάτι "Hell Aint Hard To Find"

Μια από τις μπάντες που πρωταγωνίστησαν στα 90s επιστρέφουν με νέο δίσκο.

Οι Καλιφορνέζοι έχουν έτοιμο το νέο τους άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου από την UKJ Records και θα ακούει στο όνομα "Uglier Than They Used ta Be".

Slayer: Αιματηρό το νέο video clip τους

Δείτε το υπερβίαιο "Repentless" με θέμα μια εξέγερση σε φυλακή και μουσική υπόκρουση από τους thrash γίγαντες.

Ο νέος δίσκος των Slayer "Repentless" κυκλοφορεί σήμερα και η μπάντα το γιορτάζει διαθέτοντας το video για το ομότιτλο τραγούδι.
Ένα από τα πιο βίαια video που έγιναν ποτέ, με τη μπάντα να παίζει εν μέσω μιας αιματηρής εξέγερσης με τον Danny Trejo,

Chris Cornell: Δείτε το νέο του video clip "Nearly Forgot My Broken Heart"

Ο Chris Cornell κυκλοφόρησε το  video clip για το νέο του τραγούδι "Nearly Forgot My Broken Heart".

Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο προσωπικό άλμπουμ του Cornell, που θα ακούει στο όνομα "Higher Truth" . Το νέο άλμπουμ του Αμερικανού τραγουδοποιού θα κυκλοφορήσει στις στις 18 Σεπτέμβρη από την Universal και την παραγωγή του υπογράφει ο Brendan O Brien,

Η κυβέρνηση της Κίνας ακύρωσε τις συναυλίες του Jon Bon Jovi

Η κυβέρνηση της Κίνας αποφάσισε να ματαιώσει τις πρώτες προγραμματισμένες συναυλίες του Jon Bon Jovi,δίχως να αναφέρει επισήμως την αιτία, ή κάποιο γεγονός που προκάλεσε τη συγκεκριμένη αντίδρασή της.
Ωστόσο, τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο λόγος που οδήγησε την κινεζική κυβέρνηση να απαγορεύσει τη συναυλία του διάσημου Αμερικανού τραγουδιστή

Οι Arch Enemy σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Οι Arch Enemy για μια ακόμα φορά επισκέπτονται τη χώρα μας για δύο μοναδικές συναυλίες.
Οι Arch Enemy είναι ένα metal υπερθέαμα. Το συγκρότημα φημίζεται για τις δυναμικές του ζωντανές εμφανίσεις και πλέον με την εισχώρηση του κιθαρίστα-μύθου Jeff Loomis (Nevermore) στο πλευρό του επίσης σπουδαίου Michael Amott, οι οπαδοί του heavy metal θα έχουν την σπάνια ευκαιρία

Keith Richards: Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ "Under the Influence"

O θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones έδωσε στην δημοσιότητα το trailer του ντοκιμαντέρ του "Under The Influence", το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου.Τη σκηνοθεσία του film – το οποίο περιγράφεται ως η απόλυτη αποτύπωση ήχων και επιρροών του rock θρύλου Keith Richards – έχει κάνει o Morgan Neville ("20 Feet From Stardom", "Best Of Enemies").

Οι R.E.M. τα χώνουν στον Donald Trump: "Άντε γα@#$τε που χρησιμοποιείτε τη μουσική μας"

Θέμα φαίνεται να έχουν οι R.E.M., αλλά και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες, με τους πολιτικούς που χρησιμοποιούν κάποια από τα τραγούδια τους στις προσωπικές τους καμπάνιες.

Ο frontman των R.E.M., Michael Stipe, έγραψε στο Twitter:

"Άντε γα@#$τε, ψάχνετε απλά για προσοχή, "μικροί" άνθρωποι πεινασμένοι για εξουσία. Μην χρησιμοποιείτε τη μουσική μου ή τη φωνή μου για τις γελοίες καμπάνιες σας."

Είναι κλεμμένο το διασημότερο κομμάτι της rock...? Βιντεο.

Ήταν 21 Μαρτίου 1971 όταν οι Led Zeppelin έπαιξαν για πρώτη φορά στο Νότιγχαμ το Stairway To Heaven.
40 χρόνια μετά την κυκλοφορία του μέλη του συγκροτήματος Spirit ζήτησαν δικαιώματα επειδή πιστεύουν ότι βασίζεται στο ορχηστρικό τους Taurus που κυκλοφόρησε το 1968 και εκείνη την περίοδο τα δύο συγκροτήματα έκαναν μαζί περιοδεία.

Ritchie Blackmore: Η ιστορία του σε ένα ντοκιμαντέρ δείτε το trailer

Η Eagle Rock Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία του "The Ritchie Blackmore Story" σε DVD/Blu-ray.

Το film θα έχει τον τίτλο "The Ritchie Blackmore Story" και θα είναι διαθέσιμο στις 9 Νοέμβρη και σε ψηφιακή έκδοση, ενώ θα υπάρχει και η deluxe edition που θα συνοδεύεται από 2CD.

Brian Johnson:Πλησιάζει η ώρα της σύνταξης για τους AC/DC

Ο Brian Johnson των AC/DC δηλώνει έκπληκτος που τα πλήθη ακόμα συρρέουν στις συναυλίες τους!
Οι AC/DC μετρούν ακόμα μια πετυχημένη περιοδεία λίγους μήνες πριν η "Rock Or Bust" φτάσει στο τέλος της.

