Open for Questions: 2013 State of the Union

A panel of White House senior advisors answers questions about the President's address submitted by citizens via Twitter, Google+ and Facebook, as well as from the live in-person audience.

The 2013 State of the Union Address

President Obama delivers the 2013 State of the Union address to Congress and the nation.

Israel gagged media over suicide in custody of secret 'Prisoner X'

Israeli media and officials are outraged over a new government censorship order preventing media from writing about a report on an Australian man who worked for Mossad, and was secretly detained for months until he committed suicide in 2010..

Video: Chinese naval fleet returns home after training in Pacific Vds.

A People's Liberation Army Navy fleet is on their way to Qingdao Port in northeast China after they finished intensive training missions in the West Pacific. During the training, the fleet held drills about attacks and defense, air defense and anti-submarine and over-the-horizon attack. Meanwhile, the training tested tactics, technical performances and computerized remote capacity of supplies.

Πρώην αστυνομικός των ΕΚΑΜ αρχηγός σε κύκλωμα «νονών» της νύχτας

Κύκλωμα το οποίο «πουλούσε» προστασία σε καταστήματα της Εύβοιας εξαθρώθηκε από την Ασφάλεια, ενώ συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός των εκβιαστών, ο οποίος είναι πρώην αστυνομικός. Ο πρώην αστυνομικός είχε αποταχθεί το 1991 όταν το όνομά του ενεπλάκη σε υπόθεση λαθρεμπορίου όπλων.

Διοικητής Ασφάλειας συνελήφθη για «προστασία»

Διοικητής Ασφάλειας, υπαστυνόμος Β΄, συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, με την κατηγορία ότι πουλούσε «προστασία» σε καταστήματα αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί του συνελήφθησαν ένας απόστρατος αστυνομικός και ένας Πακιστανός, μέλος της ομάδας.
Διοικητής Ασφάλειας συνελήφθη για «προστασία»

Η Adele επιτέθηκε στον Chris Brown!

Μπορεί ο Chris Brown, ο φίλος της Rihanna, να φημίζεται για τον σκληρό του χαρακτήρα και το… βαρύ του χέρι, αλλά υπάρχει μία γυναίκα που δεν μασάει από τέτοια. Ο λόγος για την Adele, που τη βραδιά των Γκράμι δεν δίστασε να του τα ψάλλει και μάλιστα μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους.

Η πιο όμορφη γυναίκα της τηλεόρασης, σύμφωνα με το Maxim

Η Elisha Cuthbert θυμίζει τις χυμώδεις γυναίκες της δεκαετίας του ’50 και ποζάρει ως το απόλυτο pin-up girl στο εξώφυλλο του περιοδικού Maxim κάτω από τον τίτλο της πιο καυτής γυναίκας της τηλεόρασης.

O έρωτάς τους δεν κρύβεται

Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν παραδεχτεί μέχρι στιγμής δημοσίως ότι είναι μαζί, ωστόσο ο 28χρονος σεφ και η 20χρονη ανερχόμενη τραγουδίστρια είναι αχώριστοι τους τελευταίους εννέα μήνες.

Μακρυπούλια-Παπαρίζου μαζί σε βίντεο κλιπ

Ένας αγαπημένος τους φίλος τις έφερε τόσο κοντά…
Ο λόγος για τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτης της Ζέτας Μακρυπούλια και της Έλενας Παπαρίζου, τον μακιγιέρ Γιάννη Μαρκετάκη και ιδρυτή της σχολής makeup Lab που αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη πτυχιακή εργασία για τους τελειόφοιτους του τμήματος masterclass (του τμήματος μεταπτυχιακού).

Η Αρετή Κετιμέ παρουσιάσε το νέο της cd

Το νέο της cd «Πίνακας Ζωγραφικής» με έντεχνα, παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα παρουσιάσε η Αρετή Κετιμέ στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια..

