Η κυβέρνηση της Κίνας ακύρωσε τις συναυλίες του Jon Bon Jovi

Η κυβέρνηση της Κίνας αποφάσισε να ματαιώσει τις πρώτες προγραμματισμένες συναυλίες του Jon Bon Jovi,δίχως να αναφέρει επισήμως την αιτία, ή κάποιο γεγονός που προκάλεσε τη συγκεκριμένη αντίδρασή της.
Ωστόσο, τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο λόγος που οδήγησε την κινεζική κυβέρνηση να απαγορεύσει τη συναυλία του διάσημου Αμερικανού τραγουδιστή
και του συγκροτήματός του, ήταν ότι, πριν από πέντε χρόνια, ο Bon Jovi είχε χρησιμοποιήσει ως φόντο μια τεράστια φωτογραφία του Θιβετιανού ηγέτη.
Όπως αναφέρθηκε, δεν ήταν η πρώτη φορά που απαγορεύθηκε μία συναυλία από την κινεζική κυβέρνηση, καθώς μόλις πριν λίγο καιρό «κόπηκε» το ποπ συγκρότημα Maroon 5, ενώ παλαιότερα το ίδιο είχε γίνει με την Björk, η οποία έχει αποκλειστεί διά βίου, από το 2008, όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Θιβέτ Θιβέτ» σε συναυλία της στη Σαγκάη.
Θα ήταν η πρώτη φορά που ο Bon Jovi θα έδινε συναυλία στην Κίνα ενώ ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στη Σαγκάη και το Πεκίνο. Οι διοργανωτές προσπάθησαν να αλλάξουν την απόφαση των Κινέζων, χωρίς επιτυχία.

Πηγή:jazzbluesrock.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...