Blur: Δείτε το νέο τους video clip στο οποίο συμμετέχουν φίλοι της μπάντας από όλο τον κόσμο

Οι Blur έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους video clip για το κομμάτι "I Broadcast", το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το διασκεδαστικό video των Βρετανών rockers περιλαμβάνει πλάνα από οπαδούς της μπάντας από όλο τον κόσμο οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Damon Albarn και της παρέας του.

Queensrÿche: Δείτε το νέο τους video clip για το τραγούδι "Guardian"

Οι Queensrÿche έδωσαν στη δημοσιότητα το tracklist, το εξώφυλλο και ένα video clip από το νέο τους άλμπουμ.
Ο δέκατος πέμπτος δίσκος των Αμερικανών είναι έτοιμος, θα ακούει στο όνομα Condition Hüman και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2015 μέσω της Century Media.

Δείτε το νέο video clip των Mοnster Magnet για το Watch Me Fade

Οι Monster Magnet κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το τραγούδι "Watch Me Fade", το οποίο θα βρίσκεται μέσα στο επερχόμενο άλμπουμ τους.

Μετά το Milking the Stars: A Re-Imagining Of Last Patrol οι Monster Magnet επιστρέφουν με άλλο ένα άλμπουμ με επανεκτελέσεις το "Cobras and Fire (The Mastermind Redux)" που θα περιέχει κομμάτια από το "Mastermind" που κυκλοφόρησε το 2010.

Debate. Καμμένος: Ο πανικός του κ. Μεϊμαράκη δείχνει τον νικητή

Τι είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για την τηλεμαχία Τσίπρα-Μεϊμαράκη
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κληθείς από την εκπομπή «Στον ενικό» να αποτιμήσει το debate των κκ. Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Μεϊμαράκη, καταρχήν χαρακτήρισε τον τρόπο διεξαγωγής της πολύ ενδιαφέροντα και πρότεινε την υιοθέτηση του σε μελλοντικές τηλεμαχίες με τους πολιτικούς

Handelsblatt: Ο Τσίπρας δείχνει την πλάτη του στους συντηρητικούς

Στο επίκεντρο του γερμανικού Τύπου το χθεσινό debate Τσίπρα- Μεϊμαράκη. Πως σχολιάζουν τη "μάχη" των δύο πολιτικών αρχηγών

Στo χθεσινό debate μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη αναφέρεται ο γερμανικός Τύπος σήμερα.

Αλ. Τσίπρας: Ας κερδίσουμε το αύριο, ας ξεμπερδέψουμε με το χθες. Βίντεο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα υπάρξει κυβέρνηση", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο αποψινό ντιμπέιτ με τον πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, κατά τη θεματική ενότητα της εσωτερικής πολιτικής του α' γύρου της διαδικασίας.

Δύο διαδικτυακά γκάλοπ αποκαλύπτουν: "Ο Τσίπρας κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντιμπέιτ"

Αλέξης Τσίπρας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναμετρήθηκαν στο 2ο ντιμπέιτ, με τους πολίτες να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα για αυτά που άκουσαν από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς.
Οι ιστοσελίδες lifo και athensvoice με την λέξη του ντιμπέιτ κάνουν γκάλοπ με συγκεκριμένα ερωτήματα αναφορικά με το τι άκουσαν από Τσίπρα και Μεϊμαράκη και τα συμπεράσματα τους.

ΕΡΤ* Οι πρώτες εκτιμήσεις των κομμάτων για την τηλεμαχία Τσίπρα – Μεϊμαράκη

Έξι 24ωρα πριν από τις εκλογές της Κυριακής, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν «ντέρμπι» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, οι αρχηγοί των δύο κομμάτων Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αναμετρήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, σε μια τηλεμαχία, στα στούντιο της ΕΡΤ, που κατά κοινή ομολογία, είχε τα χαρακτηριστικά της «ζωντάνιας» και της μαχητικότητας, με στόχο τη «δεξαμενή» των αναποφάσιστων.

Κόρμπιν: Δεν θα δώσω «λευκή επιταγή» στον Κάμερον για τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ

Ο νεοεκλεγείς ηγέτης των Εργατικoύ Κόμματος στην Βρετανία Τζέρεμι Κόρμπιν κάλεσε τη Δευτέρα τους βουλευτές του να μην δώσουν στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον μια «λευκή επιταγή» στην προσπάθεια του να επαναδιαπραγματευθεί τις σχέσεις της Βρετανίας με την Ε.Ε, ανέφερε εκπρόσωπος των Εργατικών.

Βοήθεια στους εξαπατηθέντες από κύκλωμα για δάνεια από τουρκικές τράπεζες

Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θύματα εξαπάτησης κυκλώματος που υποσχόταν δάνεια από τουρκικές τράπεζες προσφέρει το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τα τουρκικά επιμελητήρια.

Οσοι Έλληνες επαγγελματίες (ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, κλπ) έπεσαν θύματα εξαπάτησης του κυκλώματος που υποσχόταν δάνεια από τουρκικές τράπεζες,