Τι λέει ο σύμβουλος του Αντ. Σαμαρά Βιδάλης: Τα λεφτά είναι του πεθερού μου

Απάντηση για τις κατηγορίες μέσων ενημέρωσης αναφορικά με την παρουσία της συζύγου του στη λίστα Λαγκάρντ έδωσε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, κ. Ευθύμης Βιδάλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βιδάλης τονίζει πως σχετικά με την παρουσία στην επίμαχη λίστα της γυναίκας του, Μαρίας, ο
εν λόγω λογαριασμός ανοίχτηκε.

Οδομαχίες αγροτών - ΜΑΤ στην Εθνική Οδό

Σοβαρά επεισόδια με ξυλοδαρμούς μεταξύ αστυνομικών και αγροτών που επιχείρησαν να κλείσουν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Ανθήλης, σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα αγροτών επιχείρησε να κλείσει την Εθνική Οδό. Τότε, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απομακρύνουν κάνοντας χρήση χημικών.

Διάλογοι πεζοδρομίου στο Κοινοβούλιο Νάκος: «Κασιδιάρη… επικοινωνείς με το περιβάλλον;»

Εκτός ελέγχου βγήκε για μια ακόμα φορά συνεδρίαση της Ολομέλεια της Βουλής με τον κ. Αδωνη Γεωργιάδη να κατηγορεί για δειλία των κ. Ηλία Κασιδιάρη και τον δεύτερο να του απαντά «είσαι τρελός… Γ..ω την Νέα Δημοκρατία».

Συμπλοκές στο μπλόκο της Ανθήλης με 11 συλλήψεις και 2 τραυματίες

Συμπλοκές ξέσπασαν την Τετάρτη στο μπλόκο της Ανθήλης στη Λαμία μεταξύ αγροτών που επιχείρησαν να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού.

Υποψήφιος για τη Γερουσία της Αυστραλίας ο Ασάνζ

Μία έδρα στη Γερουσία της Αυστραλίας θα διεκδικήσει ο Τζούλιαν Ασάνζ, στις εκλογές της 14ης Σεπτεμβρίου. Ο ιδρυτής του ιστότοπου Wikileaks, θα θέσει υποψηφιότητα ως επικεφαλής του ομώνυμου νεοσύστατου κόμματος.Σύμφωνα με την αυστραλιανή εφημερίδα «The Age», η αίτησή του για εκλογική εγγραφή.

Ένα καρτέλ λιγότερο στην Ιρλανδία Vds..

Ούτε οι διαβεβαιώσεις, ούτε οι παραχωρήσεις της Ryanair, κατάφεραν να πείσουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι αν ελέγχει και τον ιρλανδικό αερομεταφορέα δε θα δημιουργηθεί καρτέλ, τουλάχιστον στα δρομολόγια της Ιρλανδίας.
Η Ryanair κατέθεσε προσφορά €100 εκατομμυρίων, για την εξαγορά της Aer Lingus Group Plc,

Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko

..Το συγκεκριμένο τραγούδι που γράφτηκε από τον Έκο και τον Τζάστιν Πάρκερ, άρεσε πολύ στη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία αποφάσισε να το συμπεριλάβει σε δική της βέβαια διασκευή στον τελευταίο της δίσκο, το «Unapologetic» και να το οδηγήσει στην κορυφή των τσαρτς

Red Bull News: Windsurfing in Ireland - Mission 1 - Red Bull Storm Chase 2013.

10 of the world's best windsurfers from eight countries completed a demanding competition in Kerry, Ireland during the first mission of the Red Bull Storm Chase - the most-challenging windsurfing contest of all time.

Eιδήσεις:Βρούτσης: Δεν υπάρχει θέμα μείωσης του κατώτατου μισθού


Κατηγορηματικά απέκλεισε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης το ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης του κατώτατου μισθού.Προηγήθηκε δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου ότι «ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει σε υψηλά επίπεδα».